Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poilkj

Dziewczyna ma sucho przed seksem czy to znaczy ze juz jej sie nudze?

Polecane posty

Gość poilkj

Jestem z nia rok. Seks mamy super i ona zawsze miała na mnie mokro jak sie przytulalismy i ogólnie cała gre wstepna. Ostatnio wszystko było jak zawsze a ona normalnie sucha. nie mówiła ze nie chce ale no nie była podniecona jak wczesniej. Wszedłem juz tak i czułem sie jakbym ją gwałcil. No nie podobało mi sie kompletnie. Czy to znaczy ze ona sie mna juz nudzi?

Gość Pomyslowy

Niech siada d u p a w miednicy z woda przed

Gość kh;uh

Wyluzuj, może miała gorszy dzień.

Ciało kobiety to nie jest komputer, pochwa nie staje się mokra na sam widok faceta... jest mnóstwo powiązań w ciele kobiety i nie wystarczy sama ochota na danego faceta, żeby być mokra...

Wystarczy mieć gorszy dzień, zły nastrój, lekki ból głowy, problemy trawienne, być zmęczonym albo przeziębionym... i już kobieta nie robi się mokra, tak samo jak facetom czasami nie staje również z wyżej wymienionych powodow. Pochwa to nie komputer z włącznikiem on/off... Czasem się seks udaje, a czasem nie i to jest najzupełniej normalne, ze zawsze jest inaczej.

Gość poilkj
4 minuty temu, Gość kh;uh napisał:

Wyluzuj, może miała gorszy dzień.

Ciało kobiety to nie jest komputer, pochwa nie staje się mokra na sam widok faceta... jest mnóstwo powiązań w ciele kobiety i nie wystarczy sama ochota na danego faceta, żeby być mokra...

Wystarczy mieć gorszy dzień, zły nastrój, lekki ból głowy, problemy trawienne, być zmęczonym albo przeziębionym... i już kobieta nie robi się mokra, tak samo jak facetom czasami nie staje również z wyżej wymienionych powodow. Pochwa to nie komputer z włącznikiem on/off... Czasem się seks udaje, a czasem nie i to jest najzupełniej normalne, ze zawsze jest inaczej.

Kurde dzieki za odpowiedz. To moze faktycznie przesadzam. Bardzo mi na niej zależy i tez nie chce zeby musiala sie zmuszac do seksu ze mna tylko zeby sama tego pragneła. Moze fatycnie miala gorszy dzien

Gość Xyz...
1 godzinę temu, Gość poilkj napisał:

Kurde dzieki za odpowiedz. To moze faktycznie przesadzam. Bardzo mi na niej zależy i tez nie chce zeby musiala sie zmuszac do seksu ze mna tylko zeby sama tego pragneła. Moze fatycnie miala gorszy dzien

Następnym razem jak znów przytrafi się taka sama sytuacja, przedłuż grę wstępną. Pieść dłużej, przesuwaj opuszkami palców po jej ciele, najlepiej wzdłuż kręgosłupa. Powinno pomóc. Musi się zrelaksować i odprężyć, bo przyczyną obniżenia libido może być też stres.

Gość Sabina

Nie słuchaj ich, na pewno pruje się z innym a nie kręci jej na dwa baty