Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kxcbn

Czy dla facetów ma teraz wartość dziewictwo

Polecane posty

Gość Kxcbn

czy takie czasy ze każdy z każdy pierroli się na potęgę dla sportu?

Gość Gość

Dla mnie ma znaczenie, wolę jeść obiad z czystego talerza niż z brudnego... If you know what I mean

Gość bvvbvb

tak jak sasha grey ?

Gość Kgcv

Ja jako autorka stwierdziłam ostatnio ze chyba nie pasuje do dzisiejszego świata skoro związek dzisiaj nie opiera się głównie na miłości i przyjaźni tylko na seksie. Co z tego ze szanuje siebie i nie chciałabym spać z kimś dla samego sportu skoro jeśli poznam faceta to on pewnie tego nawet nie doceni i będzie miał sam duży przebieg. 

Gość xylo

a Co jakby tak w ogóle nie myśleć o tym, czy ktoś jest dziewicą prawiczkiem czeka lub nie tylko po prostu żyć i związać się z osobą przy której dobrze się czujemy którą kochamy to po pierwsze a potem rozmowy o seksie. Czasem mam wrażenie, że osoby które seksu nie upraweiają przywiązują do niego chorą uwagę, nadają znaczenie ważniejsze niż jest w rzeczywistości. Jak powiedziałaś przyjaźń i kochanie, potem seks na końcu. Ważny dla miłości, ale nie najważniejszy .

Gość nujb

Dla mnie jako faceta seks oralny jest najważniejszy

Gość nujb

seksu dopochwowego nie uznaje , ponieważ nie planuje zakladać rodziny

Gość Kgfc

ale jak np.ma czuć się osoba która miała tylko jednego partnera albo żadnego i zako...e się w kimś dla którego jest się 2637953 kobietą w łóżku? czy to miła świadomość? zresztą wielu facetów traktuje teraz seks jak sport i dla nich związek to seks a nie jakieś głębsze uczucia

Gość nujb

Gdyby nie Hivy , kiły , to  korzystałbym z każdej okazji . Wole zwalić sobie konia niż isć na ... .

Są jeszcze masazystki , które ocierają sie nagim cialem o faceta .. TA opcja mi bardziej odpowiada., Wlasnie ze wzgledu na choroby .,,.

Gość nujb

Gdyby nie Hivy , kiły , to  korzystałbym z każdej okazji . Wole zwalić sobie konia niż isć na  prostytutki  ... .

Są jeszcze masazystki , które ocierają sie nagim cialem o faceta .. TA opcja mi bardziej odpowiada., Wlasnie ze wzgledu na choroby .,,.

Gość nujb

miłośc nie jest możliwa bez dobrego loda z połykiem