Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Davidoff

Wczoraj zdradziłem żone i czuje sie strasznie. Nie wiem jak jej powiedziec

Polecane posty

Gość Aka
6 minut temu, Gość ajkenbelif napisał:

chyba kuchty domowe uwierzyły że to prawda

Przesolą dziś kartofle z wrażenia 😄

Gość Gosc
12 godzin temu, Gość Olenka napisał:

Boże jak dobrze, że odrzuciłam oświadczyny już jakiś czas temu. Po przeczytaniu kilku takich historii naprawdę nie mam ochoty wchodzić w żadne poważne relacje z facetami. Przecież to tak jakby zaufać kubłowi śmieci, że nie zaśmierdzi. Będzie walił dopóki go nie wyrzucisz z domu do zsypu. I tak trzeba robić z facetami. Nie zasługujecie na nic dobrego, a Tobie autorze życzę piekielnych wyrzutów sumienia 🙂 Męcz się z tym i codziennie patrz na swoją nieświadomą żonę, która zapewne uważa cię za ideał. Jesteś żenujący, zamiast porządnej kobiety powinieneś mieć taką samą wywłokę jak ty. Śmiechu warte.

Mocne

Gość Gosc
5 godzin temu, Gość ajkenbelif napisał:

chyba kuchty domowe uwierzyły że to prawda

Też mi się wydaje, że to prowo, chociaz takie historie zdarzają się. Biedny, zgwałcony przez prostytutki, bez prezerwatywy, a one liczone mają na numerki. Yhm. Prędzej by ubiły interes niż siłą numerek robiły. Powinien powiedziec miedzy rosołem, a drugim daniem lub deserem. ( sarkazm)

Gość Nicki
16 godzin temu, Lena.Wawa. napisał:

Powiedzieć? Czy one Ci ku.tas.em rozum wyssały? Zdradziłes, stało się, czasu nie cofniesz. Módl się żeby się nie wydało a jak się wyda to idź w zaparte, że żadnej z nich nawet nie tknąłeś. Powiesz, że wiedziałes o tym, że mają płacone od numerka, powiedziały Ci wiec przed kumplami nie zaprzeczyłeś, ale brzydzisz się k.urw.ami i nie tknąłbyś nawet kijem.

Karą będą Twoje wyrzuty sumienia. Postaraj się traktować to jak jeden z wielu zboczonych snów. 

Zbadaj się szybko, najlepiej prywatnie, będziesz miał szybko wyniki i bez śladu w karcie.

Stało się, już tego nie cofniesz, ale bądź mężczyzną i nie mieszaj w to żony. Czemu ma cierpieć przez Twoją głupotę?

Czytaj to co pisze Lena i wykonaj!

Nawet niech przez mysl tobie nie przejdzie byc cos gadac! Na szczerosc ci sie nagle zebralo? Mleko rozlane, trudno ale nie rob wiekszego bigosu niz trzeba... Wiesz ile kobiet i mezczyzn robi takie rzeczy na wieczorach kawalerskich lub panienskich? Lepiej zebys nie wiedzial. To taka slodka tajemnica, lepiej nie pytac i nie wiedziec co tam sie dzieje. Ja na swoim wieczorze kawalerskim wyraznie sobie zaznaczylem ze nie ma byc prostytutek ani striptiserek bo znam siebie i jakbym byl pijany to bym sie sku.rwil na 100%... a i tak bylo blisko bo taka jedna laska na baletach do mnie sie probowala przykleic i bym pojechal na calego gdyby nie to ze po nastepnym drinku przybilem gwozdzia o stol...

6 godzin temu, Gość Nicki napisał:

Nawet niech przez mysl tobie nie przejdzie byc cos gadac! Na szczerosc ci sie nagle zebralo? Mleko rozlane, trudno ale nie rob wiekszego bigosu niz trzeba... Wiesz ile kobiet i mezczyzn robi takie rzeczy na wieczorach kawalerskich lub panienskich? Lepiej zebys nie wiedzial. To taka slodka tajemnica, lepiej nie pytac i nie wiedziec co tam sie dzieje. Ja na swoim wieczorze kawalerskim wyraznie sobie zaznaczylem ze nie ma byc prostytutek ani striptiserek bo znam siebie i jakbym byl pijany to bym sie sku.rwil na 100%... a i tak bylo blisko bo taka jedna laska na baletach do mnie sie probowala przykleic i bym pojechal na calego gdyby nie to ze po nastepnym drinku przybilem gwozdzia o stol...

😂

🤜 

Gość Gosc
6 godzin temu, Gość Nicki napisał:

Ale jestescie beznadziejni 🤮

Gość Kriss

Przynajmniej niektórzy są prawdziwi i dobrze gościowi radzą a naiwniacy niech żyją w celibacie i plują jadem dowoli. 

Dnia 14.04.2019 o 15:43, Gość Davidoff napisał:

wczoraj byłem na wieczorze kawalerskim. Piliśmy i braliśmy piguły. Koło 23 byłem juz całkiem zrobiony wszystko było jak sen. Wtedy przyjechały prostytutki. Było tak że na każdego z nas była jedna. Nie chciałem skorzystac ale powiedzieli ze juz zamówiona to zebym sobie z nia pogadał chociaz spokojnie w pokoju. Zaczęlismy rozmawiac i podeszła mnie tak ze nie umiałem odmówic seksu. Klęknęła do loda i zaczeła mowic ze chce tego, ze po to tu jest, ze mi ulega itp. Nie chciałem ale penis sam mi stawał. Chwile jeszcze odmawiałem ale wtedy weszła do pokoju druga i obie tak mnie osaczyły seksem ze nie dałem rady.

Rano okazało się że te dziewczyny miały płacone od stosunku a nie od godziny wiec zalezało im na jak najwiekszej ilosci seksu. Dlatego obie mnie osaczyły bo obie za mnie dostały pieniadze a nie tylko jedna. Strasznie sie z tym czuje. Teraz jestem w hotelu. O 18 mam jechac  do domu. Zona napisała ze pewnie mam kaca i czeka z rosołem. Nie wiem jak jej o tym powiedziec. zrobiłem to bez zabezpieczenia wiec teraz bede bał sie kochac z zona ze ja czyms zaraze. Jak mam jej to powiedziec zeby mi wybaczyla?

Żałosne 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Kriss napisał:

Przynajmniej niektórzy są prawdziwi i dobrze gościowi radzą a naiwniacy niech żyją w celibacie i plują jadem dowoli. 

Tu nie ma dobrych rad. Jednym słowem pozamiatane. Jesli to nie prowo, a raczej 99%, ze jest, gość jest za miękki. Zdrada jest zawsze początkiem końca. On nie wytrzyma i jej powie, bo go wyrzuty zjedzą. A jak nie powie to będzie żył z poczuciem winy, które go psychicznie wykonczy i koniec konców przyzna się. Zalezy kto w jakim stopniu jakim jest ****** i jak jest twardy. 

3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Tu nie ma dobrych rad. Jednym słowem pozamiatane. Jesli to nie prowo, a raczej 99%, ze jest, gość jest za miękki. Zdrada jest zawsze początkiem końca. On nie wytrzyma i jej powie, bo go wyrzuty zjedzą. A jak nie powie to będzie żył z poczuciem winy, które go psychicznie wykonczy i koniec konców przyzna się. Zalezy kto w jakim stopniu jakim jest ****** i jak jest twardy. 

I wlaśnie ta jego "miękkość" wkurza mnie najbardziej. Jak w ogóle można mieć takie pomysły, by powiedzieć o zdradzie?! To już się nie odstanie. Powinien zachować się jak na mężczyznę przystało zamiast się mazgaić. Trafiło mu się i tyle, na stare lata sobie powspomina 😉

Gość Gosc
4 minuty temu, Lena.Wawa. napisał:

I wlaśnie ta jego "miękkość" wkurza mnie najbardziej. Jak w ogóle można mieć takie pomysły, by powiedzieć o zdradzie?! To już się nie odstanie. Powinien zachować się jak na mężczyznę przystało zamiast się mazgaić. Trafiło mu się i tyle, na stare lata sobie powspomina 😉

Można mieć takie pomysły, zależy kto w jakim stopniu jest uczciwy i jak sobie z tym radzi. Są ludzie, którzy się przyznają, pomimo świadomosci konsekwencji.  

1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Można mieć takie pomysły, zależy kto w jakim stopniu jest uczciwy i jak sobie z tym radzi. Są ludzie, którzy się przyznają, pomimo świadomosci konsekwencji.  

i uważasz, że dobrze robią? 

Gość Iwo

Aneczka i bella, jesli nie macie nic konstruktywnego do powiedzenia to po co zabieracie glos? Wracajcie na temat:"seriale". 

Gość Iwo

Aneczka i bella, jesli nie macie nic konstruktywnego do powiedzenia to po co zabieracie glos? Wracajcie na temat:"seriale". 

Gość gość
23 godziny temu, Gość błędy do naprawy napisał:

jak kocha to wybaczy, MA PRAWO o tym wiedzieć jego żona

w życiu nie chciałabym wiedzieć

a  gdzie to  panie mają płacone od sztuki ? ciekawe...

Gość Gość
23 godziny temu, Gość Gość napisał:

On nie ma prawa ulżyć swemu sumieniu obciążając ją. Powinien żyć z tym  i nigdy tego nie powtórzyć.

Masz rację, i to będzie jego kara na lata.

Gość Gość

On nie ma prawa ulżyć swemu sumieniu obciążając ją. Powinien żyć z tym  i nigdy tego nie powtórzyć.

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Karą będzie fakt, że nigdy tego nie powtórzy? 😉 

Gość Gość

A jak autora gryzie sumienie, to marsz do kościoła, do spowiedzi i żałować za grzechy. Jest Wielki Tydzień.

Gość Gość
4 minuty temu, Lena.Wawa. napisał:

Karą będzie fakt, że nigdy tego nie powtórzy? 😉 

Jeżeli odróżnia dobro od zła i jest mądrym moralnym człowiekiem, to nie powtórzy. Jeden raz to błąd, więcej niż jeden- głupota.

My tu gadu gadu, na poważnie i w żartach, a autor posta może już zaciukan, tępym nożem obiadowym?!

Autorze, jeśli jeszcze żyjesz, daj znać, odezwij się, bo martwimy się o Ciebie.

Gość Aga
Dnia 14.04.2019 o 20:06, Lena.Wawa. napisał:

"u Ciebie brak faceta?" jesteś ze wschodu? :)

I kiepska z Ciebie wróżka :)

A tak poważnie, to właśnie dlatego, że jestem żoną, to gdyby mojemu mężowi, kiedykolwiek zdarzyła się zdrada, to wolałabym się o tym nigdy nie dowiedzieć.

A Ty, powiedz szczerze, gdybyś była na miejscu jego żony, co byś wolała? Żeby po powrocie opowiedział wszystko? Może jeszcze ze szczegółami? Czy by zachował to jednak dla siebie? 

Ja sie z toba zgadzam. Wolalabym nie wiedziec.

Jesli nigdy, przenigdy sie to nie powtorzy, to nie mow. Ale daj sobie szlaban na meskie wypady, cpanie i picie. Stary, a durny. Masakra.

Gość Dawidoff

Ale beka.Od wczoraj 3 razy zwaliłem se pod wasze wpisy.Jak łatwo sterować ludźmi.Dalej piszcie,o tak

11 minut temu, Gość Dawidoff napisał:

Ale beka.Od wczoraj 3 razy zwaliłem se pod wasze wpisy.Jak łatwo sterować ludźmi.Dalej piszcie,o tak

Jeśli już chcesz się pod kogoś podszyć, to zrób to porządnie i nie rób błędów w nicku 😛 😄

Gość gość
2 godziny temu, Gość gość napisał:

w życiu nie chciałabym wiedzieć

a  gdzie to  panie mają płacone od sztuki ? ciekawe...

Nigdzie. Przecież tego się nie da udowodnić

Gość Gosc
2 godziny temu, Lena.Wawa. napisał:

i uważasz, że dobrze robią? 

Zależy jak na to patrzeć. Ja swoje zdanie znam na ten temat, kiedyś tu na podobnym topiku pisałam. Nie będe powtarzać.Wiem co lepsze.Wiem też co się będzie działo cokolwiek zrobi. 

Gość Bvgh
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Nigdzie. Przecież tego się nie da udowodnić

Pewnie alfons im zakłada liczniki na różne otwory i tam jest liczone od sztuki 🙂 do tego jeszcze jest czasomierz

Gość eho

Nie szanuje ani meskich ... ani żeńskich jedna baba napaninskim da grajkowi a facet się będzie z prostytutkami walił jakim trzeba byc ...em by iść wogule na coś takiego ? Oh bedzie fajna przednia zabawa jak typowy gówniarz moj kolega tez jest taka ... i zalicza kobiety ate wieża w wielka milosc ale chodzi tylko o wacka. przez takich ludzi inni sie niewiąza i maja zryta banie bo poprostu jesteście wyrachowanymi samolubami i .....i tyle w temacie i ci co sie ukrywaja ze zdradami to też męskie szmaty bez szacunku byleby wsadzić i poruchać co popadnie i zniszczyć kolejne pokolenie nastolatek wy zawszone gnidy wsumie tyle mam dowas jesteście gnidami oszustami kłąmcami i ruchaczami i pisze wam to facet moze i prawik ale mam gdzieś takich zjechanych cwaniaków powiniscie dostać wpiernicz po ryju z 10 razy i to konkretny .

Gość eho

dodupy niemozna nic napisać bo wszystko ukrtyte atakie padliny moga pisac !