Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dkdkdkdkdkd

czy wasze komentarze czekaja na zatwierdzenie?

Polecane posty

Gość dkdkdkdkdkd

czy od dzis nie można pisac tego co sie chce na kafeterii i kazdy komentarz musi byc zatwierdzony przez moderatora? mi raz dodaje a raz wyswietl amonit, ze czeka na zatwierdzenie

Gość gość

niektóre słowa są wyłapywane np. Adam)owicz albo zab(ije 

cenzor big brother czuwa

Gość dkakdkdkdkdkdk
5 minut temu, Pęd Sosny napisał:

wystarczy jedno slowo ktore jest ocenzurowane i post nie wchodzi✋

nie o to mi chodzi, bo niecenzurowane słowa wykropkowuje, a komentarz dodaje, chodziło mi o to, ze od dzis zauważyłem monit ze cały koemntarz czeka na zatwierdzenie przez moderatora, a na pewno nie było w nim niecenzurowanych słów.

Gość man on the moon
2 minuty temu, Gość dkakdkdkdkdkdk napisał:

nie o to mi chodzi, bo niecenzurowane słowa wykropkowuje, a komentarz dodaje, chodziło mi o to, ze od dzis zauważyłem monit ze cały koemntarz czeka na zatwierdzenie przez moderatora, a na pewno nie było w nim niecenzurowanych słów.

Źle wykropkowaleś wiec post nie wszedł proste... 

z resztą pacanie jak piszesz w tym temacie skoro piszezz ze twoje posty nie 🙆‍♂️🤦🏽‍♂️wchodzą hee??? 

Gość 123

nie rozumiesz, część słów cenzurowanych nie są wulgaryzmami, napisz Adam()owicz bez nawiasówi  sie przekonasz o co chodzi.

Poprawność polityczna nakazuje filtrować internet żeby ludzie nie gadali o tym czy tamtym

Gość ka ka ka ka
14 minut temu, Gość man on the moon napisał:

Źle wykropkowaleś wiec post nie wszedł proste... 

z resztą pacanie jak piszesz w tym temacie skoro piszezz ze twoje posty nie 🙆‍♂️🤦🏽‍♂️wchodzą hee??? 

cwe./lu zje./bany obciągnij moderatorowi to moze ożarty sper./mą nabierzesz jasnosci umysłu i dzieki temu zrozumiesz co napisałem.  Rozumiesz już zdanie, ze nie było w nim nic do wykropkowywania? A zdanie ze do tej pory system automatycznie sam wykropkowywał przeklenstwa ale komentarz dodawał, a teraz czeka na akceptacje ale nie zawsze. Po co ja do ciebie pisze gnido systemowa?!

Gość ka ka ka ka

czy wy też macie przy dodawaniu komentarza wyświetlane obrazki, na których trzeba cos zaznaczyc np autobusy itp?