Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karooolcia96

Macie jakieś porady jak urozmaicić i wzbogacić seks i piessczoty?

Polecane posty

Gość Karooolcia96

By był ciekawszy i lepszy? Interesują mnie wszystkie odmiany seksu. Lubię różnorodne odmiany seksu,więc śmiało nie wstydźcie się. Zapraszam do dyskusji.

Gość Mnichoo

Tak, mam.

Gość Gość

Nie żartuj. Możliwości są dziesiątki. Musisz tylko puścić wodze wyobraźni. Trudniej jest urozmaicić seks w domu. Za bardzo przypomina o codziennych kłopotach. Najlepiej jedźcie do jakiegoś hotelu. Najlepiej niedużego. Takiego, gdzie ruch zamiera późnym wieczorem. Zwyklie tak jest po sezonie. Możliwości macie wtedy mnóstwo. Po pierwsze wypijcie po kieliszku wina. To rozluźnia. Opowiedzcie sobie o swoich fantazjach. Ale tak bez tabu. Jeśli Ci powie że ma chęć na kogoś innego nie podchodź do tego jak do zdrady. To tylko fantazje. Jeśli Ciebie podnieca myśl o seksie z innym też mu to powiedz. Pofantazjujcie. U nas było tak że w hotelu poszliśmy do baru. Pani powiedziała że zamyka ale możemy sobie dalej siedzieć. Moja dama miała na sobie ...enkę, seksowne, majteczki i pończochy. Po winku i odrobinie świńtuszenia poprosiłem żeby zdjęła majteczki. Zrobiła to na tle okna wychodzącego na ulicę. Potem w głębi baru przy wygaszonych światłach całowaliśmy się a potem na sofie lizałem jej boską szparkę. Dalej dopowiedz sobie sama. Fantazjowaliśmy nawet o młodym portierze który siedział piętro niżej. Że po niego pójdę i poproszę żeby ją przeleciał. Było bosko. Starałem się żeby to trwało jak nadłużej. Podarowała mi 2 cudowne orgazmy. Potem robiliśmy to jescze na półpiętrze i w pokoju, gdzie przebrała się tak że mało nie oszalałem. Otwarte majteczki, itp. Ponieważ wcześniej usłyszałem o jej fantazjach o seksie z innym facetem oprócz mnie, kupiłem kilka zabawek i robiliśmy to jakby we trójkę. Przez 2 dni było cudownie. Doszła sauna, basen, prysznic. Praktycznie każde miejsce. I bez żadnego tabu. Nagle okazało się że jesteśmy tak podnieceni że mało się nie pozjadamy. Okazało się że nie mówiliśmy sobie dotąd o wielu pragnieniach z obawy przed wstydem. Mogliśm udawać gwałt z wiązaniem, opaską na oczach, wytryskiem na piersi albo do buzi. Z ciągnięciem za włosy. Fantazjowaliśmy o tym jak zamówię jej masażystę a on przeleci ją na moich oczach. Ona że namówi koleżankę żeby się ze mną przespała itp. Odkryliśmy w sobie niesamowite rzeczy. Po powrocie byliśmy jak zakręceni. Kochaliśmy się w różnych miejscach i prowokowaliśmy się zupełnie bez wstydu na różne spsoby. Zasady są proste. Trzeba zacząć poza domem w innym mieście. Po drugie musi być między Wami absolutna szczerość. Po trzecie facet musi nad sobą panować i pojąć że najcudowniejszą rzeczą na świecie jest dawanie rozkoszy partnerce. Wtedy jest naprawdę fajnie.