Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona

Nie stac mnie na dbanie o siebie o wyglad

Polecane posty

Gość Ona

Nie mam pieniedzy na fryzjera, dobra koloryzacja kosztuje krocie, a samemu w domu mozna sobie zaszkodzic. Na kosmetyki tez mnie nie stac, makijaz, pielegnacja wlosow, twarzy, ciala, perfumy....Ubrania, buty, bielizna, torebki. A teraz jeszcze pojsc na silownie, solarium... Niestety, ale byc biedna = byc brzydka ....

Gość Ratatuj

Włosy naturalne też są piękne,  a na np. Pofarbowac na jeden kolor to nie problem po prostu potem trzymać ten sam kolor A nie co chwilę zmieniać. zresztą jest dużo forum fryzjerskich na fejsie gdzie doradza co i jak np.  curl girl polska . Jest to forum dla kręcono  wlosych ale dużo masz porad odnośnie tanich A dobrych kosmetyków do włosów. W co do cery to zdrowo się odżywiać dużo warzyw i owoców,   A włosy cera paznokcie będą o niebo lepsze. Siłownia solarium wyjdź na dwór, pobiegać, rower siłownię na świeżym powietrzu  . A ciuchy perełki znajdzie w lumpeksie ważne żeby miec swój styl a nie ślepo  podążać za trendami. Brzydki jest ten co znajdzie wymówkę żeby nie działać,  więc rusz dupe A nie używać się 

Gość Bartek
16 minut temu, Gość Ona napisał:

Nie mam pieniedzy na fryzjera, dobra koloryzacja kosztuje krocie, a samemu w domu mozna sobie zaszkodzic. Na kosmetyki tez mnie nie stac, makijaz, pielegnacja wlosow, twarzy, ciala, perfumy....Ubrania, buty, bielizna, torebki. A teraz jeszcze pojsc na silownie, solarium... Niestety, ale byc biedna = byc brzydka ....

Na cipci najlepszy jest naturalny kolor włosów kotku.

Gość cvcvcv=ona2

Popieram autorkę - mam to samo. Pieniądze (albo ich brak) mają duże znaczenie odnośnie wyglądu. No ale takie rzeczy nie dla wszystkich są pojęte 😞

kobieto,  wystarczy 'farbę' kupić w salonie ROSSMAN  i kilka jednorazowych żyletek oraz piankę do golenia

i poproś zwyczajnie faceta , powiedz dokładnie facetowi czego oczekujesz 

to facet wykona wszystko z dokładną instrukcją , czyli :

- wsypanie 'farby' do wody , wymieszanie i zamieszanie farby ,  wskoczysz nago do wanny , zamoczysz włosy 

i otrzymasz na włosy papkę z farby ,

po ilu minutach będzie płukanie włosów na głowie i na vaginie ?

odnośnie włosów na vaginie - farbujesz włosy na vaginie, czy golisz na łyso ?

Gość qwer

makijaż ci niepotrzbny tylko dobra higienia 

Gość qwer

i tak wiem jak wyglądają bez makijażu 

Gość Czy ja wiem...

Ja sama farbuje wlosy, kosmetyki z promocji i te nturalne. Cwicze w domu. Ubrania z lumpeksu. Nawet zeby wybielam soda. Jem malo, a dobrze.Wiele osob czesto prawi mi komplementy. Facetom tez sie podobam, swojego tez mam.