Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szalona@

Uzależniona od mężczyzny z internetu

Polecane posty

Cześć, opowiem Wam moja historię. Nie mieści mi sie to wszystko w głowie. Jestem ładną 30 latka, mam fajnego  męża. Niestety nie możemy mieć dzieci, a on często wyjeżdża w delegacje. Kilka miesięcy temu z nudów i samotności zaczęłam grać w internetowa gierkę i poznałam kogoś kilkanaście lat starszego ode mnie. Zauroczyłam sie tak bardzo ze nie potrafie przestać o nim myslec. Przez kilka  msc non stop kontaktowaliśmy sie z sobą. Były wyznania miłości choć obydwoje wiedzieliśmy że nic z tego nie będzie i ze to tylko znajomość wirtualna. Każde z nas jasno przedstawiło swoją strone. Broniliśmy sie przed uczuciem ale ja wpadłam po uszy. Myśle że on również ale jak to facet, przeszło mu. Z czasem zniknął bo pokomplikował sobie przeze mnie życie w realnym swiecie. Brneliśmy w to tak bardzo że chyba sie zakochałam. Teraz nie potrafie o nim zapomnieć a mąż jest mi obojętny.  Był ktoś z Was w takiej sytuacji? Mijaja tygodnie a ja non stop o nim mysle .. Jak z tego wyjść? Nie moge normalnie funkcjonowac. Chciałabym zapomnieć o nim ale nie potrafie. 

Gość Gość

Możemy sobie podać rękę 🙂

Gość i jak sobie z tym radzisz 😄 ? Mnie juz szlag trafia. Glupia gierka strategiczna online  a tak można sie wpierdzielić.. W życiu bym siebie o to nie podejrzewała. 

Gość Gość

Hahaha wiem nawet jaka gierka 🙂

Nie radze sobie 🙂 ale wiem jak to działa 🙂

podaj maila to porozmawiamy 

Gość Pan

Szalona , to dopiero początek , przekonasz się jak jesteś uzależniona ja tak się męczę już dwa lata

Gość Gosc

Co to za gierka? Podajcie😏

O nie 🙂 nie podaje żadnych namiarów na pw 😄 ostatnio źle sie to skończyło. Jeszcze znów sie zakocham :P. A tak poważnie.. pierwsza lepsza gierka po której nie można byłoby sie spodziewać takiego rozwiniecia sprawy. Możesz założyć konto i wysłać mi na kafeterii wiadomosć :)? 

Czuje sie jak 16latka której całkiem odbiło. Spaprałam sobie życie a w głowie mam siano. Wlejcie we mnie odrobine rozumu i otrzeźwienia. 

Gość Pan

Nie ma zamiaru rozpisywać się na forum , jeśli odpiszesz podam maila

Gość Gość

Ok to powodzenia 🙂

Ja nie chce rozmawiać tutaj 🙂

Możecie wysłać wiadomosć na PW na kafeterii 🙂 tak beedzie łatwiej 😉 chyba że podacie swojego to sie odezwe

44 minuty temu, szalona@ napisał:

Cześć, opowiem Wam moja historię. Nie mieści mi sie to wszystko w głowie. Jestem ładną 30 latka, mam fajnego  męża. Niestety nie możemy mieć dzieci, a on często wyjeżdża w delegacje. Kilka miesięcy temu z nudów i samotności zaczęłam grać w internetowa gierkę i poznałam kogoś kilkanaście lat starszego ode mnie. Zauroczyłam sie tak bardzo ze nie potrafie przestać o nim myslec. Przez kilka  msc non stop kontaktowaliśmy sie z sobą. Były wyznania miłości choć obydwoje wiedzieliśmy że nic z tego nie będzie i ze to tylko znajomość wirtualna. Każde z nas jasno przedstawiło swoją strone. Broniliśmy sie przed uczuciem ale ja wpadłam po uszy. Myśle że on również ale jak to facet, przeszło mu. Z czasem zniknął bo pokomplikował sobie przeze mnie życie w realnym swiecie. Brneliśmy w to tak bardzo że chyba sie zakochałam. Teraz nie potrafie o nim zapomnieć a mąż jest mi obojętny.  Był ktoś z Was w takiej sytuacji? Mijaja tygodnie a ja non stop o nim mysle .. Jak z tego wyjść? Nie moge normalnie funkcjonowac. Chciałabym zapomnieć o nim ale nie potrafie. 

Bardzo łatwo oszaleć na punkcie osoby poznanej w necie. Kto tego nie przeżył? Taka osoba wydaje się najlepsza, najbardziej pociągająca, najprzystojniejsza, najseksowniejsza na świecie. Aż niemożliwym wydaje się, że taki ideał żyje na świecie. A czemu mamy takie wrażenie? Chyba nie trzeba tłumaczyć? 😎 

Jest na to rada. Poznaj w necie następnego. Teraz pomyślisz: żaden inny mu do pięt nie dorasta, już nigdy nikim nie zauroczę się tak jak nim, nie ma opcji...

A potem będziesz zaskoczona. A potem znowu i znowu...

I być może ten pierwszy będzie tkwił w pamięci najmocniej, ale już nie będzie jedyny a przez to taki wyjątkowy. 

Spróbuj.

Gość gwoli wyjasnienia

Dodajesz do rzeczywistosci kupe iluzji, z przewaga kupy 🙂 i dlatego cierpisz. Dlaczego "zako...emy sie" wirtualnie? Bo mamy jakies niespelnione tesknoty, ktore ktos nagle zaczyna zaspakajac. W sposob niezamierzony i z odleglosci. A to pozwala abysmy stworzyly sobie obraz tego kogos na wlasne potrzeby. Czyli strzelamy sobie sami w kolano i cierpienie gotowe. 

Gość Pan

abis2017@wp.pl

Lena , ciekawy pomysł ale najlepsze jest to że ten gość ma mnóstwo wad. Wcale nie widze go jako ideału.. wrecz przeciwnie... Nie chce poznawać nikogo innego. chciałabym poprpstu wyleczyć sie z niego ... Tylko za nic nie wiem jak to zrobić. 

3 minuty temu, Gość gwoli wyjasnienia napisał:

Dodajesz do rzeczywistosci kupe iluzji, z przewaga kupy 🙂 i dlatego cierpisz. Dlaczego "zako...emy sie" wirtualnie? Bo mamy jakies niespelnione tesknoty, ktore ktos nagle zaczyna zaspakajac. W sposob niezamierzony i z odleglosci. A to pozwala abysmy stworzyly sobie obraz tego kogos na wlasne potrzeby. Czyli strzelamy sobie sami w kolano i cierpienie gotowe. 

Masz całkowitą racje. Teraz juz wiem. Myslałam że to niewinna zabawa a okazuje sie że mozna sie nieźle wpierdzielić. Uważajcie dziewczyny. Nie życze tego nikomu. Nieźle sobie mozna pokomplikować sprawy

Gość Lala

Zgadzam się z Tobą 

Po tym już nic nie jest takie samo 

Dlatego że tu wszystko kierowane jest przez emocje i marzenia.

Boli ale innego wyjścia brak 😞

26 minut temu, szalona@ napisał:

Lena , ciekawy pomysł ale najlepsze jest to że ten gość ma mnóstwo wad. Wcale nie widze go jako ideału.. wrecz przeciwnie... Nie chce poznawać nikogo innego. chciałabym poprpstu wyleczyć sie z niego ... Tylko za nic nie wiem jak to zrobić. 

Oczywiście, że ma wady a mimo tego pragnienie nie słabnie. I gdzie tu rozum?

Mój sposób mi pomógł. Nie stało się to od razu, ale pomogło. 

Też mam męża, w dodatku mądrego i bardzo przystojnego, koleżanki mi zazdroszczą i gdy sluchałam opowieści o tym jak można zgłupieć, patrzyłam z pogardą myśląc "ooo na pewno nie ja" a jednak i mnie kiedyś dopadło. 

Myślę, że takie zauroczenie można porównać do alkoholizmu. Każdy patrzy z pogardą na ludzi dotkniętych tym problemem i myśli: jak można być takim id.iotą? Marnować zdrowie i życie! Ja sobie mogę pić (palić, wciągnąć), ale nałóg mnie nie dotknie. Nie jestem głupi...

Tu jest tak samo. Kazdy mysli: jakim trzeba byc naiwnym kr.ety.nem, by zauroczyć się w necie? Buhahaaa

Żaden alkoholik, narkoman, palacz nie pomyślał kiedyś o sobie: a zostanę sobie pijakiem!

Życie potrafi zaskoczyć.

1 minutę temu, szalona@ napisał:

Lala nie strasz mnie. Liczę że to w końcu minie

Oczywiscie, ze minie. Oby stało się to zanim pieprzysz sobie małżeństwo.

Gość Lala

Minie ale pobolec musi 😕

wybacz ale tak to wygląda 

To jest oderwanie od rzeczywistosci i nie mamy nad tym władzy 

Ja po 16latach poczułam coś czego się nie spodziewałam 

a rok wcześniej wyśmiałam za to kolegę 😕

paranoja

Gość Naiwniaczki

Usiądź na butelce od szampana i pomysl o nim, może ci przejdzie. 

Gość gość-M

witam ,wydaje mi się ze mam podobny problem z moją żoną. od kilku lat gra w jakąś gre w necie.z początku wydawałomi się ze uzaleznia się od tej gry, ale pokupnie nowego telefonu  szybko zainstalowała sobie messengera  fb i inne komunikatory -i zaczęło się. granie po nocach . wstawanie z łóżka w nocy gdy telefon cicho wibruje na komunikatorach usuwanie wiadomości- mowi z to z powodu braku pamięci w telefonie ,chociaż inne wiadomości [pozostają,.Nia mam dostepu do niekturych przeglądarek gdy biore jej telefon to wyrywa mi go z rak i mowi ze tez mi nie zagląda do mojego , nie mam blokad bo nic nie ukrywam. nie wiem z kim oprucz kolezanek mi znanych jeszcze pisze ale zaglądam do historii przeglądanych stron to widac otwierane przeglądarki komuniikatory oraz godzinęi minute połcz. ale treść jest niedostępna Co o tym myslisz ? jak ją odciagnąźć od tego -jak ją i nas ratowac ? jeszcze na koniec -jestesmy od niedawna emerytami i to jest dziwne -czy  może tak być? Moze twoje "doświadczenie"tutaj się przydazeby mi pomóc. pozdrawiam.

A może Ty też wejdź na czat dla ludzi w podobnym wieku, może żona się przestraszy i oprzytomnieje, gdy zobaczy Ciebie w takiej akcji?

Gość gość-M

Gdybym był 100 procent pewny tego co podejrzewam , to moze, ale ja  chce być do końca uczciwy

Gość gość-M

Gdybym był 100 procent pewny tego co podejrzewam , to moze, ale ja  chce być do końca uczciwy

Gość gość-M

Gość Gość  gosc
13 minut temu, Gość gość-M napisał:

Brawo 🙂❤️

Gość gość-M

Z powodu poznej pory -to wszystko na dzis pozdrawiam i ide pod kołdre i jak zwykle bede czekał ,czekał ,az zasnę jutro odwiedze te strone  moze ktoś  wyjdzi z jakimś pomysłem co robić ,dobranoc - pozdrawiam