Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

czy kobieta kochając jednego może sie bzykac z innym?

Polecane posty

Gość gosc

to jest możliwe?

Gość Gość

To pytanie retoryczne?

Gość gość

Oczywiście. Przecież baba pipą myśli 😉

Gość Ilil

Polki tak zazwyczaj robią, to dość normalne w ich przypadku

Gość gość

To ty nie wiesz co wyprawiają Niemki, Białorusinki i Rosjanki.

Bzykało sie takie co za dwa tygodnie brały ślub😉

Gość Gość

Możliwe. Jak jest związek tzw. otwarty to kochająca para może zaprosić osobę trzecią do seksu. 

Gość gość

50% par zdradza, i każdy mysli że ich to nie dotyczy bo mąż kupuje jej kwiatki, całuje ją i zapewnia o miłości, prawda jest taka że po kilku latach małżeństwa zdradza prawie każdy, czasami są to jednorazowe wyskoki czasami kilkumiesięczne romanse. Faceci szukają młodych albo takich co go rozumieją i są dla niego "czułe" gdy żona stała się oziębła, a kobiety szukają kasiastych, takich który je będzie adorował, podrywał, pokazywał im że są "seksowne" że się ich pożąda. Nie chciałbyś wiedzieć co robią kobiety i mężowie w miejscach pracy, na delegacjach, na wyjazdach służbowych, czy portalach społecznościowych.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

50% par zdradza, i każdy mysli że ich to nie dotyczy bo mąż kupuje jej kwiatki, całuje ją i zapewnia o miłości, prawda jest taka że po kilku latach małżeństwa zdradza prawie każdy, czasami są to jednorazowe wyskoki czasami kilkumiesięczne romanse. Faceci szukają młodych albo takich co go rozumieją i są dla niego "czułe" gdy żona stała się oziębła, a kobiety szukają kasiastych, takich który je będzie adorował, podrywał, pokazywał im że są "seksowne" że się ich pożąda. Nie chciałbyś wiedzieć co robią kobiety i mężowie w miejscach pracy, na delegacjach, na wyjazdach służbowych, czy portalach społecznościowych.

Skąd wiozłeś to 50%. Podaj źródło tych danych. 

Gość Gość

Wziąłeś* 

Gość gość facet

Nie! Kobieta nie, latawica owszem, ale ją bym w te kryteria nie mieszał 😉

Gość Zdziwiona

Glupie pytanie. Oczywiscie ze może.

Lel to człowiek, ma wolną wolę, może robić co chce. Sama sobie ustala granice i zasady moralne xD 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Zdziwiona napisał:

Glupie pytanie. Oczywiscie ze może.

Nie, nie może. Jak kocha naprawdę a nie jest tylko zauroczona, nie będzie sypiać z innymi facetami. 

Gość gość

A po czym poznasz  że kobieta kocha "naprawdę"?

Gość gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

A po czym poznasz  że kobieta kocha "naprawdę"?

Po tym że nie sypia z innymi XD

Zgodnie raportem Starowicza zdradza 30% zarówno Polaków i jak i Polek.

Co zaś kochania to kobiety są skrajne, niewielka część kocha prawdziwie i ogromnie mocno, niewielka część na odwagę przyznać że nie potrafi kochać w ogóle, a większość kocha po kobiecemu: do pierwszych trudności, póki nie znajdzie się przystojniejszy i/lub bogatszy. Wtedy faktycznie nie zdradzają bo już nie kochają^^. To że jeszcze są formalnie w poprzednim związku to pikuś.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Ilil napisał:

Polki tak zazwyczaj robią, to dość normalne w ich przypadku

Tak jak i Polacy. 

Gość gość

Kiedyś jak mężczyzna dowiedział się że go żona zdrasdza, to urywał jej łeb przy samej peezdzie. A jej kochankowi jaja przy samym łbie.

A le dzisiaj NIE WOLNO!! wIĘC CO ROBI ZDRADZANY MĄŻ?

Gość gosc
23 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie, nie może. Jak kocha naprawdę a nie jest tylko zauroczona, nie będzie sypiać z innymi facetami. 

Moj narzeczony zginal na motorze kilkanascie lat temu a ja po wielu latach wyszlam za maz. Wg Ciebie nie powinnam wspolzyc ze swoim mezem?

Gość gosc
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

Moj narzeczony zginal na motorze kilkanascie lat temu a ja po wielu latach wyszlam za maz. Wg Ciebie nie powinnam wspolzyc ze swoim mezem?

co ma piernik do wiaraka, żebyś z nim była chyba byś nie zdradzała? Chyba że się mylę...moze użyj troszkę główki zanim zechcesz zabłysnąć

13 minut temu, Gość gość napisał:

Kiedyś jak mężczyzna dowiedział się że go żona zdrasdza, to urywał jej łeb przy samej peezdzie. A jej kochankowi jaja przy samym łbie.

A le dzisiaj NIE WOLNO!! wIĘC CO ROBI ZDRADZANY MĄŻ?

Ponieważ teraz nie ma się żadnej władzy nad żoną (ale żona nad mężem ma) mężczyzna nie powinien żenić się w ogóle.

Gość gość

Nie, i to samo tyczy sie facetów 😛 

NIE DA SIE człowiek w sercu ma jedno miejsce dla takiej osoby, a jeśli ktoś szlaja sie to znaczy, że to miejsce jest puste 😛

Gość gosc
7 minut temu, Gość gość napisał:

Nie, i to samo tyczy sie facetów 😛 

NIE DA SIE człowiek w sercu ma jedno miejsce dla takiej osoby, a jeśli ktoś szlaja sie to znaczy, że to miejsce jest puste 😛

to chciałem usłyszeć

Gość Kobieta

Ja nie potrafię... I mogę być sama rok czy 2...ale nie jestem w stanie przespać się z innym. 

Gość Wujek dobra rada
2 godziny temu, Gość gość napisał:

To ty nie wiesz co wyprawiają Niemki, Białorusinki i Rosjanki.

Bzykało sie takie co za dwa tygodnie brały ślub😉

Ja to kiedyś kryłem,i to dość intensywnie, jedną Polkę, która... wychodziła za mąż za miesiąc..tak jej się spodobało że...o mały włos ślubu nie odwołała...

Gość gosc
23 minuty temu, Gość gosc napisał:

co ma piernik do wiaraka, żebyś z nim była chyba byś nie zdradzała? Chyba że się mylę...moze użyj troszkę główki zanim zechcesz zabłysnąć

To Ty uzyj glowy zanim zechcesz kogos poprawiac. Moj narzeczony jest jedynym czlowiekiem ktorego w zyciu kochalam. Wg Ciebie nie powinnam, chyba, myslec nawet o zalozeniu rodziny, o macierzynstwie i o tym, zeby moc z kims spedzic reszte zycia?  Moj maz jest najlepszym ojcem na swiecie, kocha mnie i mamy udane wspolzycie. Ja jednak nigdy nie pokochalam Jego, tak jak na to zasluzyl i tak jak kochalam mojego narzeczonego ktory zginal.

Odpowiadam na pytanie: czy kobieta kochając jednego może sie bzykac z innym? Ja jestem przykladem na to, ze moze. Nigdy meza nie zdradzilam i nie zdradze. Nigdy go tez nie pokocham.

Gość gosc
9 minut temu, Gość Kobieta napisał:

Ja nie potrafię... I mogę być sama rok czy 2...ale nie jestem w stanie przespać się z innym. 

Ja mowilam tak samo 12 lat, potem moglam.