Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kmayk37

Hurtownia z podzespołami do elektroniki

Polecane posty

Gość Kmayk37

Czy ktoś się orientuje może w temacie hurtowni z podzespołami do elektroniki? Szukam sprawdzonej i dobrze zaopatrzonej, nie mam czasu na to, żeby szukać części na kilku stronach. Słyszałem o Dacpolu, ale czy ktoś z was już tam zamawiał i jest w stanie podzielić się opinią? 

Gość Kapusta35

Ja tam zamawiam hurtowe ilości i zawsze wszystko przysyłają porządnie zapakowane. Jakość podzespolów jest bez zastrzeżeń. No ale to normalka, badziewia bym przeciez nie zamawial. Jak czegos nie ma to tez mozna sie dogadac, zalezy im na kliencie. Mozesz smialo zamawiac. 

Gość Nisopds

Jeżeli szukasz czegoś co może wzbogacić ofertę sklepu polecam zapoznać się z tą stroną hurtowniak.pl

Gość Myszon
Dnia 2.04.2019 o 13:55, Gość Kmayk37 napisał:

Czy ktoś się orientuje może w temacie hurtowni z podzespołami do elektroniki? Szukam sprawdzonej i dobrze zaopatrzonej, nie mam czasu na to, żeby szukać części na kilku stronach. Słyszałem o Dacpolu, ale czy ktoś z was już tam zamawiał i jest w stanie podzielić się opinią? 

Ta Dacpol to spoko firma. Też u nich kupowałem podzespoly jak prowadziłem firme, ale sprzedałem ją szwagrowi z powodów zdrowotnych. Chociaż z tego co z nim rozmawiam to on wciąz się u nich zaopatruje

Gość Jordan

też mogę polecić Dacpol, bo jakościowo nie ma do czego się przyczepić, zawsze mają produkty najwyższej jakości

Gość Andrzej

Dacpol ma bogatą ofertę asortymentu. Sam zamawiałem niedawno u nich wręcz hurtowo produkty i jestem zadowolony z ich jakości. 

Gość Albert
Dnia 3.10.2019 o 14:49, Gość Andrzej napisał:

Dacpol ma bogatą ofertę asortymentu. Sam zamawiałem niedawno u nich wręcz hurtowo produkty i jestem zadowolony z ich jakości. 

Ja korzystam juz od jakiegoś czasu i wciąż jestem tak samo zadowolony. Mają wszystko czego szukałem. 

Gość Marcin

Tylko Dacpol!Maają świetny sprzęt w dobrych cenach!

Gość baku
Dnia 22.10.2019 o 11:35, Gość Marcin napisał:

Tylko Dacpol!Maają świetny sprzęt w dobrych cenach!

Też jedyne co mogę polecić to Dacpol, jako jedni z nielicznych specjalizuja się w podzespołach do energoelektryki i mają wysokiej jakości sprzęt, a także niezastąpiony serwis

Gość młody

No Dacpol, nic innego. Hurtownia mająca podzespoły do elektroniki, ale też świetnie fukcnjonujący serwis

Gość Damiano

Chciałbym być oryginalny i napisać coś innego, ale no Dacpol ma największy wybór i to w b. dobrej jakości

Gość Robi

Tez polecam Dacpol. Testowalem juz wielu dostawców, no ale jednak ten pozostaje bezkonkurencyjny. Najwyzsza jakosc.

Gość Zegnam81
Przed chwilą, Gość Robi napisał:

Tez polecam Dacpol. Testowalem juz wielu dostawców, no ale jednak ten pozostaje bezkonkurencyjny. Najwyzsza jakosc.

JESTES GLUPI I NAWINY CIECIU...