Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .......

hormony czy wariatka ?

Polecane posty

Gość .......

Dziewczyny ! to co się że mną dzieje w ciąży to przechodzi ludzkie pojęcie.  Zawsze byłam mega wrażliwa i z byle powodu placzliwa ale to jak zachowuje i czuje się teraz podczas ciąży aż mnie przeraża. zapisałam się do psychologa bo sama że sobą już nie mogę. 6 miesiąc, normalnie potrafię beczce cały czas, dołuje mnie wszystko, brak kasy a w drodze dziecko, jesteśmy na obczyźnie gdzie nie mam za wiele znajomych , właściwie nie mam w ogóle, jakoś zaczęłam wszystko widzieć w czarnych barwach. mój partner ogólnie dużo mnie wręcza bo ciąża BYŁA zagrożona, ale kłócimy się ostatnio z wielu powodów, jestem wściekła na siebie bo maluch też napewno to odczuwa. staram się zrelaksować ale działa na chwilę, chodzę jakaś znerwicowana , dzisiaj poszłam w kat i pojechałam się jak dzieciak bo mój partner odmówił mi seksu, byliśmy po obiedzie i nie miał ochoty , czuje się mega nieatrakcyjne pomimo że ludzie mówią że wyglądam świetnie, nie przytulam dużo tylko brzuszek. sama mam dosyć swoich humorze, chce jak inne dziewczyny cieszyć się z przyjścia dziecka na świat, jarac się urządzeniem pokoiku i poprostu czuć się szczęśliwa , czasem tak jest parę dni ale później znów dół i niechęć do wszystkiego i wszystkich. czy któraś tak miała? poważnie zaczęłam się zastanawiać czy to hormony czy poważnie coś że mną jest nie tak ? zapisałam się już do terapeuty poprostu żeby o tym wszystkim opowiedzieć i ewentualnie szukać pomocy, nie chce żeby mój synek patrzył na taka mame... 

Gość .......

halooooo, czy jest tu jakaś które miała podobnie ??? 

Gość Gosc

Nie miałam, raczej wariatka.