Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alka

Agresywna szefowa

Polecane posty

Gość Alka

Mam szefowa. Dziwna dość. Raz jest miła a raz chamska. Potrafi Dosadnie powiedzieć swoje zdanie, jest chamska,rzuca wulgaryzmami na prawo i lewo. Jest bardzo energiczna kobieta i rozumiem że szef jest od tego żeby zwrócić uwagę ale ona jest po prostu opryskliwa. Strach o coś zapytać bo nie wiadomo co odpowie. Nakręca się. Jedna bzdura potrafi ja doprawdzic do mocnego wkur...wu. Jak. Ma zły dzień to psioczy na wszystko. Wszystko ja wkurza. Jest mocno sfrustrowana kobieta. Rzuca ku...ami na prawo i lewo. Do tego wypytuje o różne rzeczy pracownika a potem w rozmowie chamsko mówi "swoje zdanie". Przykład. Dziewczyna mówi że jej dziecko jest niegrzeczne. A ta zaraz się uruchamia i bardzo źle wypowiada się o dzieciach. Daje rady. Myślę że tej dziewczynie było przykro słuchając jakiego ma niegrzecznego gowniaka...tak się wyraziła szefowa o jej synu. 

Dzis źle coś zrobiłam. Ocgrzanila mnie spoko nie przylozylam się. Cały dzień więc była dla wszystkich chamska. A dla mnie szczególnie. 

Szkoda mi tej pracy bo bardzo fajne dziewczyny tam pracują. O dojazd dobry ale nie wiem czy nie ma już normalnych szefów??? Jak to widzicie? Jakich macie przełożonych bo mam wrażenie że nigdy nie znajdę pracy z normalną atmosfera.