Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

dlaczego faceci zblizajacy sie do 40 tak strasznie wybrzydzaja?

Polecane posty

Gość gosc

i wola byc sami anizeli z jakas kobieta spedzac czas, dlaczego?

pytanie kieruje do doroslych i dojrzalych mezczyzn

Gość Gość MHF

Bo życie z kimś nie dla siebie lub z kimś kto nie potrafi docenić kogoś dla siebie to ... przy którym samotność to pikuś.

Gość bez znaczenia

a dlaczego mają brać wszystko co zostało co nikomu się wcześniej nie podobało ?

Gość 39latek

Przedstawię ci parę powodów:

-Bo kobieta chce założyć rodzinę myśli o dzieciach, odpowiedzialności i.t.p a niektórym się nie chce zarywać nocek i grzebać w obsranych pieluchach.

-Bo w dzisiejszych czasach można znaleźć kochankę na portalu erotycznym

-Bo takie życie w pojedynkę nie jest złe, a jak się ma czas i pieniądze to zawsze można sobie zorganizować jakąś rozrywkę

- Bo kobiety chcą dzieci (warto to powtórzyć jeszcze raz)

Gość ...

Jest tak ponieważ meżczyźni koło 40 mają już jakieś zasoby, prace, mieszkania, samochody. Całe młodzieńcze życie marzyli o seksie i kobiecie ale byli olewani i nagle koło 40 mogą przebierac w kobietach. Poza tym są już po wielu doświadczeniach z kobietami, często zranieni. Byli już wielokrotnie wykorzystani, olani. Wolą być sami niż znowu takie cos przeżywac.

Gość Chacha

40 letni faceci, te ich brzuszki, zakola, oklapłe policzki.

ich zachowanie i gadki szmatki w stylu mojego ojca 😁

wymagania jak z kosmosu, ale mistrzami alkowy to nie są...

i pewnie większość facetów na Kafe to sami milionerzy z urodą młodego Harrisona Forda, więc zaraz się zacznie ujadanie na kobiety powyżej 30 (wiadomo ze 20 latkom można łatwiej oczy zamydlić)

prawda jest taka- jeżeli do 40 facet nie zdołał choć raz być w normalnym związku to pytanie nasuwa się jedno- co i w jakim stopniu, jest z nim nie tak :)

Gość gosc
59 minut temu, Gość 39latek napisał:

Przedstawię ci parę powodów:

-Bo kobieta chce założyć rodzinę myśli o dzieciach, odpowiedzialności i.t.p a niektórym się nie chce zarywać nocek i grzebać w obsranych pieluchach.

-Bo w dzisiejszych czasach można znaleźć kochankę na portalu erotycznym

-Bo takie życie w pojedynkę nie jest złe, a jak się ma czas i pieniądze to zawsze można sobie zorganizować jakąś rozrywkę

- Bo kobiety chcą dzieci (warto to powtórzyć jeszcze raz)

Nie kazda chce miec dzieci to raz, a dwa nie kazdy facet korzysta z prostytutek a sa tacy co zyja sami, dlaczego ?

Gość gosc

Wie ktos, dlaczego panowie niektorzy kolo 35 wybrzydzaja i nie spotykaja sie z kobietami, nie sa z kobietami, zyja sami sobie, choc x lat wstecz mieli wiele chetnych kobiet, mogli miec nie jedna a nie chcieli, bo wszystkie olali, wybrzydzali i nie sa niczym zranieni, bo zlewali sami kobiety, a nie kobiety ich i nie maja juz za bardzo w czym wybierac tak jak x lat wstecz, bo wiekszosc zajete ??? i nie pytam o panow co korzystaja z prostytutek ani o tych co leca na nastki czy 20latki.

Gość 39lat

na pewno bym nie chciał zbyt szczupłej , chcę mieć co pieścić i kochać mocno .

Gość gosc
1 minutę temu, Gość 39lat napisał:

na pewno bym nie chciał zbyt szczupłej , chcę mieć co pieścić i kochać mocno .

A ty czemu jestes sam? zadna nie spelnia twoich wygorowanych wymagan?

Gość 39lat
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

A ty czemu jestes sam? zadna nie spelnia twoich wygorowanych wymagan?

bo do tej pory miałem kochankę  , nie mam żadnych wymagań .

Gość gosc
9 minut temu, Gość 39lat napisał:

bo do tej pory miałem kochankę  , nie mam żadnych wymagań .

jestes szczesliwy zyjac sam? nie brakuje ci drugiej osoby obok tak na co dzien?

Gość gość

chciałbym taką kobietę jak Maite Kelly , chodzi o wygląd .

Gość gość39
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

jestes szczesliwy zyjac sam? nie brakuje ci drugiej osoby obok tak na co dzien?

zawsze sobie wmawiałem , że kobieta nie jest mi potrzebna ale to są bzdury. szczęśliwy nie jestem .

Gość Zygmunt Kolarski
2 godziny temu, Gość gosc napisał:

i wola byc sami anizeli z jakas kobieta spedzac czas, dlaczego?

pytanie kieruje do doroslych i dojrzalych mezczyzn

powiem tyle, kobieta musi mieć w sobie to coś i nie chodzi o samą urode tylko o cały pakiet czyli charakter, zachowanie, podejście do życia. Kobiety myślą że tylko uroda jest ważna, niby troche jest ale to tylko 10% pakietu. Kobieta powinna mieć ten błysk w oku, być kobieca, pomocna, być partnerką nie kotwicą, dopełniać się nawzajem nie konkurować. Młodzi faceci patrzą 90% na urode, a doświadczeni faceci patrzą tylko 10%, bo ta proporcja z czasem maleje. Uroda powszednieje lub upada a reszta zostaje. Są też tacy faceci jak i kobiety że im media wyprały mózgi i szukają ideału, to niech dalej szukają, o takich się nie martwić.

Gość gość
6 godzin temu, Gość Chacha napisał:

40 letni faceci, te ich brzuszki, zakola, oklapłe policzki.

Skoro znasz tylko takich, to znaczy że sama jesteś stara i brzydka. Bo swój do swego ciągnie. 

Gość gość
4 godziny temu, Gość Zygmunt Kolarski napisał:

powiem tyle, kobieta musi mieć w sobie to coś i nie chodzi o samą urode tylko o cały pakiet czyli charakter, zachowanie, podejście do życia. Kobiety myślą że tylko uroda jest ważna, niby troche jest ale to tylko 10% pakietu. Kobieta powinna mieć ten błysk w oku, być kobieca, pomocna, być partnerką nie kotwicą, dopełniać się nawzajem nie konkurować. Młodzi faceci patrzą 90% na urode, a doświadczeni faceci patrzą tylko 10%, bo ta proporcja z czasem maleje. Uroda powszednieje lub upada a reszta zostaje. Są też tacy faceci jak i kobiety że im media wyprały mózgi i szukają ideału, to niech dalej szukają, o takich się nie martwić.

10 procent???? Mów za siebie. Dojrzali faceci też chcą mieć atrakcyjną kobietę a nie jakiegoś wypłosza.

Gość Niebieski Ptak

Z 40-letnimi jest coś nie tak to co jest z babami nimi zainteresowanymi, wdowy? ...bo nieudane związki i dzieci każde z innym to żadne zalety