Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Chwali się każdemu swoim ciałem, już mnie to wkurza

Polecane posty

Gość Gość

Mój chłopak przywiązuje dużą uwagę do swojego wyglądu, dużo trenuje i ciągle zachwyca się swoim ciałem. Powoli zaczyna mnie to wkurzać, bo wymaga ciągłej atencji. Wciąż wymyśla jakieś głupie rzeczy, żeby tylko chwalić się ciałem. Ostatnio zamówiliśmy pizzę, i aplikacja pokazała, że przywiezie ją taki sam chłopak jak ostatnio. No i według mojego chłopaka, który raz mu otworzył, to ten dostawca wyglądał jak gej, który onieśmielił się jego wyglądem. Więc tym razem mój chłopak postanowił mu otworzyć w samym ręczniku, z mokrymi włosami, świeżo po prysznicu, że niby taki przypadek... potem cały wieczór o tym słyszałam, jak rzekomo dostawcy mowę odebrało. Mój chłopak cieszył się, że byłam zazdrosna, ale ja byłam po prostu wkurzona, bo denerwuje mnie tym ciągłym chwaleniem się wyglądem. Jakby ktoś nie widział umięśnionego kolesia... W sklepach też potrafi odstawiać cyrki, ostatnio wychylił się z przymierzalni bez koszulki i poprosił sprzedawczynię, żeby inny rozmiar mu podała. Oczywiście chciał tylko się zaprezentować jej i wszystkim osobom w przymierzalni. Nie powiem, podoba mi się to ciało, ale bez przesady. Nie jest to posąg do podziwiania, ile można.

Po prostu zaczął chodzić na siłownie , ego podskoczyło do górnej skali w momencie gdy bicek ledwie mieści się w rękawie 😄 . Przesadza fakt ale prawdopodobnie wszyscy faceci tak mają i kobiety też gdy widzą i czują jak ich ciało nabiera porządanych kształtów :). Pogadaj z nim aby zaczął się szanować i tak nie robił to później mogę dalej przesuwac granicę 

Gość Gosc

Moj facet po tym jak zaczal cwiczyc, uswiadomil sobie ze podoba sie kobietom, po jakims czasie mnie zdradzil. Bo jak to, tyle chetnych panienek, ktorym sie podoba, zal nie skorzystac. A razem 5 lat, nic to dla niego nie znaczylo. Nie chce krakac, ale zaczelo sie tak samo, zaczal byc atencyjny jak panienki na insta, co pokazuja du.pe i wklajaja filozoficzny, gleboki tekst. Pogadaj z nim, zeby nie robil z siebie pajaca, bo to smieszne. Jednak watpie, ze to cos da. Jak ktos dostrzeze, ze sie ludziom podoba, to juz czesto przepada. Szczegolnie jesli przed metamorfoza byl sredni i nie wzbudzal prawie niczyjego podziwu. I sodowka uderza za lata kompleksow.

Gość gonść

moze chce odragowac tą kulture antymeską i nie chce byc facetem a płcią piekną, niech facetki sie starają?