Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piszcie literki waszych miłości. Będzie wam lepiej na sercu.

Polecane posty

Gość gość

a może imiona, kochani

Gość Gosc

Łukasz -Adrian

Gość Ewunia

Edward

Gość gość

Marcin

Gość gość
12 minut temu, Gość gość napisał:

Marcin

a kto go kocha?

Gość gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

a kto go kocha?

A.

Gość Agnieszka

Miś Pyś, przystojny, elokwentny, inteligentny, opiekuńczy, męski, zaradny, kochany, ma przepiękne wielkie granatowe oczy i widzi we mnie siódmy cud świata. Dla każdego kto nie wierzy w swoje szczescie, nie znacie dnia i godziny kiedy los postawi na waszej drodze prawdziwa miłość. Ja jestem dla Niego "Malą Perełką" tak mnie nazwał, gdy wywowil mnie z tłumu i nie wiedział jak mam na imię. Wzruszyło mnie to bardzo. Pozdrawiam wszystkich zakochanych i kochanych.

Gość Gość

Granatowe oczy mają noworodki tylko

Gość Agnieszka

Ale to wyjątkowy mężczyzna i widać stanowi wyjątek od tej reguły. Też byłam zdumiona faktem, iż dorosły czlowiek, a ma takie oczy, mimo że oprawę ich ma ciemna, rzesy, brwi i karnację oraz włosy tez ciemne.Dlatego te oczy tak przykuwają uwagę. Jemu się podobają natomiast bardzo moje oczy, ale są raczej normalne. 

Gość Gość
25 minut temu, Gość Gość napisał:

Granatowe oczy mają noworodki tylko

Noworodki są brzydkie. 

Gość Psssssst

A

Gość Agnieszka

Tak się przyjęło i tak wygląda to z boku. Dziecko przez 9 miesięcy pływa w wodzie i jednak musi minąć większą chwilka nim stanie się ślicznym niemowlaczkiem raczkującym po tym świecie. Niemniej jednak dla matki, która ponosi trud porodu i nosi pod sercem swoje dziecko jest ono najpiękniejsze od pierwszej chwili, gdy je zobaczy. Piękna kobieta będąca pod wodą też wygląda obrzydliwie, gdy zostanie wydostana na ląd po 9 miesiącach. Człowiek rodzi się be  zębów, włosów i załatwia w pieluszki i tak często umiera . Też można powiedzieć obrzydliwe. Ale dla osób, które pokochały tego człowieka przez cały jego żywot, jest on piękny. Tak jak noworodek dla matki, która już kocha to dziecko miłością bezwarunkowa w dniu jego narodzin. Takie przysłowie mi się nasuwa...miej serce i patrzaj w serce...bardzo wymowne. Nie wystarczy patrzeć oczami, a sercem. Często wtedy widać bardziej.

Gość Gość

😐 tak czy siak obiektywnie ładny jest 1 na 10 noworodków. Chyba cie rajcuje ten temat dzieci. Mogłabyś zostać guru madek . 

Gość goscA.

Nie ma brzydkich noworodków. Jak można powiedzieć że noworodek jest brzydki. To cud życia... 

Masz serce patrz sercem 🙂 moje ulubione przysłowie. 

Gość Agnieszka

Nie zaczęłam pisać o noworodkach, odniosłam się do twierdzenia, że rzekomo wszystkie noworodki są brzydkie. 1 na 10 jest ładny, cóż za precyzyjna statystyka. Guru matek😊Raczej obrończyni piękna dzieci narodzonych.

Gość Gość

Dobra widzę że nie potrafisz być obiektywna tylko wszystko emocjonalnie bierzesz. 

Gość Agnieszka
4 minuty temu, Gość goscA. napisał:

Nie ma brzydkich noworodków. Jak można powiedzieć że noworodek jest brzydki. To cud życia... 

Masz serce patrz sercem 🙂 moje ulubione przysłowie. 

Moje ulubione to: miej serce dobre i tkliwe, a znajdziesz szczęście prawdziwe...takie dające nadzieję i wiarę .

Gość gośćA.
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Dobra widzę że nie potrafisz być obiektywna tylko wszystko emocjonalnie bierzesz. 

Co się czepiasz jej. Za to Ty wszystko na zimno... 

Gość gośćA.
5 minut temu, Gość Agnieszka napisał:

Moje ulubione to: miej serce dobre i tkliwe, a znajdziesz szczęście prawdziwe...takie dające nadzieję i wiarę .

Też ładne 🙂 ważne żeby mieć dobre serduszko dla każdego.Dobro zawsze do nas wraca 🙂ponoć 😉

Gość Agnieszka
8 minut temu, Gość Gość napisał:

W żadnym razie nie podchodzę emocjonalnie tylko z dystansem i na chłodno. Mam swoje zdanie na temat noworodkow. Możesz mieć swoje i je zaakceptuj, a nie wchodz w niepotrzebna polemikę, by przekonać mnie, że 1 na 10 jest ładnych. I koniec. I zero argumentow, tylko tak i koniec. Ty piszesz jakby tak było i tak musiało być, bo Ty tak piszesz. Normalnie na ambonę😊

Gość gość A.

Kto mi znowu ukradł nicka??? Poprzednie posty nie są moje. 

Gość Gosc

Michał