Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zirytowana

Teściowa mnie wkurza.

Polecane posty

Gość gosc
5 minut temu, Gość Zirytowana napisał:

Płacę teściowej połowę, nie chciała, bo mówiła, ze ona prosiła abyśmy do niej przyszli mieszkać, ale jej powiedziałam, ze nie wypada, więc wszystkie rachunki sa na pół. Oczywiście mój mąż mówił, ze jak mówiła, zeby nie płacić to moglam nie płacić i byśmy zaoszczedzili, ale później by jej się odmieniło i by była gadka, ze mieszkaliśmy za darmo znam ja, jedzenie mamy tez swoje, jakbyśmy mieszkali u obcej osoby, po prostu wynajmowali pokój. A siostra męża jej tak powiedziala kiedys, bo doskonale wie, ze to ona prosiła żebyśmy tam mieszkali, zresztą najpierw prosiła siostrę męża żeby z nią mieszkać, ale ona nie jest taka żeby patrzeć na kogoś uczucia, bo ona już jej powiedziała, ze na starość jak będzie chora to ja odda do domu starców, bo pieluch jej zmieniać nie będzie i oczywiście spadnie to na mnie, bo przecież maz też nie będzie, a ktoś będzie musiał się nią zająć. 

Niezła patologia ten Twój mężuś i jego siostra. No cóż, widziałaś w co się pakujesz więc pretensje miej do siebie. 

Gość Bimba
25 minut temu, Gość Zirytowana napisał:

Płacę teściowej połowę, nie chciała, bo mówiła, ze ona prosiła abyśmy do niej przyszli mieszkać, ale jej powiedziałam, ze nie wypada, więc wszystkie rachunki sa na pół. Oczywiście mój mąż mówił, ze jak mówiła, zeby nie płacić to moglam nie płacić i byśmy zaoszczedzili

Czyli tak jak pisałam - dacie sobie pluć w twarz, srac na głowę, odrzeć się z prywatności i godności byle by tylko mniejsze rachunki płacić!

Gość Zirytowana
1 minutę temu, Gość Bimba napisał:

Czyli tak jak pisałam - dacie sobie pluć w twarz, srac na głowę, odrzeć się z prywatności i godności byle by tylko mniejsze rachunki płacić!

Co ty pieprzysz?! Płacę jej 1200 zł, za tyle mogłabym wynająć całe mieszkanie (a nawet za 2 pokojowe placilismy 1300 zl), nie tylko pokój. Więc komu to jest na rękę to jest na rękę. Zreszta mezowi to obojetne, bo mu mamusia nic nie mówi, bo jest idealny, tylko ja zła. Tak jest idealny, ze nawet mające blond włosy dziecko ma takie włosy jak on, a on ma czarne i to już świadczy o niej, ze ma nie równo pod sufitem 😂 zresztą niebieskie oczy też ma takie jak on, a on ma brązowe. 

Gość Bimba
24 minuty temu, Gość Zirytowana napisał:

Co ty pieprzysz?! Płacę jej 1200 zł, za tyle mogłabym wynająć całe mieszkanie (a nawet za 2 pokojowe placilismy 1300 zl), nie tylko pokój.

No to wynajmij, wyprowadzić się i skończ się ośmieszać!

Gość Gość

Czyli utrzymanie mieszkania teściowej kosztuje 2400zł , skoro piszesz że płacisz połowę rachunków (1200zł)???

Coś mi się tu nie klei!

Gość Zirytowana

Teściowa mieszkala w 5 pokojowym mieszkaniu sama, stąd wysokie rachunki i duzo płaci za prąd, dlatego jej tyle place 

Gość Gość

Co zatem stoi na przeszkodzie, żebyście się wyprowadzili?

Gość Gość

A w tej twojej bajce autorko będą jeszcze smoki?

Gość Gość

O tyle, o ile na początku byłaś dość wiarygodna to już zaczynasz się gubić w swoich zeznaniach.