Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lavender

Co jest grane 🤔

Polecane posty

Gość Lavender

Siemka, chciałbym posłuchać waszego zdania na temat mnie/mojej sytuacji. 

4 - 5 miesiecy temu poznałem dziewczynę. Od tego czasu dużo się zmieniło. Napisaliśmy do siebie na insta, zwykła przyjazna rozmowa taka o niczym, zwykle pisanie. Później po kilku dniach jakoś znowu jakas niezobowiązująca rozmowa, dalej były kolejne i całe zarwane noce na pisaniu, zaczęliśmy sobie ufać i mówić o wielu sprawach. Zaczęliśmy flirtowac, wszystko było pięknie, spotkaliśmy się z 3 razy, podwozilem ją czasami do pracy w weekendy i tak czas mijał, a ja zacząłem się bardziej angażowac, ona zaś nie specjalnie, po paru dniach mówiła że chce ograniczyć kontakt bo boi się że mnie zrani, długo bawiło zanim mi powiedziała że jestem super facetem i boi się że mnie zrani, że nie zasługuje na mnie i że nie chce się wiązać na razie z nikim. Przejalem się, trochę mnie to nawet zabolało ale powiedziałem że nie boję się że mnie zrani bo znam jej cudowny charakter i wiem czego mogę się po niej spodziewać i też to że nieważne co będzie dalej chce żebyśmy pozostali przyjaciółmi. Od tego czasu znów bardzo dużo pisaliśmy, później byłem z nią na imprezie i jej siostrami (one mnie polubiły i chciały chyba żeby coś było) po imprezie Ola(tak ma na imię) przytuliła się do mnie tak na 10min i powiedziała "dziękuję bardzo marek za ten mile spędzony czas, dziękuję". Kilka spotkań było ale coraz rzadziej, krótsze i rzadsze rozmowy ale gdy pisaliśmy to były to szczere, miłe rozmowy, a pisaliśmy gdybyśmy znali się całe życie i byliśmy najlepszymi przyjaciółmi. Mimo młodego wieku (19lat) Ola bardzo dużo przeszła, problemy zdrowotne w rodzinie, to chyba ukształtowalo ją, była silna i mądrzejsza od swoich rówieśników. Dużo ją wspieram i zawzze powtarza że umiem ją pocieszyć w każdej chwili, że dostrzegam wiele, mam super charakter, dobre serce. Ja lubię pomagac, cieszę się z czyjegoś szczęścia, nie oczekuję niczego w zamian. Ola lubi powtarzać że nie chce chłopaka i dobrze być singielką, rozumiem że się nie chce spieszyć, w jej wieku moze tez taki byłem (mam 21lat) choć to nie duża różnica. Jest też bardzo piękna, chłopacy zwracają uwagę, staram się nie być zazdrosny ale to trudne 😅. Nie potrafię o niej nie myśleć, zawsze jestem ciekawy co u niej, co robi, gdzie przebywa, żeby nic złego jej się nie stało. Chciałbym żeby kiedyś coś między nami było, może potrzeba czasu(muszę nauczyć się być cierpliwy) nie wiem co będzie dalej ale pragnę żeby była szczęśliwa. Gdy nie odzywa się nie wiem czy pisać czy dać jej trochę luzu, to nie tak ze zawsze ja piszę, ona też zaczyna dużo razy jak coś. Niedlugo są jej urodziny, chce jej coś kupić, nwm co. Coś wyjątkowego ale może nie na tyle żeby myślała że znów się zbytnio angażuje. 

Pewnie dużo niejasności jest ale zawsze gdy mam o czymś opowiedzieć to zapominam o kilku prostych kwestiach 😅😄 co sądzicie o moim przypadku xD

Gość Mix

Wygląda mi to na to, że w jej głowie wciąż siedzi ktoś, kogo jeszcze nie zneutralizowała. Poprzedni facet? Nie wiem, mogę się mylić, ale nie jest gotowa na związek. Jest jeszcze inna opcja... może jesteś po prostu kumplem, otrzymałeś od niej taką łatkę i tyle. Seksualnie jesteś dla niej w takiej sytuacji bezpłciowy.

Czekać, czuwać, nie zamęczać. 

Gość Lavender

Nie miała nigdy chłopaka, ale chyba nie pozostaje mi nic innego jak czekać 😉

Gość Lola114

..ze jestes super facet I na nia nie zaslugujesz i nie jest gotowa na zwiazek😂😂..dokladnie tak sie mowi jak facet nie jest w naszym typie..😂 to taki naladniejszy sposob na wyjscie z niezrecznej sytuacji gdy druga strona sie angazuje a ty nie.. nie ma chemia I juz..jak pozna faceta ktory obudzi motyle w brzuchu to bedzie od razu gotowa na zwiazek... z tego nic nie bedzie...