Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznamsie

kto ogarnia fb? bo mam pytanie

Polecane posty

Gość nieznamsie

Otóż podoba mi się taki jeden chłopak, którego znalazłam na fb.Widzę jego znajomych i mój znajomy zna jego znajomego.Teraz pytanie: czy jest jakaś szansa , że moge mu się podpowiadac w propozycjach znajomych czy raczej żadna?musimy miec tego samego znajomego , zeby mnie zobaczył?:D

Gość gość
8 minut temu, Gość nieznamsie napisał:

Otóż podoba mi się taki jeden chłopak, którego znalazłam na fb.Widzę jego znajomych i mój znajomy zna jego znajomego.Teraz pytanie: czy jest jakaś szansa , że moge mu się podpowiadac w propozycjach znajomych czy raczej żadna?musimy miec tego samego znajomego , zeby mnie zobaczył?:D

fb to żydowskie g

Gość marawstala

Chyba tak

Gość nieznamsie

nikt nie wie??pls...ja niestety korzystam głównie z messengera więc nie znam sie na tych wszystkich opcjach fejsa, a bardzo mi zależy..

Gość marawstala
5 minut temu, Lucanus cervus napisał:

Oświeć mnie bo sam jestem ciekaw jak coś takiego zrobić

Chodziło mi o ostatnie pytanie : ) propozycję wspólnych znajomych chyba sie pojawiają 

Gość marawstala

Nigdy nie zwracam na nie uwagi, ale widzalam, ze cos takiego chyba tam jest...

A kto mi wytłumaczy taki cud, pisałem z jednym typem na whatsuppie który nie jest powiązany z fb, a wyświetlił mi się w propozycjach znajomych na fb mimo iż nie mamy wspólnych znajomych i mieszkamy od siebie 1000km hmm?

Gość nieznamsie

jest taka opcja "szukaj znajomych" i raczej pojawiają się tam tlyk oosoby, które ma ktoś z moich znajomych-stąd tez fb podpowiada ze moze ja też je mogę znac.Ale chodzi o to czy jest jakaś szansa , ze jesli jak w moim przypadku wirtualnie dzieli nas naszych 2 znajomych (moj zna jego znajomego), to on kiedyś wkoncu zobaczy ze fb podsunie mu mnie w tych propozycjach.Ewentualnie co moge gdzie kliknąc ,zeby to wszystko przyspieszyc:D ?poza opcją wiadomą czyli wysłanie zaproszenia...