Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa

zostawił mnie DLA MOJEGO DOBRA..

Polecane posty

Gość anonimowa

Jakiś czas temu zostawił mnie mężczyzna. Ogólnie układało nam się, tylko w ostatnim tygodniu przed rozstaniem trochę się kłociliśmy. Spotkaliśmy się i powiedział, że chce przerwy, Jak zapytałam na jak długo powiedział, ze właściwie to on nie chce już ze mną być... powiedział mi, że ma problemy i nie radzi sobie ze sobą (nie chcę tutaj dokładnie pisać jakie, chodzi o uzależnienia). Rozstaliśmy się, niby w zgodzie. Jednak co mnie zdziwiło leciały mu łzy. Nie odzywałam się jakiś czas, jednak później z powodu głębokiego smutku zaczęłam do niego wypisywać. Prosiłam, żeby przyznał, że po prostu uczucie się wypaliło i tyle. Zamiast tego usłyszałam, że jemu też jest ciężko, przykro itd. i że mnie kocha. Ale nic z tego nie będzie. Nie rozumiem PO CO. Wiem, że nie wróci. Ale nie rozumiem po co takie gadanie... Skończyło się na dość niemiłych słowach z mojej strony i zerwaniu kontaktu. Nie wiem co zrobić. Zapomnieć? Czy czekać? To drugie zdaje się, że nie ma już sensu. 

Gość ✍️🗣🏡

Dla Twojego dobra? Straszne to wszystko😱Dobranoc 😴

Gość anonimowa

takie wymówki są najgorsze moim zdaniem 😞

Gość Głupia byłam jak but

poczytaj ! Wypisz wymaluj dla mojego dobra, używki a ja się ludziłam .  Pewnie jesteś młoda ja też byłam . To przeszło . On nie wróci . Przeczytaj mój temat bo jak najbardziej jest dla Ciebie.

Gość wiem ze prowo

Lepiej schowaj swoje dobra bo może się rozmyślić i wrócić. 

Gość bo czas leci

autorko, ruszaj dajej a nie wstecz, było i mineło, bierz się w garść i do przodu

Gość anonimowa

teraz wyszło, że nie dla mojego dobra... po prostu już mnie nie kocha. nie wiem co mam robić, nie chce mi się żyć

Gość Gosc
Dnia 3.04.2019 o 19:40, Gość ✍️🗣🏡 napisał:

Dla Twojego dobra? Straszne to wszystko😱Dobranoc 😴

😏 tak się mowi...albo "rozstanmy się na trochę, bo potrzebuje czasu na przemyslenie..." Wiadomo co jedno i drugie oznacza...

Gość Gosc

... albo "to nie twoja wina, z tobą wszystko w porządku, to ze mną jest problem 😉😛