Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wykolejeniec

Shemale - skryta fantazja każdego faceta

Polecane posty

Gość Wykolejeniec

Co sądzicie o Shemale? Lubicie takie klimaty? Muszę przyznać,że to bardzo fajne doświadczenie, na początku czułem obrzydzenie i wstręt, ale potem zaczęły mnie takie filmy podniecać i zacząłem marzyć by spełnić to marzenie i WARTO. Ja próbowałem tego na Zachodzie i w Tajlandii i doznania niesamowite. Nie polecam jednak polskich Shemale bo są bardzo brzydkie. . .

Gość masterofBJ

Shemale są niesamowite! Nie generalizuj kolego naszych polskich dziewczyn! Jeżeli są PRAWDZIWE shemale to są słodkie! jest natomiast wiele tranzystorów typu facet w peruce i nieogolony! To dramat! Skupmy się na PRAWDZIWYCH shemale! Kilka u nas zaliczyłem i ...... słodkości! pachnące i delikatne jak kobieta! A do tego neispodzianka! kilku possałem z połykiem i powiem że nawet sperme mają slodszą! Jeżeli przytrafiłaby mi się okazja na związek i malżeństwo z PRAWDZIWĄ shemale to z marszu rozwiódł bym sie z aktualna żoną! Shemale to lepsze partnerki - bez okresu, bez PMS! Zawsze chętne na anal 🙂 i bardziej rozumieją faceta ! 🙂

Gość masterofBJ

temat umarł 😞 warto podnieść:) jak to jest z Wami? kto z WAs zdecydowałby się na prawdziwy związek z shemale? 

Gość Stop wciskaniu kitu

Nie ma czegoś takiego jak shemale - są paskudne fałszywe obskurrrwiałe pedalissska udające kobiety. Nazywajmy rzeczy po imieniu.

Gość gość

ja bym spróbował i dosyć często oglądam filmy z nimi .

Gość Gość
8 minut temu, Gość Stop wciskaniu kitu napisał:

Nie ma czegoś takiego jak shemale - są paskudne fałszywe obskurrrwiałe pedalissska udające kobiety. Nazywajmy rzeczy po imieniu.

Owszem są. Są to chłopaki, którzy zmienili płeć, dospawali sobie cycki, kuracja hormonalna, ale zostawili kutona. Pedaliska udające kobiety to transwestyci.

Gość Karolina

od kilku lat jestem w szczęśliwym związku jako 'Ona' i miło było usłyszeć niejednokrotnie, że potrafię spełniać skryte fantazje i zbliżać się do jego ideału partnerki znacznie lepiej niż niejedna Kobieta na którą w życiu trafił