Ania20719 0 Napisano Kwiecień 2, 2019 Witam.Czy Beta Hcg 8 dni po stosunku z wynikiem <0.1 jest wiarygodne?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaz Napisano Kwiecień 2, 2019 Nie, może być zbyt wcześnie na betę. Stosunek nie jest tożsamy z zapłodnieniem (może minąć kilka dni nawet między stosunkiem a zapłodnieniem). Poza tym od zapłodnienia mija od 6-10 dni do zagnieżdżenia a dopiero wtedy zaczyna się wydzielać hcg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania20719 0 Napisano Kwiecień 2, 2019 A jak okres mialam 9 marca a stosunek 19 a betę robiłam 8 dni po?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaz Napisano Kwiecień 2, 2019 A jak długie cykle i czy regularne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania20719 0 Napisano Kwiecień 2, 2019 W miarę regularne tam czasem parę dni wcześniej przyjdzie tak że 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaz Napisano Kwiecień 2, 2019 Pytałam też o długość cyklu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Żaneta Napisano Kwiecień 4, 2019 Jeśli się starasz to monitoruj swój cykl, ja używam komputera cyklu myway. Moim zdaniem jest niezawodny bo dokładnie wyznacza owulację, a robi to za pomocą temperatury ciała, poziomu hormonu LH i jakości śluzu szyjkowego. Za mną 3 cykle. Kupiłam go na stronie sklepu naturalnaplodnosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach