Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chwalmy Pana 🙏

Życie bez Boga jest życiem zombie. Dzisiejszy kult filmów o trupach jest niczym innym jak zwierciadłem współczesnego społeczeństwa. Tylko przy Bogu jesteśmy w stanie egzystować na poziomie takim do jakiego zostaliśmy powołani. Bez Boga jesteśmy umarlakami

Polecane posty

Gość Chwalmy Pana 🙏

którzy resztką ducha danego nam przy narodzinach mamy siłe ledwie oddychać.

Jezus mówił, że kto czerpie z niego nigdy nie zazna pragnienia, i to prawda. Życie z Bogiem jest wypełnione po brzechu światłością, miłością i dziękczynieniem za każdy dzień istnienia. 

Życie bez Boga to ruina bez względu na to ile masz pieniędzy, czy masz żone/męża firme, to wszystko na nic. 2/3 gwiazd showbiznesu leczy sie u Coachów, trenerów motywacyjnych, psychoterapeutów byle tylko przeżyć dzień! Myślicie, że mają lepiej od was? Srogo sie mylicie...

Pan Bóg jest miłością a przygoda z nim niekończącą sie frajdą. Nasze ciała, organizmy nigdy nie były przystosowane do życia w pojedynke, nasza genetyka od początku bazowała na wzajemnej relacji z Bogiem, wzajemnej symbiozie, a odcięcie sie od niego jest wstrzymaniem oddechu, bez tlenu nie da sie żyć.

Alleluja!

Gość PIJAK 24 LATA

ZOBACZYMY JAK PRZESTANIE CIE SZWAGIER UTRZYMYWAC GRUBY PSYCHOPATO HEHE

Gość Podaj nazwę wyświetlaną

Ja jestem ateistką od 15 lat i jestem szczęśliwa bardzo