Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psychoo

Czy wymagam za duzo?

Polecane posty

Gość psychoo

Powiedzcie tak szczerze. Czy w wieku 25 lat nadal powinnam szukac u faceta uczucia?Dla mnie oczywistością jest rewanż; jestem romantyczka, moze nie w 100% ale przeważa to w mojej osobowości i pragne, jak niczego innego,zwiazac sie z milosci.Niestety.. przez 25 lat zycia NIKT sie we mnie nie zakochal.Moze byli zainteresowani, czy nawet zauroczeni... ale nigdy nie zakochani. Boli mnie to troche, a rodzina i znajomi mowia; patrz na kase faceta, zeby ci bylo wygodnie,bo za kilka lat juz nie bedziesz miala szansy nawet na kase, przeciez nawet najpiekniejsze czesto nie znajduja szczerej milosci itd.

Moze dacie mi wskazówki,co zrobic by ktos sie we mnie zakochal,pieprze takich 'adoratorow' jak mam teraz,ale skoro nie moge miec adoratora od 1 wejrzenia,z prawdziwego zdarzenia to moze chociaz psychologicznie sie uda?czy jestem skazana na zwiazek z rozsadku?? pisze;z rozsądku, bo wiem ze na pewno resztkami rozsadku nie weszłabym w zwiazek DLA WYGODY FACETA, kiedy bede miala podejrzenia ze mnie nie kocha.

Gość ...

Nie wierzę, że istnieją jeszcze kobiety-romantyczki, dla których liczy się uczucie! Sam jestem romantykiem i czekam na kobietę, która mnie pokocha, ale większość kobiet nie lubi romantyków 😞