Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nonono

Kiedys bylam taka ladna,ze kobiety dostawaly furii na moj widok.

Polecane posty

Gość nonono

Ach te piekne czasy... 🙂

Gość no pewnie

Kilo tapety na ryju zrobiło swoje 😆

Gość mylisz sie
3 minuty temu, Gość no pewnie napisał:

O to chodzi,ze wlasnie bez makijazu 😉

Gość Złośliwość to twoje 2 ja
4 minuty temu, Gość no pewnie napisał:

Sama tapeta nie wystarczy ;)

A im więcej tym gorzej.

Z resztą, zazdrościsz?

Teraz większość nawet wypacykowanych 20-latek może sobie pomarzyć o takim powodzeniu, które miałam ja ;)

Gość Gość

Na widok modelek nikt nie dostaje padaki więc śmieszna jest ta twoja egzaltacja własną osobą. Zresztą każdy z kafe widział twoje zdjęcie więc nie wiem kogo ty chcesz oszukać. Zwykłą dziewczyna a samoocena jak u zaburzonej psychicznie . 

3 minuty temu, Gość mylisz sie napisał:

O to chodzi,ze wlasnie bez makijazu 😉

No nie, zawsze lekko się malowałam, ale lekko.

5 minut temu, Gość Gość napisał:

Na widok modelek nikt nie dostaje padaki więc śmieszna jest ta twoja egzaltacja własną osobą. Zresztą każdy z kafe widział twoje zdjęcie więc nie wiem kogo ty chcesz oszukać. Zwykłą dziewczyna a samoocena jak u zaburzonej psychicznie . 

Żartujesz sobie? Nie masz pojęcia o czym mówisz i jak mężczyźni potrafią się zachowywać, a zdjęcia? 15 lat później? :D nie rozśmieszaj mnie ;)

Zresztą wiele osób może potwierdzić moje słowa, wielu znajomych i nieznajomych przychodziło do mnie opowiadać kto następny zakochał się we mnie... itd. itp. Pogódź się z tym.😁

Ale nie tęsknię za tym. To nic specjalnego...;)

Gość Gość

To zdjęcie akurat było sprzed 15 lat i dupy nie urywa. Gdyby to nie było nic specjalnego to byś się nie podniecala tym codziennie. Słabe jak na 30 letnią kobietę. Musisz w życiu mieć starsznie jeśli twoim jedynym punktem odniesienia są wspomnienia z młodości i rzekomej zazdrości innych kobiet. One są dla ciebie okropne bo to czuć gdy ktoś wyżej sra niż dùpe ma a ty pogardzasz każdym co widać i czuć. Po prostu jesteś zaburzona psychicznie stara panna. Jesteś taka żałosna kiełbaso . 

Gość gość

Znowu ta chora baba założyła temat. Miałam swojego czasu bardzo ładne koleżanki i jakoś nie widziałam by ktokolwiek dostawał na ich widok furii. Owszem czasem zdarzyła się jakaś zazdrosna złośliwa dziewczyna czy kobieta, ale żeby zaraz jakaś furia, to nie. Prędzej to one dostawały furii jak jakiś koleś którego sobie upatrzyły nie latał z wywieszonym ozorem za nimi tylko zwrócił uwagę na inną (ich zdaniem brzydszą).

Gość hipokrytka się tłumaczy
1 minutę temu, Gość Złośliwość to twoje 2 ja napisał:

No nie, zawsze lekko się malowałam, ale lekko.

Zawsze kładłaś najwięcej szpachli na ryj. Celowy zabieg mający na celu przyciąganie uwagi facetów. Gdyby nie zależało Tobie na zwróceniu na siebie uwagi, nie malowałabyś się tak wyzywająco. Twarz błyszczy jak psu .... a ta udaje, że się nie maluje. Hipokrytka ...

Gość Gosc

Widocznie nie mialas az tak duzego powodzenia skoro musisz sie tym chwalic 😉 gdyby bylo tak duze, to byloby to dla ciebie norma 😉 krol nie musi mowic o sobie, ze jest krolem, bo kazdy to wie.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Znowu ta chora baba założyła temat. Miałam swojego czasu bardzo ładne koleżanki i jakoś nie widziałam by ktokolwiek dostawał na ich widok furii. Owszem czasem zdarzyła się jakaś zazdrosna złośliwa dziewczyna czy kobieta, ale żeby zaraz jakaś furia, to nie. Prędzej to one dostawały furii jak jakiś koleś którego sobie upatrzyły nie latał z wywieszonym ozorem za nimi tylko zwrócił uwagę na inną (ich zdaniem brzydszą).

To słynna kiełbasa czyli baba chora na schizofrenie paranoidalna. Od lat zakłada tematy do urojonych wrogów w postaci Jakuba i zazdrosnych kobiet. Stare grube próchno bezrobotne żyjące z niemieckich zasilkow. 

Gość Jan

A teraz ... Jesteś taka ładna, że gdy spojrzysz w lustro, to dostajesz furii.

Gość no comment

Wieczorna przylazla proponuje zamknac temat 😄

Gość uuu

W sumie  masz jakieś nie halo na swoim punkcie czy co?

Gość Gość

Jesteś po prostu jepnięty! Przecież to Ty tworzysz te tematy🤣 Ja właśnie  nie mam takiej potrzeby😆

13 minut temu, Gość hipokrytka się tłumaczy napisał:

Zawsze kładłaś najwięcej szpachli na ryj. Celowy zabieg mający na celu przyciąganie uwagi facetów. Gdyby nie zależało Tobie na zwróceniu na siebie uwagi, nie malowałabyś się tak wyzywająco. Twarz błyszczy jak psu .... a ta udaje, że się nie maluje. Hipokrytka ...

Co za ...izm. Nie znam kobiet, które się nie malują.  Twarz się błyszczy,  bo może powinnam używać pudru i podkładu,  a nie kremu cc. A zresztą jesteś stylistą makijażystą, że tak cię to bardzo interesuje? Poza tym z tego co mi wiadomo konstytucja nie zabrania makijażu 🤔 

Zwrócenie uwagi? No oczywiście, że  tak... każda tego chce, lecz nie każda to potrafi, a właściwie większość... Btw to było kiedyś. I przestań mnie obrażać,  myślisz że jesteś w stanie zmienić przeszłość?

Uważasz też,  że maluję się wzywająco?🤣 To załóż okulary, bo masz problem ze wzrokiem. 

Ale mogę ci wybaczyć,  skąd masz to widzieć 😉

Gość nie warto

Gosciu nie dyskutuj z wieczorna ameba,bo to strata czasu 🙂

Gość Gość
1 minutę temu, Gość nie warto napisał:

Gosciu nie dyskutuj z wieczorna ameba,bo to strata czasu 🙂

Dobra, Amebo, nie gadam z tobą, bo zaczynasz mnie drażnić 😉

Gość oczywiscie
Cytat

Kiedys bylam taka ladna,ze kobiety dostawaly furii na moj widok.

A co nas to obchodzi? I kiedy ja się w końcu dowiem, kto to jest ta wieczorna? 

Gość gość

Wieczorna to Dragon. 

Gość gość

Wieczorna to Dragon. 

Gość bmjkjk
22 minuty temu, Gość oczywiscie napisał:

A co nas to obchodzi? I kiedy ja się w końcu dowiem, kto to jest ta wieczorna? 

Jesli nie obchodzi to po co sie udzielasz ?

Gość Gość

Chciałam ci jeszcze tylko powiedzieć, że nigdy sama nie uważałam siebie za tą naj... I nie wiem skąd ci się to wzięło... 

Tak mi mówili inni ludzie, sama sobie tego nie wymyśliłam. I koniec tematu.

Gość gość

wieczorna zrób coś dobrego dla świata i wypij cyjanek, wszyscy włącznie z tobą skorzystają 

Gość gość
2 godziny temu, Gość no comment napisał:

Wieczorna przylazla proponuje zamknac temat 😄

Popieram. Widzę obleśne porównanie fluidu na twarzy do jaj psa i już wiadomo, że to Wieczorna. Jak zwykle hejtująca w urodowym temacie. Ależ toto musi być szpetne, że ma aż takie kompleksy. Potwór wizualny i moralny.

Gość gość
11 minut temu, Gość gość napisał:

wieczorna zrób coś dobrego dla świata i wypij cyjanek, wszyscy włącznie z tobą skorzystają 

👍👍👍

Gość gość
15 minut temu, Gość gość napisał:

Popieram. Widzę obleśne porównanie fluidu na twarzy do jaj psa i już wiadomo, że to Wieczorna. Jak zwykle hejtująca w urodowym temacie. Ależ toto musi być szpetne, że ma aż takie kompleksy. Potwór wizualny i moralny.

albo wyzywanie od psiego wytrysku. Brak słów na to coś. 

Gość Gość
22 minuty temu, Gość gość napisał:

I tu cie muszę rozczarować bo to nie wieczorna  a Dragon. 

Gość gość
7 minut temu, Gość gość napisał:

albo wyzywanie od psiego wytrysku. Brak słów na to coś. 

Ona ma ewidentnie zaburzenia seksualne. Ciągłe odnoszenia o zabarwieniu zoofilskim, koprofilskim i pedofilskim. Wszystko sprowadzi do (za przeproszeniem) gów.na, zwierzęcej seksualności czy jakichś akcentów pedofilsko-kazirodczych. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Ona ma ewidentnie zaburzenia seksualne. Ciągłe odnoszenia o zabarwieniu zoofilskim, koprofilskim i pedofilskim. Wszystko sprowadzi do (za przeproszeniem) gów.na, zwierzęcej seksualności czy jakichś akcentów pedofilsko-kazirodczych. 

Znowu się podniecasz kataryno. Niepotrzebnie.