Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orero

Jak stać sie być seksi mama.

Polecane posty

Gość Orero

Jestem mama dwojki dzieci,oddana.Staram sie dbac o dom dzieci jak najlepiej,sa moimi oczkami w glowie. No ale dzieci rosna a mama sie starzeje i niszczeje.Zapragnelam zmiany dla siebie.Dotarlo do mnie ze jesli dzieci beda w mamie widzialy twarda elegancka babeczke same beda dozyły do tego by sie tez takimi stać.Jak wczesniej pisalam myslalam tylko o dzieciach,dzisjak patrze w lustro plakac sie chce,przegladam zdjecia  mlodych lat i załuje ze nie moge wygladac tak jak kiedys.Dzis jako 36 letnia kobieta pragne na nowo sie odmienic.Tylko jak ,nie mam figury jak modelka, nie jestem gruba ale do zfubienia mi zostalo jakies 3kg ,jestem niskiego wzrostu.Jak bede mocno szczupla bede wygladala jak starsza siostra swoich dzieci.:).Rostepow nie mam ,ale za to zmora moja sa naczynka i zylaki na nogach,no i haluksy,zmora ktora sie ciafnie za mna od 20 rokuzycia.I teraz kiedy ide do sklepu nie wiem co kupic ,ciuchy sa piekne ale chyba nie na takie cialo jak moje.Troche mnie to przytlacza bo nie wiem jak stac sie elegancka kobieta z tak okropnymi wadami.

Gość gość

Wiesz dlaczego kwaiaty są takie piękne? Po co im takie śliczne kolorowe płatki i cudny zapach?

Żeby jakiś bąk chciał je zapylić. Potem płatki opadają, jako zbędne i śliczny zapach znika.

Twoja uroda chyba już swoją rolę spełniła? 

Gość Gość

Z zylakami to udaj się do lekarza, a ci do naczynek to też są jakieś specjalne kosmetyki. Nie bardzo też rozumiem twoje dylematy odnośnie wagi. Jeżeli uważasz, że lepiej będzie zrzucić te 3kg to się bierz za odchudzanie. Ci Cię obchodzi, że dziecko będzie podobnie wazyc jak ty. Czyli uważasz,  że jak kobieta ma dzieci to musi być większa od dzieci bo inaczej wygląda jak starsza siostra? Ja mam 45 lat, też nie jestem wysoka (161) i ważę 52kg , mam nastolatkę która ma 170 i co w związku z tym- mam przytyć, żeby wyglądać przy niej jak stateczna mamuśka?.

Gość gosc
43 minuty temu, Gość Orero napisał:

Jestem mama dwojki dzieci,oddana.Staram sie dbac o dom dzieci jak najlepiej,sa moimi oczkami w glowie. No ale dzieci rosna a mama sie starzeje i niszczeje.Zapragnelam zmiany dla siebie.Dotarlo do mnie ze jesli dzieci beda w mamie widzialy twarda elegancka babeczke same beda dozyły do tego by sie tez takimi stać.Jak wczesniej pisalam myslalam tylko o dzieciach,dzisjak patrze w lustro plakac sie chce,przegladam zdjecia  mlodych lat i załuje ze nie moge wygladac tak jak kiedys.Dzis jako 36 letnia kobieta pragne na nowo sie odmienic.Tylko jak ,nie mam figury jak modelka, nie jestem gruba ale do zfubienia mi zostalo jakies 3kg ,jestem niskiego wzrostu.Jak bede mocno szczupla bede wygladala jak starsza siostra swoich dzieci.:).Rostepow nie mam ,ale za to zmora moja sa naczynka i zylaki na nogach,no i haluksy,zmora ktora sie ciafnie za mna od 20 rokuzycia.I teraz kiedy ide do sklepu nie wiem co kupic ,ciuchy sa piekne ale chyba nie na takie cialo jak moje.Troche mnie to przytlacza bo nie wiem jak stac sie elegancka kobieta z tak okropnymi wadami.

Na zylaki i naczynka- laser, na figure- w tym wieku tylko cwiczyc, cwiczyc, cwiczyc! te 3kg zgubisz w mgnieniu oka, ale trening wzmocni miesnie, poprawi kondycje skory, ujedrni cialo. Do tego pij naprawde duzo wody (serio, wszyscy wiedza ze trzeba pic duzo wody, ale od kiedy zaczelam naprawde przykladac sie do tego i wypijac 3l w ciagu kazdego dnia to wszystko sie u mnie poprawilo). Na haluksy sa wkladki prostujace.

Nie wiem czy wszyscy sie ze mna zgodza, ale jasne kolory (biel, jasny bez, blekit, jasniutki roz) bardzo odmladzaja, wiec polecam te kolory w garderobie! Do tego zauwazylam ze mamy maja tendencje do nienoszenia bizuterii, a to blad! bizuteria, dodatki, to pokazuje ze dbamy o swoj wizerunek. Warto poswiecic troche wygody i na spacer zalozyc piekna ...enke a nie wygodne dresy.

Gość Gość

Lubię dresy, wciągam je na siebie kiedy tylko mogę i kiedy wypada. 

Gość gość

Nie cuduj, kwiatuszku, nie cuduj - bo cie znowu jaki bąk zapyli.