Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnaDS

Przystojny, młody szef

Polecane posty

Nigdy nie pisałam na takim forum ale myślę że w tym wypadku muszę się was poradzić. Niedawno byłam na rozmowie kwalifikacyjnej w dość dużej firmie. Ubiegałam się o stanowisko sekretarki prezesa. Rozmowę przeprowadzał nie sam prezes, ale dyrektor. Dobrze się z nim rozmawiało i byłam dość pozytywnie nastawiona co do wyników. Zostałam przyjęta. Początkowo myślałam ze to mój szef, ale poznałam go dopiero pierwszego dnia pracy. Od razu przeszliśmy na „ty”. Nasze relacje nie są czysto zawodowe. Traktuje go jak przyjaciela. Połowa kobiet z firmy podko...e sie w przystojnym brunecie. Podobno jak to ujęły „niezły z niego kobieciarz”. Czasami bez celu proponuje jakieś spotkania po pracy, uśmiecha się do mnie , cały czas zagaduje. Nie wiem jak na to reagować. On sam jest bardzo miły a jego zachowanie mi nie przeszkadza ale w firmie pojawiają się plotki i współpracownice zaczynają dziwnie to komentować. Dyrektor jest jego przyjacielem ( z tego co zdąrzyłam się dowiedzieć ) i w dziwny sposób na mnie reaguje. Co mam robić, jak się zachowywać?