Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43 cm w bicepsie

Musze przyznać że ładne są aktorki z tureckich seriali w TVP, takie laleczki ślicznotki

Polecane posty

Gość 43 cm w bicepsie

Powiecie,  że w serialach zawsze są takie,  no ale nie w polskich- klany, pierwsze miłości i inne nie mają takich fajnych düpeczek.. 

Gość O tak

Właśnie oglądam turecki serial..I prawda to..A ze mnie też taka czarnula turecka😁

Gość nie turek

moja kobitka jest podobna do tych lasek ale nawet ładniejsza

Gość 43 cm w bicepsie
6 minut temu, Gość O tak napisał:

Właśnie oglądam turecki serial..I prawda to..A ze mnie też taka czarnula turecka😁

No to fajnie. Polki nie są gorsze,  po prostu do naszych seriali nie wybiera się z tych najpiękniejszych. Chociaż pewnie jakieś wyjątki są, lecz nie śledzę tego aż tak dokładnie. 

I tak wszystkie te serialiki są bez sensu więc przynajmniej można sobie pooglądać piękne kobiety.  😁

Gość Syrena

Bo w Polsce wybiera się normalne kobiety do seriali a w Azji i krajach arabskich najpiękniejsze z najpiękniejszych , typowa turczynka ma wielki nochal i konska twarz nie wspominając że ma włosy wszędzie jak yeti

Gość 43 cm w bicepsie
1 minutę temu, Gość Syrena napisał:

Bo w Polsce wybiera się normalne kobiety do seriali a w Azji i krajach arabskich najpiękniejsze z najpiękniejszych , typowa turczynka ma wielki nochal i konska twarz nie wspominając że ma włosy wszędzie jak yeti

Nie normalne tylko jak zwykle po znajomości... 

A są też polki z dość dużymi nawet zakrzywiomymi nosami przecież i ogólnie taką bliskowschodnią urodą.

Gość 43 cm w bicepsie
2 minuty temu, bella napisał:

np. cemre melis çınar (zachwycająca) albo gülçin tunçok

Aktorzy mężczyźni są za to okropni.

Nie jestem koneserem męskiej urody jednak stwierdzam uczciwie że faceci z tych seriali są " estetyczni",  chociaż mnie nie pociągają. No i zdaje się,  że polkom się podobają.  

Gość Turczynki sa piekne
25 minut temu, Gość Syrena napisał:

Włosy można usunąć a uroda pozostaje.

Gość gość)
9 minut temu, bella napisał:

Właśnie też miałam zapytać czy słyszała o depilacji 😄

A Ty bellka depilowałaś się tyle czasu? Gdzie byłaś? Pozdrawiam!  😋

Gość 43 cm w bicepsie
13 minut temu, bella napisał:

Ach, estetyczni są, owszem.

"Okropni" wg. mnie bo po prostu nie lubię u mężczyzn tego typu urody

A co jest w nich nie tak? Ciemny zarost czy włosy na klacie? Czy coś innego?  

Gość Czarnula
1 minutę temu, Gość 43 cm w bicepsie napisał:

A co jest w nich nie tak? Ciemny zarost czy włosy na klacie? Czy coś innego?  

Uwielbiam u mężczyzn ciemne włosy.. zarost i włosy na klacie.. Mój ideał urody😁

Gość Gość

Zawsze mnie to śmieszy, że polki uważają się za najładniejsze na świecie 😄  chyba najłatwiejsze. W ogóle często przeglądam różne zagraniczne rankingi najładniejszych kobiet i nigdy nie ma polek w top 10. Niby to tylko telewizja, ale widać ogromną różnicę. U nas nawet aktorki są takie szare, zaniedbane, nieciekawe. Nie to co Turczynki, Koreanki czy Rosjanki. Jak się włączy rosyjski serial to szczena opada jakie piękności. A w Polsce to tylko ta Wieniawa... co najwyżej Kopciuszka mogłaby grać przy Rosjankach czy Turczynkach i to przed przemianą. Niestety taka prawda 😄 Ale dodam tylko, że polscy aktorzy też kiepsko wypadają. 

Gość 43 cm w bicepsie
Przed chwilą, Gość Czarnula napisał:

Uwielbiam u mężczyzn ciemne włosy.. zarost i włosy na klacie.. Mój ideał urody😁

No ja jestem dziwny,  bo mam gesty ciemny zarost, brwi czy pełno ciemnych włosów na klacie ale " uroda" raczej skandynawska.  Chyba,  bo Słowianie mają raczej okrągłe twarze,  a ja mam owalną i pociągłą. Uroda lekko chłopięca do tego...

Gość Gość

Polacy za bardzo wymieszali się z niemcami, dlatego stracili słowiański urok. Rosjanie to połączenie słowian z dużymi wpływami azjatyckimi. Dlatego dziewczyny są tam ładniejsze (i faceci też). Dziewczyny porcelanowe cery, drobne, proporcjonalne jak laleczki. Często bardzo jasna buzia, niebieskie oczy i czarne włosy. Piękne kontrasty. Blondynki też są tam takie śliczne. U nas to niestety takie Helgi. No chyba, że uchowa się jakaś słowiańska buzia. A faceci to takie niemieckie wursty. Czasem tylko pojawi się słowiański bóg 🙂 

Gość Miriam

Nie dla ciebie stary brzydki erotomanie. Jakbyś tak im macnął kobietę to by cię zatłukli, mimo wszystkich wad islamu oni bronią swoich kobiet. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Miriam napisał:

Nie dla ciebie stary brzydki erotomanie. Jakbyś tak im macnął kobietę to by cię zatłukli, mimo wszystkich wad islamu oni bronią swoich kobiet. 

Wystarczy jechać do Niemiec, dużo ich tam oferuje swoje usługi 😄 

Gość 43 cm w bicepsie
Przed chwilą, Gość Miriam napisał:

Ale wyluzuj Miriam i popraw tego wacka w gaciach...

Gość facet

Fakt, ładniutkie te aktorki w tureckich serialach.

Gość szkoda gadać
6 godzin temu, bella napisał:

Wolę nieco jaśniejszą karnację 🙂

To jesteś jedną z nielicznych.

Gość Gość

Wszystkie zrobione na jedno kopyto. 😉

Gość Gość
27 minut temu, Gość Gość napisał:

Wszystkie zrobione na jedno kopyto. 😉

Może 1 widziałam zrobioną. Reszta naturalna co widać. Czego nie można obecnie powiedzieć o polkach. To dopiero jedno kopyto. Te same brwi te same usta oblesne rzęsy na metr i tandetne pazury w szpic. To jest straszne. I te mordy bez wyrazu od wypełniaczy w młodym wieku.

Gość Gość

Nie chodzi o to,  że po operacjach tylko o to, że noszą doczepiane loki i rzęsy a'la naturalne.. I prawie każda nosi szkła kolorowe. To samo co w telenowelach latynoskich 😉

Ale dobrze robią,  nie mówię,  że źle. 

Gość Gość

Zresztą turczynki tak samo używają botoxu bo to widać, że są opuchnięte;)

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Nie chodzi o to,  że po operacjach tylko o to, że noszą doczepiane loki i rzęsy a'la naturalne.. I prawie każda nosi szkła kolorowe. To samo co w telenowelach latynoskich 😉

Ale dobrze robią,  nie mówię,  że źle. 

To nie wiem co ty za seriale oglądasz. 

Gość Gość
8 godzin temu, Gość Gość napisał:

Zawsze mnie to śmieszy, że polki uważają się za najładniejsze na świecie 😄  chyba najłatwiejsze. W ogóle często przeglądam różne zagraniczne rankingi najładniejszych kobiet i nigdy nie ma polek w top 10. Niby to tylko telewizja, ale widać ogromną różnicę. U nas nawet aktorki są takie szare, zaniedbane, nieciekawe. Nie to co Turczynki, Koreanki czy Rosjanki. Jak się włączy rosyjski serial to szczena opada jakie piękności. A w Polsce to tylko ta Wieniawa... co najwyżej Kopciuszka mogłaby grać przy Rosjankach czy Turczynkach i to przed przemianą. Niestety taka prawda 😄 Ale dodam tylko, że polscy aktorzy też kiepsko wypadają. 

Tak samo jak Polacy, nie dorównują urodą Hiszpanom czy Włochom np., w Rosji tez co drugi przystojny a w Polsce? Może co 20-sty... 

Gość Gość

https://www.tur-tur.pl/2014/12/05/o-najpiekniejszych-turczynkach/

Na tym blogu można przeczytać o tym, że wiekszość turczynek robi ciężki makijaż, bardzo często stosują chirurgię plastyczną i obsesyjnie poprawiają włosy. 

Większość z nich ma ciemną skórę i oczy, co niezbyt podoba się ich facetom (normalka, zawsze podoba się bardziej to co egzotyczne, w tym wypadku biała skóra i kolorowe oczy). Dlatego tyle z nich nosi szkiełka i założę się,  że rozjaśniają skórę jak Michael 😉

Osobiście wolę latynoski, ale widziałam kilka przepięknych tureckich aktorek.