Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43 cm w bicepsie

Czy kobiety mają jakieś fetysze erotyczne i jeśli tak to jakie?

Polecane posty

Gość 43 cm w bicepsie

Jestem ciekaw jakie macie fetysze związane z ciałem lub zachowaniem...

Gość Agataagata

Uwielbiam klasc glowe na brzuchu, i brac do buzi, poprostu trzymac go w ustach, sam koniuszek wystarczy, moge tak lezec o ogladac film np. Zawsze tak chcialam i robie to czesto, nie wiem czy to fetysz

Gość Laura22

Łaskotanie chłopaka po jajkach aż do do jego wytrysku .

Gość gość

lubię spacerować z kulkami gejszy albo jeszcze lepiej zjajeczkiem wibracyjnym w cipce i korkiem analnym w pupie. Bywa że nie zakładam wtedy majtek. Krótka jeansowa spódniczka i wyskok.

Gość Agataagata

To to ja tez tak samo, nie mam jejeczka ale kulki tak, no i bez majtek oczywiscie :D

Gość gość

kulki są fajne, ale nie ma to jak jajeczko wibracyjne wysokiej jakości - tak żeby było ciche i nie zwracało uwagi. No i pilot w rękach partnera lub koleżanki. Sama bym nie wytrzymała i skręciła, a tak zabawy są niesamowite - np dochodzimy do kasy a on coraz bardziej podkręca wibracje, trzeba się na maksa opanować, chce się skulić, zacisnąć kolana i przysiąść a tu trzeba wytrzymać wyprostowana i tylko uda wilgotnieją i zaczynają się kleić. Do tego często dostaję korek analny.

Gość 43 cm w bicepsie
15 godzin temu, Gość gość napisał:

lubię spacerować z kulkami gejszy albo jeszcze lepiej zjajeczkiem wibracyjnym w cipce i korkiem analnym w pupie. Bywa że nie zakładam wtedy majtek. Krótka jeansowa spódniczka i wyskok.

Nie wiem co to jest te jajko i kulki ale jak przeczytałem całość to mi momentalnie stanął..  

Gość Azalia
16 godzin temu, Gość gość napisał:

Nie boisz się że jak jesteś bez majtek, to ten korek może gdzieś np. w sklepie czy na ulicy ci wypaść?Puścisz bąka i katastrofa.

Gość Agataagata

Z korkiem nie spacerowalam, ale z kulkami w sklepie, ciezko sie skoncentrowac na zakupach tez, kiedys jedna sie wysunela, a bylam w krotkiej ...ence :D

Gość Katarynka

kuleczek nie lubię, ale czasem noszę w pracy koreczek, nigdy jeszcze nie wytrzymałam całego dnia

Gość 43 cm w bicepsie
35 minut temu, Gość Agataagata napisał:

Z korkiem nie spacerowalam, ale z kulkami w sklepie, ciezko sie skoncentrowac na zakupach tez, kiedys jedna sie wysunela, a bylam w krotkiej ...ence 😄

Ciekawe jaką musi mieć minę dziewczę chodzące z kulkami w pupie 😛

Gość 43 cm w bicepsie
Przed chwilą, Gość 43 cm w bicepsie napisał:

Ciekawe jaką musi mieć minę dziewczę chodzące z kulkami w pupie 😛

sorka, z korkiem,  już się w tym gubię 😄

Gość gość

żeby tak chodzić to trzeba wcześniej potrenować nopilnować o napięcie mięśni.

Ale efekty - wrażenia niezapomniane.

Gość 43 cm w bicepsie
31 minut temu, Gość gość napisał:

żeby tak chodzić to trzeba wcześniej potrenować nopilnować o napięcie mięśni.

Ale efekty - wrażenia niezapomniane.

Dzięki , lecz to raczej nie dla mnie.

Kobiety, piszcie dalej o swoich fetyszach. Może któraś z was ma np fetysz owłosionej i wydatnej klatki piersiowej męskiej? 

Gość Kobieta
15 godzin temu, Gość Katarynka napisał:

kuleczek nie lubię, ale czasem noszę w pracy koreczek, nigdy jeszcze nie wytrzymałam całego dnia

Gdy nie załatwiam się bardzo długo wkładam zwyczajną możliwie dużą kulkę z papieru toaletowego, namoczoną i namydloną. Wtedy wytrzymuję najwyżej 2,3 godziny. Gdy już nie utrzymuje podniecenie jest największe. Wtedy w majtki lub kibelek i masturbacja.

Gość Anieee

Lubię tańczyc nago na rurze, czuć wstyd, zażenowanie a jednocześnie niesamowite podniecenie. Lubię widzieć podniecenie patrzących mężczyzn i kobiet, czuć ich porządanie, czuć ich oczy gdy patrza na piersi, na dziurkę na pupę. Taki mały fetysz.

Gość mężczyzna
1 godzinę temu, Gość Anieee napisał:

Lubię tańczyc nago na rurze, czuć wstyd, zażenowanie a jednocześnie niesamowite podniecenie. Lubię widzieć podniecenie patrzących mężczyzn i kobiet, czuć ich porządanie, czuć ich oczy gdy patrza na piersi, na dziurkę na pupę. Taki mały fetysz.

Chyba przesadzasz. To nie 30 lat temu, że mężczyźni chodzili do nocnych klubów popatrzyć przez 5 min na kobiecą cipkę. Teraz kobieca golizna z wielu względów nie jest żadną sensacją. Bywam niekiedy w ekskluzywnych nocnych lokalach i nie ma czegoś takiego jak "pożądliwe patrzenie" itp. Jeśli masz ekshibionistyczne inklinacje to podniecasz się głownie ty i to wszystko.

Gość Gość Anieee
38 minut temu, Gość mężczyzna napisał:

Chyba przesadzasz. To nie 30 lat temu, że mężczyźni chodzili do nocnych klubów popatrzyć przez 5 min na kobiecą cipkę. Teraz kobieca golizna z wielu względów nie jest żadną sensacją. Bywam niekiedy w ekskluzywnych nocnych lokalach i nie ma czegoś takiego jak "pożądliwe patrzenie" itp. Jeśli masz ekshibionistyczne inklinacje to podniecasz się głownie ty i to wszystko.

🙂 Nie wiem gdzie ty chodzisz. Ja chodze do klubów nocnych 😉 dla par. Taniec jest tylko przystawką. Potem robi się naprawdę niegrzeczne rzeczy. Porządliwe patrzenie, dotykanie, całownie ... a potem .... tam wszystko można ....nawet będąc ... z mężem. Pozdrowienia dla wszystkich cywilów.

Gość 43 cm
2 minuty temu, Gość Gość Anieee napisał:

🙂 Nie wiem gdzie ty chodzisz. Ja chodze do klubów nocnych 😉 dla par. Taniec jest tylko przystawką. Potem robi się naprawdę niegrzeczne rzeczy. Porządliwe patrzenie, dotykanie, całownie ... a potem .... tam wszystko można ....nawet będąc ... z mężem. Pozdrowienia dla wszystkich cywilów.

Fajnie by Cię było poznać,  bo nigdy nie poznałem niestety żadnej nimfomanki... 

Gość Gość Anieee

Nie jestem nimfomanką. Żyję normalnie jak każdy. To, że co jakiś czas wyskoczymy się zabawić nie czyni ze mnie nimfomanki. Dotyczy to wiekszości par bywajacych w takich miejscach. A ciebie Grammar Nazi przepraszam z moje błędy. Mam nadzieję, że pomimo "ż" zrozumiałeść treść mojej wypowiedzi.