Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janina78

Boję się wyjść za mąż

Polecane posty

Gość Janina78

Jestem z partnerem 3 lata. w tamtym roku byliśmy w urzedzie żeby dowidziec się jakie papiery są potrzebne do zawarcia zwiazku. ja tam nie chciałam iść bo miałam okropnego stresa. mielismy wziąść ślub ale jakoś nie wyszło. czemu tak jest że jak tylko pomyślę o wyjśću za mąż to mnie ściska w żoładku? kocham partnera, chcę z nim być ale ten ślub mnie przeraża, czuję się jakbym po ślubie była w klatce, jakby się popsuło w związku to musiałabym w tym tkwić. inne dziewczyny skaczą ze szcześcia że biorą ślub, a ja widzę wszystko w czarnych barwach. czy ktoś też tak miał?

Gość 44444

To nie wychodz i po problemie. Nie każdy musi brac slub.

Tak ja tez tak mam, ale jest to związane z moimi złymi doświadczeniami. Po prostu nie wierze ze da się kogos kochac AZ DO SMIERCI nie wierze i już. Ludzie się zmieniają po latach, wszystko może się zdarzyć. Nie będę nikomu, ani tym samym zmuszala partnera żeby przyrzekal mi ze będzie ze mna już ZAWSZE POKI SMIERC NAS NIE ROZLACZY. Chce żeby był ze mna bo mnie kocha a nie dlatego bo przysiegal i nie wypada potem brac rozwodu.

Gość Janina78

bardzo mądrze piszesz i tak samo myśle jak ty. poza tym widzę jak zwiazki się rozpadają, na początku sielanka a potem to już różnie.