Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trueee

PIS wspiera patologiczne rodziny nierobów i pluje na ludzi ciężko pracujących

Polecane posty

Gość trueee

Patologiczne rodziny nierobów już zacierają ręce 500 plus już nawet na pierwsze dziecko zachęta to następnych do tego wolne niedziele, żeby leczyć kaca, co PIS zrobił dla ludzi, którzy ciężko pracują, a często zarabiają nawet minimum GOO VNO. Normalnie jak robin hooooy.

Gość Gość

Zgadza się, ale to wina głupoty ludzi, którzy idą do urn. Większość to ...i, którymi łatwo sterowac, i którzy nie widzą długofalowych konsekwencji. Oni mają w dupie takie rzeczy jak wzrost kosztów życia, inflację etc. Ważne dla nich jest to żeby jak najszybciej rączki położyć na socjalu. Cieszą się jak głupki, a nie widzą wzrostu cen, podatków i emigracji, oraz braku wpływu programu na demografię. Jedyne czemu ten program służy to kupienie głosów dla karakana, który ma obsesję na punkcie władzy. Potem ceny tak pójdą w górę i waluta tak spadnie, że za te 500 złotych to będzie można kupić opakowanie papieru do dupy i parówki, ale PiS ma to w dupie, bo podniesie mi najwyżej jakiś podatek i sobie zwiększa pensje tak żeby pokryły inflację 

Gość gość

100% racji

Gość Gość

I konsekwencją tego jest taka, że ja, młody człowiek po studiach jeżdże do pracy za 3600 miesięcznie na rękę, a sąsiadka lat 50 bezrobotna od 25 lat ma 6000 za siedzenie w domu, bo ma 6 dzieci, z czego 5 niepełnoletnich, każde dziecko z innym facetem więc ma 2500 z alimentów, 2500 z pinset plus i dodatkowo jakieś renty na łeb, wyprawki itd. i jak ja wstaje na 5 na rano do pracy to oni dopiero kończą nocną imprezę z popijawą i kładą się spać. Dzieci nie mają skończonego nawet gimnazjum, mają kuratorów i na koncie kradzieże, narkotyki i rozboje.

Gość dziękujęalenie

ja już dziękuję za pracę w Polsce, jeżdżę pracować za granicę od 20 r.ż. dopóki krewni tutaj żyją to przyjeżdżam co kilka miesięcy, a potem planuję już na stałe zostać za granicą, nie będę pracować za nic, a państwo będzie rozdawać kasę z podatków bez ograniczeń rodzinom rozmnażającym się na całego, a jeśli mi się coś stanie to od państwa dostanę nic.

przez osiem-dwanaście godzin siedzisz w miękkim fotelu , duupa już przyrosła do fotela od tego siedzenia , żalisz się u lekarza na ból kręgosłupa i zwyrodnienia kręgosłupa , ważysz ponad 100 kg jak wieprz i zapominasz się ruszać, 

żresz co chwilę , kłopoty z oczami się pojawiły , żresz i pierdzisz, bekasz i co chwile srasz ,

widzisz tylko swój zapierdziany fotel, 

zarabiasz 6000 PLN netto miesięcznie i marudzisz ,

wskocz do auta, 100 kilometrów od Warszawy zobaczysz prawdziwą biedę , chłopak w wieku 13 lat w ...ence swojej starszej siostry z lasu znosi chrust z lasu na podpałkę, palą w piecu zasuszonym krowim łajnem 

a jutro na obiad będą 'ziemniaczki bryzgane' , 

sześć sztuk w domu będzie się zajadało kartoflami z mlekiem bryzganym, 

przyjdziesz ?

Gość gość
1 minutę temu, amBrożyk napisał:

przez osiem-dwanaście godzin siedzisz w miękkim fotelu , duupa już przyrosła do fotela od tego siedzenia , żalisz się u lekarza na ból kręgosłupa i zwyrodnienia kręgosłupa , ważysz ponad 100 kg jak wieprz i zapominasz się ruszać, 

żresz co chwilę , kłopoty z oczami się pojawiły , żresz i pierdzisz, bekasz i co chwile srasz ,

wskocz do auta, 100 kilometrów od Warszawy zobaczysz prawdziwą biedę , chłopak w wieku 13 lat w ...ence swojej starszej siostry z lasu znosi chrust z lasu na podpałkę, palą w piecu zasuszonym krowim łajnem  

przyjdziesz ? 

niech sobie jedzą, ja już w tym kraju podatków nie płacę, złamany grosz do nich nie pójdzie ode mnie i jakoś mi tak lepiej z tego powodu.

Gość Gość

Ja też to zostawiam w cholerę chce pracować na siebie, a nie na przestępców, patologie i świnie przy korycie.

Róża Tfun , wyszłaś z polskiego gnoju i polskiego obornika a plujesz na polski gnój i polski obornik, 

Polki i Polacy plują na Ciebie !

Gość Gość
6 minut temu, amBrożyk napisał:

przyjdziesz ?

A co robią w tym czasie rodzice, a pewnie robią następnego braciszka lub siostrzyczkę

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

A co robią w tym czasie rodzice, a pewnie robią następnego braciszka lub siostrzyczkę

...ko , jesteśmy w tym samym wieku !

Gość gosc

Dziwicie się, że my nauczyciele strajkujemy? Zarabiam 1800zł, a przyjdzie mi taka mamuśka co za dzieci ma więcej kasy niż ja za swoją pracę. I będzie mną pomiatała, tego samego uczyła swoich potomków. Rodzice dostają darmowe książki, wyprawki, obiady, przejazdy autobusowe dla dzieci, dofinansowania do wycieczek, a my musimy kupować papier za swoje. Bo jak poprosisz to armagedon. W tym kraju nie szanuje się pracy, nie szanuje się wykształcenia, nie docenia się wiedzy i know-how. Liczy się tylko kto głośniej krzyczy i szerzej nogi rozkłada.

Gość Gość
4 minuty temu, amBrożyk napisał:

...ko , jesteśmy w tym samym wieku !

To ten 13 latek ma rodziców po 50 te, a po drugie to oni nie dostają 500+ , a po trzeciej to dlaczego ja a nie rodzice mają pracować na dzieci

Gość gość

przykro mi cięzko pracuję i nie jest lekko dbam, o to żeby nie zajść w ciążę, a takie dziecioroby ...ją dzieci i jeszcze nic nie robią a ja mam ich utrzymywać? no chyba was popier...

Gość Amela

Racja, niestety tak jest ale dla PiS to nie patologia a wierny elektorat. 

"Demokracja kończy się wtedy gdy rząd zorientuje się że można kupić wyborców"

Gość PRAWILNY
8 minut temu, Gość Amela napisał:

"Demokracja kończy się wtedy gdy rząd zorientuje się że można kupić wyborców"

Tak bardzo to. Najgorsze w tym jest, że kupują sobie tych wyborców cudzymi pieniędzmi.

47 minut temu, Gość gosc napisał:

Dziwicie się, że my nauczyciele strajkujemy? Zarabiam 1800zł, a przyjdzie mi taka mamuśka co za dzieci ma więcej kasy niż ja za swoją pracę. I będzie mną pomiatała, tego samego uczyła swoich potomków. Rodzice dostają darmowe książki, wyprawki, obiady, przejazdy autobusowe dla dzieci, dofinansowania do wycieczek, a my musimy kupować papier za swoje. Bo jak poprosisz to armagedon. W tym kraju nie szanuje się pracy, nie szanuje się wykształcenia, nie docenia się wiedzy i know-how. Liczy się tylko kto głośniej krzyczy i szerzej nogi rozkłada.

Rozumiem i współczuję...żyjemy w chorym systemie....nie martw się nawet tych dzieci Ta Pani nie wykształci..( pójdzie na zły system oświaty),mięso armatnie takie ,sterowni,prości ,naiwni takimi łatwo manipulować. 

Gość gosc
12 minut temu, meggs napisał:

Rozumiem i współczuję...żyjemy w chorym systemie....nie martw się nawet tych dzieci Ta Pani nie wykształci..( pójdzie na zły system oświaty),mięso armatnie takie ,sterowni,prości ,naiwni takimi łatwo manipulować. 

latwo ich kupic. przyzwyczajeni do slabych warunkow, niskiego poziomu zycia, male oczekiwanieto te 500zl to kupa forsy. a jeszcze jaka latwa...

Gość PRAWILNY

Odprawa posłów greckich Kochanowskiego się kłania.

Gość nie swoje

nie swoje pieniądze rozdają

Gość Amela

Kojarzycie film idiokracja? Do tego dążymy... 

Gość gosc

dokładnie