Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P.J.

A.M. szkoda

Polecane posty

Gość P.J.

że nie widujemy się na co dzień... pewnie nie chcesz już mnie spotkać, zobaczyć... pewnie życie ułożone już masz...a Ja jak ten głupiec tęsknię za czymś czego nie doświadczyłem, idealizowalem Ciebie...a przecież nie byliśmy nigdy ze sobą, powtarzałem sobie jaka cudowna jesteś, ale przecież odtracilas mmie, po co ja się łudzę, minęło tyle już czasu, tak jak kiedyś napisałaś nic z tego nie będzie...wolalas proste rozwiązanie, wiedz jedno Ja z nikim nie byłem licząc, że będziemy razem, ale nic ku temu nie zrobiłem, wina za pewne moja, głupiec ze mnie i tyle, wróciłem z pracy późno i nie mam nikogo przy sobie, a przecież mógłbym...:(

Gość Masz  swoje  życie

Nie opowiadaj  bajek  a to żeś  winny  to pewnie  jednak  wspanialomyslnie wybaczam  czas  czas 

Gość Gość

Zboczeniec 

Gość Gość
12 minut temu, Gość Masz swoje życie napisał:

Nie opowiadaj  bajek  a to żeś  winny  to pewnie  jednak  wspanialomyslnie wybaczam  czas  czas 

Tylko tyle potrafisz napisać...

Gość Autorze

Ile  czasu  minęło  powiedz  co nagle  się  zmieniło  iż wzięło  na wspominki  jak  sprawy  rodzinne  wnuczek  itd  u mnie  stara  bieda  nowej  nie ma 

Gość Gość

Zadzwoń 

Gość P.J.
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Zadzwoń 

Przecież powiedziałaś kiedyś, że musisz zmienić nr kom. miałaś dosyć moich smsów, nie mam Twojego aktualnego nr:(