Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Lavender

Co jest grane 馃

Polecane posty

Go艣膰 Lavender

Siemka, chcia艂bym pos艂ucha膰 waszego zdania na temat mnie/mojej sytuacji.聽

4 - 5 miesiecy temu pozna艂em dziewczyn臋. Od tego czasu du偶o si臋 zmieni艂o. Napisali艣my do siebie na insta, zwyk艂a przyjazna rozmowa taka o niczym, zwykle pisanie. P贸藕niej po kilku dniach jako艣 znowu jakas niezobowi膮zuj膮ca rozmowa, dalej by艂y kolejne i ca艂e zarwane noce na pisaniu, zacz臋li艣my sobie ufa膰 i m贸wi膰 o wielu sprawach. Zacz臋li艣my flirtowac, wszystko by艂o pi臋knie, spotkali艣my si臋 z 3 razy, podwozilem j膮 czasami do pracy w weekendy i tak czas mija艂, a ja zacz膮艂em si臋 bardziej anga偶owac, ona za艣 nie specjalnie, po paru dniach m贸wi艂a 偶e chce ograniczy膰 kontakt bo boi si臋 偶e mnie zrani, d艂ugo bawi艂o zanim mi powiedzia艂a 偶e jestem super facetem i boi si臋 偶e mnie zrani, 偶e nie zas艂uguje na mnie i 偶e nie chce si臋 wi膮za膰 na razie z nikim. Przejalem si臋, troch臋 mnie to nawet zabola艂o ale powiedzia艂em 偶e nie boj臋 si臋 偶e mnie zrani bo znam jej cudowny charakter i wiem czego mog臋 si臋 po niej spodziewa膰 i te偶 to 偶e niewa偶ne co b臋dzie dalej chce 偶eby艣my pozostali przyjaci贸艂mi. Od tego czasu zn贸w bardzo du偶o pisali艣my, p贸藕niej by艂em z ni膮 na imprezie i jej siostrami (one mnie polubi艂y i chcia艂y chyba 偶eby co艣 by艂o) po imprezie Ola(tak ma na imi臋) przytuli艂a si臋 do mnie tak na 10min i powiedzia艂a "dzi臋kuj臋 bardzo marek za ten mile sp臋dzony czas, dzi臋kuj臋". Kilka spotka艅 by艂o ale coraz rzadziej, kr贸tsze i rzadsze rozmowy ale gdy pisali艣my to by艂y to szczere, mi艂e rozmowy, a pisali艣my gdyby艣my znali si臋 ca艂e 偶ycie i byli艣my najlepszymi przyjaci贸艂mi. Mimo m艂odego wieku (19lat) Ola bardzo du偶o przesz艂a, problemy zdrowotne w rodzinie, to chyba ukszta艂towalo j膮, by艂a silna i m膮drzejsza od swoich r贸wie艣nik贸w. Du偶o j膮 wspieram i zawzze powtarza 偶e umiem j膮 pocieszy膰 w ka偶dej chwili, 偶e dostrzegam wiele, mam super charakter, dobre serce. Ja lubi臋 pomagac, ciesz臋 si臋 z czyjego艣 szcz臋艣cia, nie oczekuj臋 niczego w zamian. Ola lubi powtarza膰 偶e nie chce ch艂opaka i dobrze by膰 singielk膮, rozumiem 偶e si臋 nie chce spieszy膰, w jej wieku moze tez taki by艂em (mam 21lat) cho膰 to nie du偶a r贸偶nica. Jest te偶 bardzo pi臋kna, ch艂opacy zwracaj膮 uwag臋, staram si臋 nie by膰 zazdrosny ale to trudne 馃槄. Nie potrafi臋 o niej nie my艣le膰, zawsze jestem ciekawy co u niej, co robi, gdzie przebywa, 偶eby nic z艂ego jej si臋 nie sta艂o. Chcia艂bym 偶eby kiedy艣 co艣 mi臋dzy nami by艂o, mo偶e potrzeba czasu(musz臋 nauczy膰 si臋 by膰 cierpliwy) nie wiem co b臋dzie dalej ale pragn臋 偶eby by艂a szcz臋艣liwa. Gdy nie odzywa si臋 nie wiem czy pisa膰 czy da膰 jej troch臋 luzu, to nie tak ze zawsze ja pisz臋, ona te偶 zaczyna du偶o razy jak co艣. Niedlugo s膮 jej urodziny, chce jej co艣 kupi膰, nwm co. Co艣 wyj膮tkowego ale mo偶e nie na tyle 偶eby my艣la艂a 偶e zn贸w si臋 zbytnio anga偶uje.聽

Pewnie du偶o niejasno艣ci jest ale zawsze gdy mam o czym艣 opowiedzie膰 to zapominam o kilku prostych kwestiach 馃槄馃槃 co s膮dzicie o moim przypadku xD

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Mix

Wygl膮da mi to na to, 偶e w jej g艂owie wci膮偶 siedzi kto艣, kogo jeszcze nie zneutralizowa艂a. Poprzedni facet? Nie wiem, mog臋 si臋 myli膰, ale nie jest gotowa na zwi膮zek. Jest jeszcze inna opcja... mo偶e jeste艣 po prostu kumplem, otrzyma艂e艣 od niej tak膮 艂atk臋 i tyle. Seksualnie jeste艣 dla niej w takiej sytuacji bezp艂ciowy.

Czeka膰, czuwa膰, nie zam臋cza膰.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lavender

Nie mia艂a nigdy ch艂opaka, ale chyba nie pozostaje mi nic innego jak czeka膰 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lola114

..ze jestes super facet I na nia nie zaslugujesz聽i nie jest gotowa na zwiazek馃槀馃槀..dokladnie tak sie mowi jak facet nie jest w naszym typie..馃槀 to taki naladniejszy sposob na wyjscie z niezrecznej sytuacji gdy druga strona sie angazuje a ty nie.. nie ma chemia I juz..jak pozna faceta ktory obudzi motyle w brzuchu to bedzie od razu gotowa na zwiazek... z tego nic nie bedzie...

Udost臋pnij ten post