Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hośka

Zerkanie na telefon

Polecane posty

Gość Hośka

Hej

Czy wasz partner zerka na wasz telefon za każdym razem, kiedy go używacie? Osobiście zaczyna mi to przeszkadzać, ponieważ ja nie lubię patrzeć w czyjeś telefony. Nie robię nic na nim szczególnego - piszę wiadomości (normalne, bez podtekstow), czytam informacje, włączam YouTube. Czy wy też tak za każdym razem patrzcie w telefon partnera i co o tym myślicie? 

kiedyś byłem z pewna osoba,dość długo.Telefon zawsze nosiła przy sobie, gdziekolwiek szła ,tam był i fon.Zapytalem co tam w nim robi...powiedziała że gra w gry...ok...super..nie pytałem dalej i nie sprawdzałem.Ufalem jej.Po 3 latach zaczęło mnie zastanawiać ile można grać w te gry...do czasu gdy przez przypadek nie zablokowała fona...resztę sobie dopisz.

Gość gość)

Facet czy ktoś z rodziny jak zerknie to jeszcze jak Cię mogę toleruję.

Ale jak mi obcy człowiek np. w autobusie przez ramię filuje to szlag jasny mnie trafia. 😕

Gość Hośka

Ja z kolei nie lubię gdy właśnie mój facet to robi. Pomimo że nic nie mam do ukrycia - to czuję dyskomfort... 

1 minutę temu, Gość Hośka napisał:

Ja z kolei nie lubię gdy właśnie mój facet to robi. Pomimo że nic nie mam do ukrycia - to czuję dyskomfort... 

Tylko że on może podświadomie sobie dopisywać scenariusz ...

Gość Kiss

Nigdy, on mi ufa

Gość Gość

Tak,sraty taty !!!!Połóż facet telefon i zaraz ci głupia piczka przetrzepie wszystkie połączenia.U kobiet tak jest :Co twoje to i moje ,a co moje to nie rusz.

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Tak,sraty taty !!!!Połóż facet telefon i zaraz ci głupia piczka przetrzepie wszystkie połączenia.U kobiet tak jest :Co twoje to i moje ,a co moje to nie rusz.

Facet? Mi kiedyś kolega zajrzał do telefonu. Przeglądał zdjęcia i go odłożył.