Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajniąca

Czy miałyście kiedyś krew podczas seksu???

Polecane posty

Gość pytajniąca

Nie chodzi o pierwszy raz oczywiście :). Ja nigdy wcześniej tak nie miałam. Od mc przy seksie czasem leci mi krew ale nic nie boli ani nie ma innych objawów. Czy któraś z was tak miała i wie co to jest?

Dodam że byłam u ginekologa i zrobił mi serie badań. Powiedzial że nie ma pojęcia od czego to jest bo ginekologicznie wszystko ok.

Gość gość

Godzinę temu i żadnej podpowiedzi?

Jeżeli w trakcie seksu krwawisz to nie jet normalne

zmień lekarza a lepiej idź do szpitala

Gość gość
1 godzinę temu, Gość pytajniąca napisał:

Nie chodzi o pierwszy raz oczywiście :). Ja nigdy wcześniej tak nie miałam. Od mc przy seksie czasem leci mi krew ale nic nie boli ani nie ma innych objawów. Czy któraś z was tak miała i wie co to jest?

Dodam że byłam u ginekologa i zrobił mi serie badań. Powiedzial że nie ma pojęcia od czego to jest bo ginekologicznie wszystko ok.

Moja zona właśnie po wizycie u ginekologa podczas minety miała krwawienie ale to dopiero na sam koniec jak miała orgazm, sam dopiero wtedy poczułem dziwny smak a to był smak krwi. A nastepnego dnia było wszystko ok.  Moze jednak badanie ginekologiczne grzebanie w tym miejscy ją podrażniło.

Powodów może być kilka. Od zupełnie prostych jak otarcie przy zbytniej suchości, czy zdrapaniu paznokciem przez partnera do poważniejszych.

Gość Gość
4 godziny temu, Gość pytajniąca napisał:

Masz tępego ginekologa! Ja miałam podczas seksu grupowego gdzie kolega mojego chłopaka ma dużego i prawie zawsze mam krwawienie tydzień lub nawet dwa tygodnie po okresie. Nie chodzi się do faceta ginekologa bo ... wie nie ma dróg rodnych i może badać facet prostaty nie cipki! Chodzę do kobiety ginekolog powiedziała że jak nie mam bólu to nie ma problemu bo duże prącie wychodząc do końca w pochwie lub przy niektórych pozycjach masuje macicę i wyciska pozostałości z macicy po okresie.