Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikt_Ważny

Czemu życie jest takie bezsensu? Komu jeszcze nie chcę się żyć?

Polecane posty

Gość Nikt_Ważny

Wokół są osoby co wiecznie gadają o typowych dla nich sprawach. Dom, zwierzę, jakieś tam pracę. Ja tylko słucham i zastanawiam się czemu człowiek żyję przeważnie tą ...ną rutyną. Ja nawet nie mogę się z niej wyrwać! Nie to, że nie jestem w stanie tylko sytuacja życiowa nie daje mi do tego sposobności. Patrzę jak wszyscy mają jakiś cel w życiu, a mi wydaję się, że cały świat chcę mi pokazać jak bardzo się do niego nie nadaję. Każdy z osobna człowiek ma normalne życie. Mi niestety nie jest dane żyć normalnie, ale ta głupia rutyna i tak mnie dopadła! Czemu ja tu w ogóle jestem?! Większość ludzi to ignoranci. Tutaj raczej nie będzie osoby, która zrozumie sens moich refleksji.

Gość Autorka (nie tego tematu)

Bóg mówi, ze mamy sie nie upodabniac do tego świata 🙂 bo wszystko to jest marność i pogoń za wiatrem, więc nie stresuj się tym.

Sensem i celem naszego życia jest poznanie Boga i szukanie Królestwa Bożego. I tylko to! Większość proroctw biblijnych mówiacych o przyjściu Pana Jezusa już się spełniło, więc wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że Jego powrót jest już bardzo blisko, dlatego tym bardziej powinniśmy szukac bliskosci z Nim, opamiętać się, pokutować i zabiegać o relację z Nim. Jesli chcesz pogadać do przyjdź na temat Biblia, ludzie prosze czytajcie 🙂 Zapraszam 🙂