Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak pozbyć się rywala?

Podoba mi się dziewczyna, niestety ma ona chłopaka.

Polecane posty

Co zrobić by zerwali ze sobą na zawsze,  a ona zakochała się w we mnie? Ten imprezowaty, przeciętny i bez zarostu chłopaczek na nią nie zasługuje. Ona ma 19 lat on 21-22 lata. Jest on co prawda wyższy niż ja ma 182cm ja 173cm, ale jestem od niego przystojniejszy i mam zarost mam 25 lat, a dziewczyna mi się podoba bardziej niż jakakolwiek inna. Ma ona ok. 168- 170 wzrostu, czyli dla mnie idealny. Jest bardzo piękna i czuję do niej o wiele więcej niż do którejkolwiek dziewczyny. Byłem w kilku związkach i trwały max 2 tygodnie bo nie było w tych związkach uczucia z mojej strony - sam zrywałem z własnej woli.

Jak sprawić by ona go rzuciła? Znam ją osobiście bo jest przyjaciółką mojej dobrej przyjaciółki z dzieciństwa. Ta przyjaciółka ma 23 lata i ma męża,ale dalej się przyjaźnimy. Nie liczy się dla mnie inna tylko ta 19 latka(w Maju będzie miała 20 lat). Jedyne o czym marzę do by jej związek dobiegł końca i by została ona moją dziewczyną. Co mogę jej zaoferować? Myślę że wszystko co będę w stanie zrobić.

Gość Alfa

Odpuść sobie. Ona ma chłopaka, a ciebie ma gdzieś. 

11 minut temu, Gość Alfa napisał:

Odpuść sobie. Ona ma chłopaka, a ciebie ma gdzieś. 

Chcę by się rozstali bo ona jest mi przeznaczona.

Gość patrząc realnie

Możesz spróbować mu ją odbić. A po drugie to pewnie jesteś dla niej stanowczo za niski. Powinieneś być przynajmniej 7 cm wyższy od niej. Ale próbować możesz. Najwyżej dostaniesz bęcki od jej faceta.

13 minut temu, Gość patrząc realnie napisał:

Możesz spróbować mu ją odbić. A po drugie to pewnie jesteś dla niej stanowczo za niski. Powinieneś być przynajmniej 7 cm wyższy od niej. Ale próbować możesz. Najwyżej dostaniesz bęcki od jej faceta.

To że jest wyższy nie znaczy ze jest silniejszy. Wolałbym jednak z nim nie walczyć bo nie chce skonczyc w wiezieniu.

Mi się podobaja dziewczyny równe wzrostem lub troche niższe. Ta spełnia te i pozostałe kryteria idealnie.

Gość Dfg

Współcześnie dużo związków szybko się rozpada, więc staraj się utrzymywać z nią bardzo dobre relacje i po zerwaniu z chłopakiem będzie twoja.

Gość Gość

Następny nawiedzony.

Gość Heniosław

Cóż, próbuj. Walcz. Może się uda.