Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Kie艂basa

Ale jedzie mi z kuciapy

Polecane posty

Go艣膰 Kie艂basa

blee 馃槥 nie wytrzymuje juz tego odoru...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Go艣膰

Czemu tak? To nie jest normalne id藕 do lekarza. Z kuciapki powinno by膰 czu膰 fio艂kami inaczej to stan chorobowy.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kie艂basa

Nie podmywalam sie tydzien moze dlatego..........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

O rany. Tydzie艅 to ju偶 masakra, pewnie robaki si臋 zaleg艂y聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahaha

Co聽za ... 馃槃聽Zaklada tematy i sam sobie odpowiada,bo wszyscy maja wy...e 馃槃

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kielbasa

domestosem i wyciorem wyszoruje 馃槥

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
4 minuty temu, Go艣膰 hahaha napisa艂:

Co聽za ... 馃槃聽Zaklada tematy i sam sobie odpowiada,bo wszyscy maja wy...e 馃槃

Ejj zboczku ja tu jestem z doskoku聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahaha

kto mnie w y r u c h a? Jestem zdesperowana 馃槥

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pies
1 godzin臋 temu, Go艣膰 hahaha napisa艂:

kto mnie w y r u c h a? Jestem zdesperowana 馃槥

hau hau

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Prawda

I to pokazuje jakie z was 艣cierwa. Nie dla zawszonych kundli kie艂basa. Panowie ministrowie s艂u偶b si臋 uciesz膮 .ze kundli maja zatrudnionych聽偶e艅skie i m臋skie Dalej wymy艣lajcie ksi臋偶ycowa /y/ co kundle tylko kaszany bierzecie a ... 聽opluwajace cieczk臋 maj膮 czy co? dalej kundle聽聽wasz skowyt 聽s艂ycha膰 daleko .wieloletni stalking wzbudzaj膮cy zagro偶enie podlega zainteresowaniu prokuratora i nie tylko. Tak zostali艣cie kundle skopani ,ze tylko skowyt wida膰 , tylko. Gdziesz si臋 podzia艂y Niki 聽? Czemusz to piszecie kundle jako go艣cie . Teksty - mia艂a marzenia by膰 kim艣 wielkim, jeste艣 g....m i zdechniesz 聽g......m, Pods艂uchy i jazda z pisaniem , jak na kundli przysta艂o . Kundel zawsze zostanie kundlem , 聽macie wn臋trze kundla. Oto elita, oto urz臋dnicy pa艅stwowi ,oto duchowni, oto damy - rodzice BMW je藕dzili 聽DDDDDD

Redakcja zachowuje te wszystkie stalkerskie posty? Sadze ,ze tak.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
3 minuty temu, Go艣膰 Prawda napisa艂:

I to pokazuje jakie z was 艣cierwa. Nie dla zawszonych kundli kie艂basa. Panowie ministrowie s艂u偶b si臋 uciesz膮 .ze kundli maja zatrudnionych聽偶e艅skie i m臋skie Dalej wymy艣lajcie ksi臋偶ycowa /y/ co kundle tylko kaszany bierzecie a ... 聽opluwajace cieczk臋 maj膮 czy co? dalej kundle聽聽wasz skowyt 聽s艂ycha膰 daleko .wieloletni stalking wzbudzaj膮cy zagro偶enie podlega zainteresowaniu prokuratora i nie tylko. Tak zostali艣cie kundle skopani ,ze tylko skowyt wida膰 , tylko. Gdziesz si臋 podzia艂y Niki 聽? Czemusz to piszecie kundle jako go艣cie . Teksty - mia艂a marzenia by膰 kim艣 wielkim, jeste艣 g....m i zdechniesz 聽g......m, Pods艂uchy i jazda z pisaniem , jak na kundli przysta艂o . Kundel zawsze zostanie kundlem , 聽macie wn臋trze kundla. Oto elita, oto urz臋dnicy pa艅stwowi ,oto duchowni, oto damy - rodzice BMW je藕dzili 聽DDDDDD

Redakcja zachowuje te wszystkie stalkerskie posty? Sadze ,ze tak.聽

No bez takiego postu by si臋 nie oby艂o, szczera spowied藕 stalkerow,podgladaczy,filmowc贸w i sutenerow ! Musz膮 pisa膰 ,bo ich sumienia dusz膮, DUSZ膭 ? Nie,to duma ich rozpiera, nadeci jak balon,od czasu do czasu musz膮 wentyl poluzowa膰,inaczej pekna,a tego chc膮 unikn膮膰,poza tym ostatnio ma艂o si臋 pisze o ich dzia艂alno艣ci,musz膮 si臋 sami przypomina膰 ! Znaczone s/syny my艣l膮 偶e nie da si臋 ich rozpozna膰 ! Kpijcie dalej, p贸ki mo偶ecie,czas dzia艂a na wasz膮 niekorzy艣膰

Udost臋pnij ten post