Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość Gość 19

Mam spory problem zakochałem sie i powiedziałem jej ale nie wiem co dalej robić

Polecane posty

Gość Gość Gość 19

Siema wszystkim opowiem w skrócie zakochałem się w dziewczynie która mnie nie zna.Jakiś czas temu stworzyłem temat o tym ale postanowiłem napisać nowy.Probowałem do niej coś napisać bo rozmowa w realu niezbyt wchodzi w grę z powodu dystansu między nami.Napisałem kilka razy co jakiś czas ale wogule nie widziała moich wiadomości skończyły mi sie już pomysły więc napisałem jej w miejscu gdzie na pewno to odczyta.Napisałem co do niej czuję bo nie widziałem innego wyjścia konkretnie wczoraj.Napisałem to nieco publicznie bo pod zdjęciem na Instagramie które wrzuciła kilka dni temu.Dzisiaj  patrzyłem chyba usunęła to co napisałem ale nie odpisała mi nic ani teraz ani wcześniej gdy pisałem a starałem się napisać i napisałem zdecydowanie,uczciwie i odważnie i podpisałem że gdybym miał szansę powiedziałbym jej to prosto w oczy .Ale co ciekawe jej koleżanka dała mi polubienie pod tym co napisałem zanim to usuneła.Wolalbym najgorsza opowiedz niż milczenie i nie wiedze.Wiem to mógłbyć dla niej szok poradzicie co mam zrobić bo nie wiem gdybym był na jej miejscu też byłbym w szoku.