Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwo

Co podkładacie pod ciało

Polecane posty

Gość Iwo

Jeżeli seks macie bez prezerwatywy co podkładacie żeby sperma nie wyciekła na np. łóżko? Coś innego niż ręcznik 

Gość Gosc

Nic nie podkladamy tylko jest prześcieradło bo w naszym domu jest pralka a po za tym dwa razy w ciągu dnia przebierać prześcieradło to przesada 🙂

Chyba za stary jestem na tak częste zmiany pościeli bo w moim wieku już chrupie w kregoslupie 😛 ja 50 zona 48 😛

Gość Iwo
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Nic nie podkladamy tylko jest prześcieradło bo w naszym domu jest pralka a po za tym dwa razy w ciągu dnia przebierać prześcieradło to przesada 🙂

Chyba za stary jestem na tak częste zmiany pościeli bo w moim wieku już chrupie w kregoslupie 😛 ja 50 zona 48 😛

Serio nic? A przecież czasami seks zdarza się 2,3 razy dziennie no to tyle razy zmieniać prześcieradło? 

Gość gość

Często tak się bawimy, że po seksie moja pani leży z szeroko rozłożonymi nogami, dla lepszej ekspozycji pod pupą ma poduszkę, ale nie dlatego żeby nie wyciekło na prześcieradło, ale żeby lepiej było widać. Czekam żeby rozsmarować wypływające soki po jej ciele, po brzuchu i piersiach. Ona z przekory rozluźnia się, oddycha głęboko i spokojnie żeby jak najdłużej nie wypływało. Czekam wreszcie bawię się drażnię płatki i rowek poniżej cipki. To wywołuje skurcze i obficie wypływa wszystko, wtedy szybko przenoszę i rozsmarowuję po piersiach i brzuchu.

Przy okazji nie brudzi się pościeli.

Gość Gość

Mój ciasno wchodzi, zero luzów. Nie ma szans by cokolwiek wyciekło. Jak ją od tyłu na dywanie biorę, to po wszystkim idziemy gęsiego na czworakach do łazienki i też nic nie moze podłogi ani dywanu zapaskudzić:D

Gość Żartowniś
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Mój ciasno wchodzi, zero luzów. Nie ma szans by cokolwiek wyciekło. Jak ją od tyłu na dywanie biorę, to po wszystkim idziemy gęsiego na czworakach do łazienki i też nic nie moze podłogi ani dywanu zapaskudzić:D

😂😂😂😂

Gość Gość
56 minut temu, Gość Żartowniś napisał:

😂😂😂😂

No co cieszy? To nie je bajka to je fakt!

Gość Jsjs
19 godzin temu, Gość WoSta napisał:

4 godziny temu, Gość gość napisał:

Często tak się bawimy, że po seksie moja pani leży z szeroko rozłożonymi nogami, dla lepszej ekspozycji pod pupą ma poduszkę, ale nie dlatego żeby nie wyciekło na prześcieradło, ale żeby lepiej było widać. Czekam żeby rozsmarować wypływające soki po jej ciele, po brzuchu i piersiach. Ona z przekory rozluźnia się, oddycha głęboko i spokojnie żeby jak najdłużej nie wypływało. Czekam wreszcie bawię się drażnię płatki i rowek poniżej cipki. To wywołuje skurcze i obficie wypływa wszystko, wtedy szybko przenoszę i rozsmarowuję po piersiach i brzuchu.

Przy okazji nie brudzi się pościeli.

Fu...przecież sperma śmierdzi 

mnie brzydzę się wytrysku ale żeby po ciele rozsmarowywac? Bleeeeeeeee

Gość gość

Łinie kwik kwik🐷🐽🐽🐷🐷🐽

Gość gość

coza bzdury że sperma śmierdzi

Gość gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

smierzzi jak odchody zwierząt

fuj fuj fuj 🐷🐷🐷🐷🐷🐷

Gość Pytek

Nic nie kładziemy, mamy przy sobie ręczniki papierowe a po wszystkim penis wychodzi ręcznik obok i jest czysto 😁

Gość gość

ale ja wmasowuję w piersi parnerki spermę zmieszaną z sokami z p..i..z..d..y.

A to zupełnie inna sprawa. One jako wydzilina kobieca uszlachetniają prymitywne męskie wydzieliny.

Gość Hhdhj
14 godzin temu, Gość gość napisał:

A co pachnie?

Gość gość

Co podkładam pod ciało? Jej ciało :D

Gość Opij

Ręcznik 

Gość Ipo

Ale masz problemy 

co to za różnica?