Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Błona dziewicza.

Dziewica a pierwszy mężczyzna.

Polecane posty

Gość Błona dziewicza.

Hej , mam 26 lat jestem skromna obywatelka kraju żyłam zawsze w samotności odseparowana od mężczyzn od świata imprez narkotyków ect. Zwykła wstydliwa kobieta. Nigdy nie byłam w związku nigdy nie spotykałam się z nikim (z kobietami również) od jakiegoś czasu jestem w związku spotykamy się bardzo rzadko on jest mądrym i inteligentnym mężczyzna wiec się raczej domyślił ze jestem dziewica . Po prostu jak mnie dotyka po rekach płacach czy nawet szyi to robi mi się mokro,i to dosyć mocno. Wstydzę się tego i nie wiem jak z tym sobie poradzić . Wstydzę się mu to powiedzieć bo to jest mega upodlajaca sprawa dla mnie . Najbardziej boje się ze którymś razem wsadzi mi rękę do bielizny i poczuje to obrzydzenie ze jestem mokra . Czy jest coś co pozwoli mi produkcje śluzu? Panowie jak byście zareagowali w takiej sytuacji , Panie co byście zrobiły na moim miejscu?

Gość Gościu

26 lat, a w głowie wiatr hula i piszczy...

Gość gość 1

super spawa, bardzo podniecająca , ja bym się cieszył a nie brzydził , powinnaś się cieszyć ,że jesteś normalną kobietą , nie przejmuj się tym śluzem to jest Twój atut, podaj maila to popiszemy. pozdrawiam

7 godzin temu, Gość Błona dziewicza. napisał:

Hej , mam 26 lat jestem skromna obywatelka kraju żyłam zawsze w samotności odseparowana od mężczyzn od świata imprez narkotyków ect. Zwykła wstydliwa kobieta. Nigdy nie byłam w związku nigdy nie spotykałam się z nikim (z kobietami również) od jakiegoś czasu jestem w związku spotykamy się bardzo rzadko on jest mądrym i inteligentnym mężczyzna wiec się raczej domyślił ze jestem dziewica . Po prostu jak mnie dotyka po rekach płacach czy nawet szyi to robi mi się mokro,i to dosyć mocno. Wstydzę się tego i nie wiem jak z tym sobie poradzić . Wstydzę się mu to powiedzieć bo to jest mega upodlajaca sprawa dla mnie . Najbardziej boje się ze którymś razem wsadzi mi rękę do bielizny i poczuje to obrzydzenie ze jestem mokra . Czy jest coś co pozwoli mi produkcje śluzu? Panowie jak byście zareagowali w takiej sytuacji , Panie co byście zrobiły na moim miejscu?

Twoja reakcja jest jak najbardziej normalna. Kobiecie podnieconej robi się mokra cipka i to jest dla męzczyzny wspaniały widok 😉 Spraw, zeby wsadził Tobie tam rękę a zobaczysz, że oszaleje 😁

Gość gość
16 minut temu, Over napisał:

Twoja reakcja jest jak najbardziej normalna. Kobiecie podnieconej robi się mokra cipka i to jest dla męzczyzny wspaniały widok 😉 Spraw, zeby wsadził Tobie tam rękę a zobaczysz, że oszaleje 😁

Dokładnie droga kobieto , głowa do góry jesteś jak najbardziej normalna, faceci uwielbiają takie kobiety, to Twój atut.

Ja mężczyzna 

Gość Gość 788
9 godzin temu, Gość Gościu napisał:

Co złego ze się dziewczyna zapytała ? Niedoświadczona to nie wie.

Gość Gosc

Witaj autorko. Z punktu widzenia mężczyzny powiem Ci, że jeśli to naprawdę jest mądry i inteligentny mężczyzna tak jak napisałaś, to zupełnie nie masz się czym przejmować. Dla prawdziwego mężczyzny, dziewictwo kobiety jest dużym atutem, ponieważ jeśli on ma wobec Ciebie poważne plany to, będzie mu niezwykle miło ze świadomością, że jest dla Ciebie jedynym mężczyzną, z którym zdecydowałaś się to zrobić. Moim zdaniem powinnaś mu nawet powiedzieć o swoim dziewictwie, zwłaszcza że sama uważasz że on się domyślił. To oznacza, że jesteś wartościową i szanująca się kobietą, jaką mężczyzna chciałby mieć za żonę. Jeżeli chodzi o śluz, to również nie ma się czym przejmować. Jest to zupełnie normalna sprawa u kobiety. Tak jak mężczyzna ma erekcje, tak kobieta jest mokra tam na dole. W ten sposób przygotowujemy się do odbycia ewentualnego stosunku seksualnego. Nie ma również niczego dziwnego w tym, że po delikatnych pieszczotach (chociażby całowanie w szyje) robisz się mokra, jest to normalne ponieważ nie robiłaś tego wcześniej, więc bardzo szybko się podniecasz. Lepiej, żeby było za mokro niż za sucho. Mężczyźni też czasami wstydzą się erekcji, ale przecież lepiej mieć erekcje za wcześnie niż za późno :p Gdybys miała jeszcze jakieś pytania i chciała porozmawiać, to napisz w komentarzu. Możemy porozmawiać mailowo czy coś takiego ;)

Gość Eustachy

Poczekaj do slubu (skoro tyle wytrzymalas glupio bylo by to stracic teraz).
Zastanow sie czy poradzisz sobie z tym, ze (jesli) nie bedziesz jego pierwsza ~ dobry pomysl zeby porozmawiac przed slubem.

Ps. Dziewica w twoim wieku to rarytas. Wielu facetow w wieku 30-40 lat chce sie ozenic i ustatkowac, ale dziewczyny pozbywaja sie dziewictwa (nawet na sile) przed 22-23 rokiem zycia a mlodsze sa albo niedojrzale albo jak tylko beda miec mozliwosc wyjsc za maz wiaza sie z rowiesnikiem.

Gość Mirek
Dnia 2.04.2019 o 04:06, Gość Gościu napisał:

Zgadzam sie