Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romekdonek

Małżeńska fantazja

Polecane posty

Gość Romekdonek

Mamy razem z żoną ostatnio bzika na temat fantazji iż ktoś jest w naszej sypialni podczas naszych zabaw. Dodam że jesteśmy normalną parą i nie kręcą nas zabawy typu cucklod.  

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Romekdonek napisał:

Mamy razem z żoną ostatnio bzika na temat fantazji iż ktoś jest w naszej sypialni podczas naszych zabaw. Dodam że jesteśmy normalną parą i nie kręcą nas zabawy typu cucklod.  

W czym problem? Mogę dołączyć, żonce bzika wypędzę :D

Gość Romekdonek

Nie mamy nic przeciwko ale musimy Cię poznać 

Gość Gosc

Rozumiem że nie bierzecie pod uwagę że ten ktoś się dołączy do zabawy?

Gość Romekdonek

No niestety nie.  Ten poziom zabaw jest dla nas nieciekawy 

Gość Anna

Kobieta tez moze byc? Tak sie sklada, ze mam fantazje podgladania "lekko" z ukrycia np. Przez niedomkniete drzwi. 

Jezeli tak, to kwestia miejsca została. 

Gość Romekdonek

Tak może być😁

Gość gość

mega, mega nakręcająca sprawa. Żona zaprosiła przyjaciółkę do której ma nieograniczone zaufanie żeby zrobiła jej trochę fotek. Najpierw grzeczne, eleganckie ubranie tzn imprezowe. To był główny powód, że chciała mieć ekstra fotki z nowej kreacji. Ale tamta zapropopnowała kontynuację sesji, sportowe relaksowe ubiory. Robiła też fotki podczas przebierania. Na koniec pokazała surowy materiał i bardzo zwróciły naszą uwagę fotki z przebierania - śmiech, urok zażenowania jak w samej skąpej bieliźnie. Namawiała żeby jeszcze kontynuować w samej bieliźnie. Ja też namawiałem i w końcu się zgodziła. Uczestniczyłem jako widz padły sugestie, żeby odłożyć staniczek izrobić delikatne akty. Ona nie i nie. Wreszcie fotografka zażartowała, że chyba mam jakiś sposób żeby moja piękna zdjęła stanik. Przytuliłem, całowałem, rozpinałem i w końcu zdjęłem jej stanik. Jeszcze trochę skrępowania i w końcu zaprezentowała biust do obiektywu. Coś tak zaiskrzyło, że puściły wszelkie hamulce - za chwilęsama zdjęła majteczki i w końcu kochaliśmy się przed obiektywem. Super przeżycie i super efekty foto.

Gość iniemaszwołsów

a potem zwaliłeś konia i poszłeś spać bo rano do zawodówki

Gość Kolega
Dnia 4.04.2019 o 18:48, Gość Romekdonek napisał:

No niestety nie.  Ten poziom zabaw jest dla nas nieciekawy 

Dla Was czy tylko dla Ciebie? Może żona jest innego zdania...

Gość Anna
6 godzin temu, Gość Romekdonek napisał:

Tak może być😁

Zatem pisz annaxyz małpka onet.eu

Gość gość

no pewnie że dla nas - oglądanie frywolnych fotek jest naszą ulubioną zabawą, zawsze prowadzącą do gorącego seksu. Jedna z fotek z tej sesji, żona z nagim biustem i dyskretnie pokazaną nagością dołu jest na ścianie naszej sypialni. Jest tak urocza i bezpretensjonalna że nie wstydzimy się jak ktoś kto dotrze do tego miejsca, a nie każdy gość tam wkracza, ją zobaczy.