Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffafafd

Chlopak sie poniza...co robic?

Polecane posty

Gość ffafafd

Czy spotkałyście/spotkaliście się z takim zachowaniem u siebie lub u innych? Powiem szczerze,że jestem w szoku..ja już dawno wycofałabym sie ze znajomości po takim traktowaniu.

Nie wiem czy on jest zdesperowany (raczej nie), czy może udaje że jest ok a potem się zemści,czy ma po prostu jakiś plan wobec mnie, chce mnie jakos wykorzystac. itp

Nie wierze,zeby  ktos przy zdrowych zmysłach, bezinteresowny,pozwolił sie tak traktowac.

Poznaliśmy sie w necie.Poprosił mnie o facebooka by było łatwiej pisac, ale powiedzialam mu, że może napisać ale nie ma mnie dodawac do znajomych bo go tam nie chcę.

Wielokrotnie z niego żartowałam-na granicy obrażania;Wyśmiałam jego przyrodzenie choc wczesniej prosilam by wyslal zdjecie,obiecywalam ze zachwycona bede .. generalnie robilam rozne rzeczy ktore go ponizyly mocno .. inna osoba dawno by sie wycofala..a on sie smieje razem ze mna z tych 'zartow',mysli ze mam humorki jak tak robie,kiedy chcialam zerwac kontakt powiedzial ze przeprasza za wszystko (naprawde nie miał za co) bylebym tylko nie odeszła, godzi sie na wszystko,wiecie co, nawet dla jaj powiedzialam ze lubie sikac i srac na chlopaka podczas seksu i lubie jak mi wylizuje rowek a on powiedzial,ze to zrobi 😮 

Gość Chad

Dać mu spokój, niech nie traci czasu na taką kre tynke xD

Gość gość

Ona nie jest ...ką - ona jest ściewem!!!

Gość Chad
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Ona nie jest ...ką - ona jest ściewem!!!

Ano jest, niestety

Gość ffafafd

I jeszcze mi mowi,ze modli sie zebym miala dla niego wiecej czasu...

Nie, nie jestem scierwem, uwazaj wariatko co mowisz.

Gość Cianko

Bait 2/10 bo odpisalem 

Gość Chad
2 minuty temu, Gość ffafafd napisał:

I jeszcze mi mowi,ze modli sie zebym miala dla niego wiecej czasu...

Nie, nie jestem scierwem, uwazaj wariatko co mowisz.

Jestes xd ponizasz faceta dla wlasnej satysfakcji i atencji, powiedz mi w koncu ze konczysz z nim znajomosc i daj mu spokoj. Ale i tak to jest bait, w dodatku cienki wiec polecam ludziom nie odpisywac na niego i sie niepotrzebnie nie denerwowac xd

Gość ffafafd

Robie to bo w zasadzie on sam siebie zaczal a ja testuje granice, kiedys mu powiem ze to eksperyment. Nie moge uwierzyc w to co on robi 🙂

Powiedzialam mu juz kilka razy to mi płakał  ,raz powiedzial,ze mam to przemyslec bo inaczej bede odwiedzac jego grob!czaisz?

skoro sadzisz ze to prowo to polecam opuscic temat

Gość Namierzam Cię
9 minut temu, Gość ffafafd napisał:

Robie to bo w zasadzie on sam siebie zaczal a ja testuje granice, kiedys mu powiem ze to eksperyment. Nie moge uwierzyc w to co on robi 🙂

Powiedzialam mu juz kilka razy to mi płakał  ,raz powiedzial,ze mam to przemyslec bo inaczej bede odwiedzac jego grob!czaisz?

skoro sadzisz ze to prowo to polecam opuscic temat

Jesteś po...ona!!!

Zostaw go w spokoju, bo naślę na ciebie POLICJĘ!!!

Gość ffafafd

Lecz sie..mam isc na forum psychologiczne by go zrozumiec?

Gość Policjanci
35 minut temu, Gość ffafafd napisał:

Czy spotkałyście/spotkaliście się z takim zachowaniem u siebie lub u innych? Powiem szczerze,że jestem w szoku..ja już dawno wycofałabym sie ze znajomości po takim traktowaniu.

Nie wiem czy on jest zdesperowany (raczej nie), czy może udaje że jest ok a potem się zemści,czy ma po prostu jakiś plan wobec mnie, chce mnie jakos wykorzystac. itp

Nie wierze,zeby  ktos przy zdrowych zmysłach, bezinteresowny,pozwolił sie tak traktowac.

Poznaliśmy sie w necie.Poprosił mnie o facebooka by było łatwiej pisac, ale powiedzialam mu, że może napisać ale nie ma mnie dodawac do znajomych bo go tam nie chcę.

Wielokrotnie z niego żartowałam-na granicy obrażania;Wyśmiałam jego przyrodzenie choc wczesniej prosilam by wyslal zdjecie,obiecywalam ze zachwycona bede .. generalnie robilam rozne rzeczy ktore go ponizyly mocno .. inna osoba dawno by sie wycofala..a on sie smieje razem ze mna z tych 'zartow',mysli ze mam humorki jak tak robie,kiedy chcialam zerwac kontakt powiedzial ze przeprasza za wszystko (naprawde nie miał za co) bylebym tylko nie odeszła, godzi sie na wszystko,wiecie co, nawet dla jaj powiedzialam ze lubie sikac i srac na chlopaka podczas seksu i lubie jak mi wylizuje rowek a on powiedzial,ze to zrobi 😮 

Moi koledzy Policjanci już cię namierzyli. 

Gość Gość

Może trafiłaś na takiego, co lubi być poniżany. I jemu się to podoba.

Tylko czekać jak pojawi się temat " jak się uwolnić od natręta" :)

Masz osobowość psychopatyczną.

Gość ffafafd

A moze faktycznie to z nim jest cos nie tak i uklad niewolnik domina jest dla niego idealny..

Gość Gosc

Powiedz mu, że ma Ci stopy i buty wylizać jak tak lubi być poniżany xD i daj nam znać co odpowiedział xD 

Gość ffafafd

No juz powiedzialam, o tych odchodach , to powiedzial, ze zrobi to skoro mnie to kręci 😉😄 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość ffafafd napisał:

No juz powiedzialam, o tych odchodach , to powiedzial, ze zrobi to skoro mnie to kręci 😉😄 

Wiesz co ja myślę? że Tobie się to właściwie podoba. I nie ma w tym nic strasznego są kobiety, które lubią dominować i faceci, którzy lubią być ulegli. Uważam, że Tobie się taka relacja podoba tylko sama przed sobą wstydzisz się do tego przyznać 😛