Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linux

Co powiecie na pomysł linuxa İsabella Damla Guvenilir?

Polecane posty

Gość linux

Wiele systemów operacyjnych ma pewien problem bo nie spełniają wszystkich naszych zachcianek np: android ma wifi, jest lekki ale niestety jest bardzo narażony na wirusy, androida można bardzo łatwo zawirusować nie mówiąc już o zacinaniu i istnieje miliony sposobów by go namierzyć. Windows też nie jest dobry powstał na smartfony lekki system operacyjny Windows 95 tylko co z tego załóżmy że nie ma wifi ale ma chociaż zwykły internet to czy to wystarczy że jest lekki i ma jakis internet? - ten system ma bardzo poważną wadę, ten system można go zawirusować nie wiem czy w mobilnej wersji psoiada wifi czy nie ale założmy niby że posiada albo że windows phone jest lekki i niby chodzi ale co z tego skoro można łątwo go uszkodzić i jest łatwy do namierzenia. Moim zdaniem najlepszym systemem jest linux ale niestety tylko linux Ubuntu i linux mint oraz inne stabilniejsze wersje na komputer posiadaja wifi. Ale co zrobić w sytuacji kiedy chciało by sie mieć dobry system w tablecie lub w smartfonie? - Ja pomyślałem tak, a jakby stworzyć włąsnego linuxa İsabella Damla Guvenilir który był by lekki jak Windows 95 a nawet jeszcze lżejszy i żeby posiadał przeglądarkę opera mini posiadał jakieś wifi oraz był nieco podobny do windowsa 95, co powiecie na ten pomysł żeby stworzyć takiego Linux? Nazwa systemu będzie turecka i po przetłumaczeniu na polski oznacza lalka barbie.