Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sztefeg

34 latek 21 latka

Polecane posty

Wiec tak od 2 lat pracuje  na magazynie za granica i  mam 21 lat.... od jakiegos czasu moj przelozony zaczol robic dziwne podchody wobec mnie... i dodam ze on ma 34 lata i  partnerke  po raz 3  ma miejsce sytuacja ze  wchodzi na moj profil na fb lajkuje 1,2 zdj i nie wysyla mi zaproszenia ja na to nie licze tylko nie rozumiem tego? mam wrazenie ze on to robi celowo  jak by chcial mi pokazac ze wchodzi i sie interesuje, nie moze zwyczajnie mi wyslac zaproszenia? tylko robic takie dziwne podchody.  w pracy tez rzuca dziwne aluzje, gapi sie  usmiecha sie  itd  zdaje sobie sprawe ze to starszy gosciu ja jestem mloda atracyjna ale teraz jego zachowanie zaczelo narastac  zaledwie rok temu bylo podobnie ale nie az tak. uznalam to za malo istotne ale to sie znowu dzieje jak jestem po rozstaniu i on wie o tym ze poraz kolejny rozstalam sie z swoim chlopakiem z ktorym bylam 6 lat. i dziwnym trafem znowu zaczal tak sie dziwnie zachowywac wobec mnie. moze chce sobie po flirtowac z malolata? i potwierdzic swoja atrakcyjnosc nie wiem co mam o tym sadzic czy po prostu go zlac albo zapytac w prost o co mu chodzi 

Gość Moderator społeczny

Nie wklejaj tego samego postu we wszystkie działy forum bo zostaniesz uznana za spamera.