Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wybacz mi Panie

Zgrzeszyłem, chciwość mnie przemogła i nie posłuchałem się głosu Pana. Już po kilku chwilach czułem trawiący ogień piekła które dobrze poznałem. Nie zostawiaj mnie samego Boże

Polecane posty

Gość Wybacz mi Panie

Niech się dzieje twoja wola a nie moja 

Gość nana
2 minuty temu, Gość Wybacz mi Panie napisał:

Niech się dzieje twoja wola a nie moja 

Poloz sie i umieraj.

Gość Anioł

Miałeś nieuzasadnione pragnienie czegoś czy kogoś..?Masz słabą swoją wolę,jeśli nie potrafisz powiedzieć sobie stop przeciw chciwości..

Ale nie bój się..jak masz swojego Anioła Stróża,to razem dacie radę..pohamuje w Tobie ten pęd do chciwości i staniesz się zaspokojony ale w inny sposób..:))))

Gość Wybacz mi Panie
6 minut temu, Gość Anioł napisał:

Miałeś nieuzasadnione pragnienie czegoś czy kogoś..?Masz słabą swoją wolę,jeśli nie potrafisz powiedzieć sobie stop przeciw chciwości..

Ale nie bój się..jak masz swojego Anioła Stróża,to razem dacie radę..pohamuje w Tobie ten pęd do chciwości i staniesz się zaspokojony ale w inny sposób..:))))

Uzasadnione pragnienie kogoś, ale nie posłuchałem się Boga żeby być cierpliwym. Bog do nas mówi i do ostatniej chwili mówił nie rób tego, zrobiłem to i od razu pożałowałem 

Gość Nieznana

Ale czy to chodzi o kobietę

Gość Wybacz mi Panie

Tak, śni mi się od lat, chciałem w końcu to ruszyć do przodu jakoś, ale słyszałem głos, że jeszcze nie powinienem. 

Gość Nieznana

Czasami człowiek jest poprostu wystawiany na różne życiowe próby które mają nas doświadczyć 

Gość Anioł
1 minutę temu, Gość Wybacz mi Panie napisał:

Tak, śni mi się od lat, chciałem w końcu to ruszyć do przodu jakoś, ale słyszałem głos, że jeszcze nie powinienem. 

I we śnie chciałeś z nią zgrzeszyć...czy na jawie?A co takiego zrobiłeś?może to Twoje pragnienie ma Ciebie nauczyć właśnie cierpliwości..nie można tak mieć wszystkiego w życiu od razu jakby się chciało..Skoro bardzo czegoś,kogoś pragniesz to wszechświat zrobi wszystko by Twoje marzenie się spełniło..tylko musisz wierzyć i być cierpliwym..Wszystko ma swoje miejsce i czas i wszystko ma swój sens..nawet jeśli się Tobie wydaje,że czujesz ogień piekła..to nawet ten ogień ma Ciebie czegoś nauczyć.Spokojnie,jestem jak to Anioł przy Tobie..wesprę dobrą radą..otoczę ramieniem..i cierpliwie zaczekamy razem:)

Gość Wybacz mi Panie

We śnie nigdy z nią nie zgrzeszyłem, w snach jawi mi się zawsze pozytywnie, jest blisko mnie, czasami się przytulamy, czasami idziemy za ręce. To na jawie wszystko mi wychodzi fatalnie.

Gość Nieznana

We śnie nigdy z nią nie zgrzeszyłem, w snach jawi mi się zawsze pozytywnie, jest blisko mnie, czasami się przytulamy, czasami idziemy za ręce. To na jawie wszystko mi wychodzi 

Gość Nieznana

Na pewno nie możesz ranić tej drugiej osoby ważnej dla ciebie jeżeli taka w twym życiu jest

Gość Wybacz mi Panie
5 minut temu, Gość Nieznana napisał:

Na pewno nie możesz ranić tej drugiej osoby ważnej dla ciebie jeżeli taka w twym życiu jest

Nie ma, jest tylko ona. 

Gość Nieznana

Musisz poprostu spróbować coś ruszyć do przodu jakis pierwszy krok wszystko powinno być dobrze tylko uwierz

Gość Anioł

We śnie nigdy z nią nie zgrzeszyłem, w snach jawi mi się zawsze pozytywnie, jest blisko mnie, czasami się przytulamy, czasami idziemy za ręce. To na jawie wszystko mi wychodzi fatalnie.

Mhm..widać,że przechodzisz ciężką drogę..miotasz się czy skręcić w prawo,w pożądanie i iść ,biec szybko za pragnieniem..czy iść w lewo i cierpliwie czekać,aż ona do Ciebie podejdzie i poda rękę..może wtedy byłoby Tobie łatwiej.Spokojnie,weź głęboki oddech i wyobraź sobie..że ona jest obok Ciebie..czujesz jej dotyk dłoni..bawisz się włosami...wtula się w Ciebie,a Ty czujesz jej ciepło..Czujesz błogi spokój,emocje,które Ciebie blokują przed bliskością z nią opadły...więc nie masz się czego obawiać...skoro odbierasz pozytywną energię we śnie od niej..i na jawie..to masz "światełko w tunelu"że wszystko będzie dobrze.Pisałeś,że śni się Tobie od lat..może w ten sposób Bóg testuje czy ona jest dla Ciebie tylko przelotną zachcianką czy prawdziwym pragnieniem.

Gość xxx
2 minuty temu, Gość Anioł napisał:

Mhm..widać,że przechodzisz ciężką drogę..miotasz się czy skręcić w prawo,w pożądanie i iść ,biec szybko za pragnieniem..czy iść w lewo i cierpliwie czekać,aż ona do Ciebie podejdzie i poda rękę..może wtedy byłoby Tobie łatwiej.Spokojnie,weź głęboki oddech i wyobraź sobie..że ona jest obok Ciebie..czujesz jej dotyk dłoni..bawisz się włosami...wtula się w Ciebie,a Ty czujesz jej ciepło..Czujesz błogi spokój,emocje,które Ciebie blokują przed bliskością z nią opadły...więc nie masz się czego obawiać...skoro odbierasz pozytywną energię we śnie od niej..i na jawie..to masz "światełko w tunelu"że wszystko będzie dobrze.Pisałeś,że śni się Tobie od lat..może w ten sposób Bóg testuje czy ona jest dla Ciebie tylko przelotną zachcianką czy prawdziwym pragnieniem.

Z kim Ty sie zamienilas na glowy? Z gupikiem?

Gość Anioł
1 minutę temu, Gość xxx napisał:

Z kim Ty sie zamienilas na glowy? Z gupikiem?

Jestem bardzo empatyczna..i potrafię zrozumieć emocje innych..co ktoś może przeżywać w danej sytuacji..jakie mieć obawy,lęki i czego pragnąć..Ale do tego trzeba mieć dojrzałą ,rozwiniętą osobowość..i mózg..Głupi by tego nie ogarnął:)

Gość xxx

Jestem bardzo empatyczna..i potrafię zrozumieć emocje innych..co ktoś może przeżywać w danej sytuacji..jakie mieć obawy,lęki i czego pragnąć..Ale do tego trzeba mieć dojrzałą ,rozwiniętą osobowość..i mózg..Głupi by tego nie ogarnął:)

No juz dobrze dobrze, wiemy, ze jestes bardzo madra i dlatego tak...

Nie chodzi o ciebie tylko o autora. W tej chwili to ja mam gleboko w nosie jaka ty jestes a bardziej chodzi mi o problem z jakim boryka sie autor i o to w jaki sposob probujesz mu pomoc.

8 minut temu, Gość xxx napisał:

więc nie masz się czego obawiać.

Moze powinno Cie zatrudnic NATO?

12 minut temu, Gość Anioł napisał:

skoro odbierasz pozytywną energię we śnie od niej..i na jawie..to masz "światełko w tunelu"że wszystko będzie dobrze.

Tego sie nawet nie da skomentowac 🙂 Podejrzewam, ze nie zastanowilas sie nad tym co pisalas albo nie masz tak naprawde zielonego pojecia o temacie w ktory brniesz, tym bardziej nie masz pojecia z kim, prawda autorze? 😜

Gość Anioł
13 minut temu, Gość xxx napisał:

No juz dobrze dobrze, wiemy, ze jestes bardzo madra i dlatego tak...

Nie chodzi o ciebie tylko o autora. W tej chwili to ja mam gleboko w nosie jaka ty jestes a bardziej chodzi mi o problem z jakim boryka sie autor i o to w jaki sposob probujesz mu pomoc.

Moze powinno Cie zatrudnic NATO?

Tego sie nawet nie da skomentowac 🙂 Podejrzewam, ze nie zastanowilas sie nad tym co pisalas albo nie masz tak naprawde zielonego pojecia o temacie w ktory brniesz, tym bardziej nie masz pojecia z kim, prawda autorze? 😜

O NATO nie myślałam..Ale o WHO owszem 😁lubię dyskusje na poziomie na pograniczu nieba i piekła..pragnień,obaw ..A stad do ziemi blisko..więc wyrazam swoje zdanie.Wiesz co to jest telepatia?Czasem się ludziom przytrafia odbierać czyjeś pozytywne lub negatywne emocje..Autor sam napisał, że we śnie czuje jej bliskość..I czasem to na jawie działa. A autora pozdrawiam serdecznie 😊

Gość Anioł
14 minut temu, Gość xxx napisał:

ok ok  🙂

Ciebie też pozdrawiam:)Niech niebiosa nad Tobą czuwają..

Gość xxx

Ciebie też pozdrawiam:)Niech niebiosa nad Tobą czuwają..

Jakto tez? Nie pozdrowilam Ciebie ale skoro tak sie narzucasz to oczywiscie przesylam pozdrowienia 🙂

Jesli chcesz brnac w temat o ktorym, wierz mi, nie masz pojecia to posiadz wiedze na temat snu, w sensie snienia;marzen sennych.

Jak ogarniesz to zagadnienie, bedziesz mogla sie przekonac jakie wypisywalas tutaj bzdury.

O telepatii nie masz bladego pojecia, nie wiesz nawet czym ona jest 🙂 Dowód? Czytaj siebie wyzej i sprawdz znaczenie w pierwszym lepszym slowniku.

Gość Anioł
1 minutę temu, Gość xxx napisał:

Jakto tez? Nie pozdrowilam Ciebie ale skoro tak sie narzucasz to oczywiscie przesylam pozdrowienia 🙂

Jesli chcesz brnac w temat o ktorym, wierz mi, nie masz pojecia to posiadz wiedze na temat snu, w sensie snienia;marzen sennych.

Jak ogarniesz to zagadnienie, bedziesz mogla sie przekonac jakie wypisywalas tutaj bzdury.

O telepatii nie masz bladego pojecia, nie wiesz nawet czym ona jest 🙂 Dowód? Czytaj siebie wyzej i sprawdz znaczenie w pierwszym lepszym slowniku.

Masz rację..anioły nie śpią..my wciąż czuwamy..więc nie mamy marzeń sennych..A telepatię anioł może mieć tylko czasem z diabłem.Miłego dnia:)

Gość gość

xxx wybacz ale źle się Ciebie  czyta więc zamilcz

Gość Anioł
5 minut temu, Gość gość napisał:

xxx wybacz ale źle się Ciebie  czyta więc zamilcz

Dobrze,że nie napisałeś Anioł zamilcz i odfruń..bo musiałabym swoje skrzydła znaleźć..hehe...

Gość Gosc

A właśnie, że dobrze pisze.

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

W którym miejscu?

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

W którym miejscu?

Każdym

Gość Anioł
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Masz rację..mimo zagmatwanego dzisiejszego świata pełnego obłudy,braku szacunku do innych i pogoni za materialnymi rzeczami,gdzie liczy się przedmiot,kasa a nie człowiek..jestem czasem pod wrażeniem niektórych ludzi..że próbują tak jak autor iść dobrą drogą,i walczyć ze sobą i o siebie:)