Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frania90

Co to tak naprawdę oznacza?

Polecane posty

Gość frania90

Cześć!
Mam spory problem. Spotykałam się przez kilka miesięcy z pewnym facetem. Nie padły niestety żadne poważniejsze deklaracje. Nagle on zaczął powoli ograniczać kontakt aż do kompletnego wyciszenia.Ja nic z tym nie robiłam bo to on zawsze dzwonił, ja dużo rzadziej. Mam w sumie wyrzuty sumie z tego powodu. Któregoś razu zaproponowałam mu smsem spotkanie, nie odpowiedział. Więc nie wytrzymałam i dopisałam, że nieładnie tak nie odpowiadać na smsy w jakikolwiek sposób. Odpowiedział, że przeprasza, ale jest dziś bardzo zalatany (co było prawdą), nie w co ręce włożyć, nie ma go w domu i że da znać jak odpocznie. Może niepotrzebnie, ale na to i ja odpisałam. Mianowicie napisałam, że źle się czuje z tym, że olewa moje inicjatywy, że zamilkł na jakiś czas, że milczenie psuje każdą relację, nie wiem co o tym myśleć itp. Przeprosiłam go też za ton wypowiedzi i na koniec dodałam, że więcej nie męczę i żeby się trzymał. Nie odpisał na to... od tego czasu milczy.
Co o tym myślicie? 

Gość Rkaka

Ewidentnie nie chce kontaktu z Tobą.

Gość gość

Myślimy, że wyręczyłaś go z niezręcznej sytuacji 😄

Gość frania90

Po prostu kiedyś dodał, że nie odzywam się do niego i prosił żebym czasem to zrobiła... a gdy się odezwałam to taka reakcja. Nic z tego nie rozumiem. Wiem, zachowuje się jak dziecko zapewne

Gość frania90

Jeszcze po tej całej akcji polubił moje zdjęcie na fb, zachowuje się jak gdyby nigdy nic...

Gość Koneser

Ale sie wysr.alem

Gość onad

Gdyby chcial napisac to siedzac na wc napisalby kilka slow. Ewidentnie juz nie chce. Daj mu spokoj.