Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alvaris18

Rocznica oraz urodziny

Polecane posty

będę chodzić rok już z chłopakiem, tak się składa, że on w podobnym czasie ma urodziny. Mam mało pieniedzy, bo jestem pół sierotą a mamy nie chcę naciągać na drogie prezenty. Więc pomyślałam o czymś do zrobienia. No albo coś taniego. On ma 16lat.
Lubi grać w gry tak jak ja, mam nadzieję, że pomożecie, 
PS.  chodzi mi o 2 prezenty lub o jeden wyjątkowy

Kup mu koszulkę lub bluzę z logiem jego/waszej ulubionej gry..kup dwa kubki z napisem który was definiuje...zależy od tego ile chcesz wydać....rocznica to chyba dotyczy was oboje...a urodziny on obchodzi więc musisz sprecyzować...😊

1 godzinę temu, Taki co to... napisał:

Więc co masz zamiar kupić...bo mnie zaciekawilas 😊

Chyba portfel kupie, te kubki i coś jeszcze chce zrobić żeby było EXTRA i coś słodkiego. Ale myślałam że upieke jakieś ciasteczka i coś na nich napiszę albo babeczki, co ty na to ?

1 minutę temu, Alvaris18 napisał:

Chyba portfel kupie, te kubki i coś jeszcze chce zrobić żeby było EXTRA i coś słodkiego. Ale myślałam że upieke jakieś ciasteczka i coś na nich napiszę albo babeczki, co ty na to ?

Babeczki są dobrym pomysłem..i świeczki..🤔..albo mini torcik..😊..bo to i rocznica i urodziny..🙂..

7 godzin temu, Taki co to... napisał:

Babeczki są dobrym pomysłem..i świeczki..🤔..albo mini torcik..😊..bo to i rocznica i urodziny..🙂..

A co sądzisz o portfelu ?

Przed chwilą, Alvaris18 napisał:

A co sądzisz o portfelu ?

A jaki masz na myśli 🤔..taki ...hmm...sportowy..czy taki typowo męski.. zresztą oba to dobry pomysł 🙂..