Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelia

Jestem w ciąży i chce odejść od męża

Polecane posty

Gość Amela

Od pięciu miesięcy nie współżyjemy ze sobą, czyli od momentu zajścia w ciążę. 

Gość gość

A co znaczy że NIE KOCHA MĘŻA??

Kochała, dopy dawała i kochać przestała?? Dzieci narobiła i spie/rdoliła!!!???

Jak to tak?? Za pesde i na hak!!!

Gość Gość martyna
Dnia 9.04.2019 o 12:26, Gość Amelia napisał:

Chciałabym rozwieść się z mężem. Zanoszę się z tym już 2 lata. Razem jesteśmy 9 lat.

Teraz jestem pewna że go nie kocham i nie mam zamiaru męczyć się z nim całe życie. Mam 31 lat, 16 miesięczną córkę oraz drugie dziecko w drodze.

Pewnie pomyślicie że to hormony ciążowe ale niestety nie  mąż ponad wszystko stawia swoją rodzinę a mnie zawsze spycha na drugi plan.

O wszystkim dowiaduję się ostatnia, każdą sprawę uzgadnia ze swoją mamą i siostrami.

Ja albo nie dowiaduje się o nich wcale, albo przypadkiem. Nie są to błahe sprawy bo dotyczą naszego domu. Mam już tego dosyć, nie będę opisywać poszczególnych sytiacji bo jest tego za dużo, a zresztą na pewno nikomu nie chciałoby się tego czytać.

Teraz pytanie co zrobić, na rozwód pewnie małe szanse z powodu w mojej ciąży i dziecka, Jedyna opcja to chyba wyprowadzka i po prostu złożenie pozwu o separacji.

Czy ktoś z was orientuję się jak to wygląda?

Jestem w bardzo podobnej sytuacji. Do tego dochodzi to że starego nie ma cały dzień w domu. Mam dosyć. Mieszkam na jakimś ...anym Zadupiu, nawet nie mam gdzie iść  z synkiem. Jestem ciekawa jak to się U Ciebie potoczyło. Ja aktualnie mam r mięsiac ciąży i naprawdę dość takiego życia. 

Gość gość
43 minuty temu, Gość Gość martyna napisał:

starego nie ma cały dzień w domu.

A wiesz skąd masz pieniądze? Z tego że starego nie ma cały dzień w domu!!

nawet nie mam gdzie iść  z synkiem.

A są tam pola? A są tam lasy??

Jestem ciekawa jak to się U Ciebie potoczyło.

Normalnie. Rozwiodla się i szuka nowego kotasa. Ciężko jej idzie. ... Chyba będzie musiała sobie kupować kabaczki. Przez resztę życia.

Gość Gosc

Nie wiem skąd w kobietach to przekonanie, ze istnieją faceci bez wad. Rozwiedziesz sie z nim poznasz następnego, za kilka lat okaże sie, że on ma gorsze lub po prostu inne wady i znow sie rozstaniesz? Ile razy tak mozna co? Ten ma takie wady, tamten inne, to normalne trzeba to rozwiązywać, a nie uciekać. Szczegolnie gdy jest male dziecko.