Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Cuckold i swing

Polecane posty

Gość Gosc

Ciekawi mnie jak wyglada wasze zycie na codzien, czym sie zajmujecie, jak często sie spotykacie z innymi na seks , kto wyszedl z taka inicjatywa i jak znaleźliście swoich kochankow lub pary do spotkan????

Gość Gość

My spotykamy sie z zaprzyjazniona para czasem korzystamy z okazji przypadkowych znajomosci. 

Gość Goście

Spotykamy się raz lub dwa razy w miesiącu z drugą starszą stałą parą. Od starszej pary dużo wnieśli w nasze życie seksualne z chłopakiem. 

Gość Tomasz 28 lat

Cześć Wam. Mam pytanko tzn. zastanawiam się czy zrobic żonie niespodzianke i pozwolic jej na spotkanie cuckold z duzym ...em bo ja niestety mam malego i szybko dochodze a wiem ze Ona by chciała i choc nieśmiało to by sie zgodzila. Co myslicie?? 

Gość gosc

dawaj ją do zabawy

Gość 123

Zapros kolege, podpijcie sie troche udaj ze idziesz spac a On sie nia zajmie bedziesz wszysko slyszal a moze i widzial jak zona figluje  z nim

Gość Gość

Tomasz 28 lat  W taką sytuację się nie wplątuje partnerkę niespodziankę w trójkąt. Ja mam trójkąt ale zawsze się do niego się przygotowuję lewatywe bo często mam w obie dziurki. 

Gość Madej

Kiedyś jak mowilem zonie ze podnieca mnie mysl jakby bzykala sie z innym to ja denerwowalo. Po jakims czasie dala sie nawowic niby nie chciala niby sie bala, zaczelo sie powoli od  ocierania o czlonka innego podczas tanca na imprezie, pozwalala sie troche obmacywac, wszysko na moich oczach a faceci nie wiedzieli ze maz widzi. Byly sytuacje ze walila mu reka gdzies w toalecie, robila loda az wkoncu doszlo do seksu wszyscy byli przypadkowi. Dzis odwiedza nas jej kolega z pracy i jest stalym kochankiem.

Gość 454

Gość gosc a do pierwszego jak doszlo? Tez byl zaplanowany?

Gość Gość

Madej  czy jest trójkąt z twoim udziałem?  Mój chłopak by nie zezwolił na seks z innym bez jego obecności. Cała przyjemności i podniecenie daje widok seksu z kochankiem. 

Gość Żona

Podczas trójkąta nie wiele potrzeba by przeżyć kolejny raz miłość do męża. Gdy kochanek jest w jednej dziurce a mąż w drugiej przytulna się do mnie mąż i pyta przed samym orgazmem " czy dobrze ci kochanie " ?