Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bóg je ka.ł diabłów

sc.atognostycyzm o człowieczeństwie jezusa

Polecane posty

Gość bóg je ka.ł diabłów

jezus był takim człowiekiem jak grzesznik świętym, nigdy nie odczuł żądzy seksualnej, a ...ek mu służył tylko do sikania więc jak miałby zrozumieć? Czy w swoim skowycie bluźnierstw niedorzecznych odmawiam jezusowi człowieczenstwa? tak odmawiam rózaniec godzinami po nic,(całowanie ręki rzeźnika) , zapewniam cie sprzedałbyś ludzi żywcem oskórowanych w piekle na wieki po jednym wyrywaniu paznokci. Eskalacja cierpienia to główne dzieło boże. O boże, boże boże,godzinami zawodze, lecz to nie ja zawiodłem istoty stwarzając mięso na ich szkieletach rosnące, a nie na drzewach, a potem ogłosiłem żeby zżerały sie nawzajem tylko broń boże nie ruchały bo to grzech!....................co sie zgadza z nowym testamentem jezusa, a nie ze starym jego starego , który jak tylko stworzył adama i ewe to nakazał im zeby zaludniali ziemie...czyli co?....czy w takim razie seks miał być też w raju jako dzieło boga, a pożądliwosc była cnotą, a nie grzechem nieczystym?....nie rozumiem tego zupełnie, same sprzeczności, lecz z pewnoscia jestem całkowitą własnoscią nieskonczonego zła i co?...nie daje mi to zło żadnej nieczystości, trzyma w całkowitej aseksualnosci od lat, a pożądliwość zdawała sie byc nierozłaczna z sensem życia i z ogniem, który we mnie płonął oto mój testament piekła. Ścierwo, które uważa, ze to sprawiedliwe i ścierwo jezusa, który nie chce drugi raz do mnie przyjsc niech beda przekleci. to po nic pisałem.Ciekawe czy jakis ... kiedys będzie myślał, ze rozumie to co tu pisałem, zapewniam cie kimkolwiek będziesz nie masz ... pojęcia czemu tu pisze i po co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ka ka ka ka

o kał jahvego nie usunał mojego koemntarza, niepojęte, nawet ten ..../ek systemowy jeszcze mnie nie zwyzywał od ku./rew zje./banych. Dziwne