Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

K najpiekniejsza

Polecane posty

Gość Gość

Moje śliczne Kochanie  tak mnie oczarowalas swoją cudną osobą ze o nikim innym ani o niczym innym nie mysle tylko o Tobie i wspólnych chwilach spędzonych z Tobą!!:* Chcę Ci podziękować  

Może nie pierwszy raz składam Ci wyznanie miłośći.Ale pragnę Cię cały czas uszczęśliwiać i mówić.ze każda chwila bez Ciebie to marzenie o Tobie.O tym że każda cząstka mnie czuje bicie Twojego sercaWiesz Kochanie z każdą sekundą marzę o Tobie coraz mocniej.Jesteś moim płomieniem życia który mnie karmi i daje ciepło.Dajesz mi szczęśćie i wiarę i to co najważniejsze..

On Cię zdradza 🙂 a to najcudowniejszy najpiękniejszy czas mojego życia 

Gość Bądź moim kumpekumpela

A kto to taki a czy rozrozniasz przyjaźń od miłości potrafisz ?

Gość Gość

Rozróżniam Ponieważ przyjaźń nie domaga się wyłącznej miłości, potrafi być cierpliwa. Trwa takżekiedy z ważnych powodów brakuje okazji do rozmowy. Przyjaciele, spotykają się nieraz po wielu czasie to łąki , rozmawiają tak, jakby kontynuowali zaledwie wczoraj przerwany dialog. przymusowarozłąk nie niszczą prawdziwej przyjaźn Rozstanie nieraz wręcz uszlachetnia przyjaźń.On jej Nie daje wzajemnej fascynacji, tylko poirytowanie, z niej  kpi. Przez przypadek dowiedziała się, że ją zdradza. Znowu wpadł koncertowo 🙂 Kłamca i patologiczny zdrajca jej nigdy już nie poczuje. Zamknie ona drzwi. 

Gość Gość
47 minut temu, Gość Gość napisał:

On Cię zdradza 🙂 a to najcudowniejszy najpiękniejszy czas mojego życia 

Nie. 

A gdyby tak, to by cię uszczęśliwiło?😶

Gość Gość

Zobaczyła zdrady teraz ona stoi i zamyka drzwi i wychodzi. Po nim 🙂