Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alegh

Chce być atrakcyjna

Polecane posty

Gość Alegh

Nie wiem od czego zaczać,bardzo mi zależy na tym aby sie zmienić.Niestety wciaż mam podcinane skrzydla ,jak nie u tesciowej to u meza.Od kad zavzelam spotykac sie z obecnym mezem ,jego mama byla bardzo nie mila dla mnie.Posowala sie do wszystkiego by mnie zniechecic do swojego synka.Kazda wizyta konczyla sie tym ze zawsze mam nie ladne ubrania.Nie mialam zbyt duzo kasy na jakies puekne ubrania ale mialam swoj styl.Lubilam ubierac sie klasycznie i elegancko.Zawsze kiedy tam jezdzilam slyszalam ze mam ubrania za male,zawsze nie ladne uczesanie,a ze mam nrzydkie zeby.Ubrania kupuje u chinczykow i to widac po kroju.jestem chuda deska tereska ze mnie.Itp itd.Przy kazdej okazji cios.Doprowadzila moja psychike do tego ze boje sobie cos kupic ,bo wiem zewewszystkim zle bede wygladala.Bo skpro wtedy podobalam sie sobie a ona mimo to widziala we mnie wady tzn ze totalnie nie umiem sie ubrac.Jak nie malowalam paznokci,bo mi wykonywany zawod ma to nie pozwalal to sapala ze paznokcie krotkie i nie pomalowane.Jak zaczelam sobie je robic u kosmetyczki to zaczela biadolic niby o innuch ze zapuszcza pazury i obiadow sie robic nie chce.Nie mozna z nia pogadac o fitnesie bo jak to....o szpilkach bo przeciez do jaluksow doprowadzaja,o kobiecosci.Sama wyglada jak stara kwoka z wielki cycem barami obrosnietymi w tluszcz.A mnie krytykuje.Jej styl unierania tez pizostawia wiele,za krotkie spodnie w kancik i kolory bluzek wogule nie pasujace do jej cery.Wlosy sama farbuke i ma masakryczne cienie.A dlonie zniszczone od charowki w domu ,i robieniu w kolo zarcia.Jestem bliska zalamaniu ze takiemu potworowi dalam sie tak latwo poddac,a to wszystko przez to ze nie chcialam dla niej byc wredna.Maz jest podobny.Kiedys jak z nim rozmawialam jakie mu sie kobiety podobaja to odp typowe ...y niunie ,.Wtedy moj swiat sie zalamal.Bo nogdy nie dorownam   takim kobieta.Dlatego czasem mysle ze musze sie zmienic po to by utrzec nosa tesciowej a mezowi by zaczal sie bac ze moze mnie stracić.Tylko nie wiem jak?Co wy byscie zrobily na moim miejscu?

Gość prawda

aleś się stalkerko krakowska wysiliła ,łajno jesteś.